... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 24
obchodna sekcia

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW F10 M5 - velke sklamanie

Streda, 22. Októbra 2014, 21:10

Neviem, ci Rottwa napisal dobru recenziu, myslim si, ze nie, podla mna sa nechal prilis uniest svojimi emociami a nebol celkom objektivny....
Kazdy z nas sa na svoje auto pozera inak (vztah k nemu, ucel vyuzitia, zivotnost u jedneho majitela a tak) a z toho plynie, ze sa asi nikdy nezhodneme.
Ebola a Roki to IMHO teraz velmi pekne vystihli.... :thumbup: Ano, urcite radsej vybavou nabitu cukrikovu E39 540i Individual, nez socialnu E60 520i, ba dokonca aj radsej nez F10 518d v zaklade :D :lol:
Ja s voMacKom nechapeme fanatikov, ktori "ziju" pre svoje starnuce E39 a povazuju ich za to najlepsie a oni zase nechapu, co vidime na nasich autach, ktore sa mozno ani nedoziju uctyhodneho veku ich "deduskov" aspon v takom stave ako su teraz tie ich...
My nevidime na ich E3x to, co vidia oni a oni zase nevidia na nasich E6x, E9x a Fxx to, co vidime my. Zrejme mame kazdy svoju pravdu a toho druheho by sme pochopili az vtedy, keby nam v garazi vedla nasho "milacika" parkovalo aj nieco velmi pekne z toho "druheho tabora"... :mrgreen:
Ale jedno nas snad spaja, vsetci mame BMW-cka, mame ich radi (aj ked na ne obcas frfleme) a vybrali sme si ich preto, ze ich povazujeme za nieco lepsie nez ponukaju ostatne znacky, ci.... :thumbup: :mrgreen:
Pekny vecer vsetkym...

Užívateľov profilový obrázok
asfethan
Kraj: Zahraničie

Streda, 22. Októbra 2014, 22:02

Riesite cicoviny. Ci napisal dobru recenziu? A ty si kto ze to ides hodnit? Sefredaktor?

Je to jeho nazor. Mozete s nim suhlasit, nemusite, ale preco sa mu snazite vnutit ten vas? Ja s nim suhlasim, kedysi bol M5 pojem ktory nepotreboval
ziadny marketing. O tom aute sa sirili legendy. Nasli ste ho aj v need for speed hrach ktorych vydavatelia platili za licencie aby mohli pouzit znacku a nazov.
Keby ste v tej dobe povedali niekomu ze M5 maju manazerkovia na vozenie po meetingoch tak na vas pozera ze ci vam nejebe.

Hold, doba pokrocila, smer urcuje konzumny trh. No uber-komfort a reprodukovany zvuk agregatu u vzdy-predtym sportovo ladeneho modelu je aj podla mna riadny fail.

Autor vyjadril svoje sklamanie, ja sa mu necudujem. Ale rozoberat teraz ze ci je subjektivny, objektivny, chudobny, bohaty, zdravy, chory, retardovany, alebo neviem este aky nie je na mieste.

PS: nie som skalopevny zastanca ani jednej strany, predal som o 8 rokov novsie auto aby som vyskusal E39 kym je cas a nemam zavazky.. ked pridu zavazky, kupim nove (pretoze relativna istota, spolahlivost, bezpecnost, komfort).. nie je ani vylucene ze e39 umrie skor, alebo ma omrzi, srnky netusia, necham sa prekvapit :wink:

PPS: uplne najviac zaklincoval ten nazor ze ja mam nove F aby ma ochranilo pred mojou hlupostou modernymi technologiami a bezp. prvkami.. Kua sa mi rozum zastavil. M5 bolo auto pre ludi so skillom v soferovani, nebolo treba aby bolo blbuvzdorne pretoze bolo pre specificky trh. Tzn. pre ludi ktori vedia preco pustaju tie nekrestanske peniaze za M5...

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Streda, 22. Októbra 2014, 22:31

Zasa tiez si nevymyslaj... M5 nikdy v zivote nebolo cisto sportove nacinie.... To mozno M3 a ajto CSL a GTR verzie... Financne stali vzdy rovnako na prepocet takze ten kto si mohol dovolit M5 urcite nesiel do M5 kvoli sporotvemu naciniu ale Porsche a pod. M5 bola vzdy a vzdy aj bude sportova limuzina pre bohatych ktory chcu spojit komfort a rychlost (svojej danej doby). Vzdy fungoval tento kod marketingu uz od prvej M5 po terajsiu. Viac menej je M5 v hierarchii sportovych aut uplny fail spolu s Eckami, RS6kami atd atd. Velky luxusny sedan nikdy nebude "sportak"... Proste si to trh vyziadal a manazeri a ludia co na to maju chcu auto v ktorom mozu pobehat denne 800km ale rano skocit s tmy istym autom na ring.

A to preco sa sirili legendy, tomu sa hovori marketing. Zbytocne sa tu z toho robi modla. Naj si kazdy jazdi s cim chce. Slobodna vola, vela moznosti vyberu tak na. Ale tak prosim pekne nech nikto so starymi autami nekyda na nove auta ked v nich nenajazdilo aspon 10tis km co moze porovnat. Tym ze je velky vyber tak si automobilky striktne davaju velky pozor ako co spravia a vyrobia lebo staci jeden zly detail a zakaznik ide ku konkurencii. Takze daky kelimkovy smrad a ekokoza v aute za 120tis asi nie. Eko koza sa viem ze davala do E90. Ale to je trosku rozdiel. Ano, stare auta maju charizmu atd, su jednoduchsie na servisovanie ale raz darmo. Nove je nove a ako hovori prislovie, najlacnejsie auto je vzdy nove auto. Najlepsia kombinacia je ako uz bolo spomenute nove daily a fun starsie na vikend.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

asfethan

Streda, 22. Októbra 2014, 22:42

M5 nikdy v zivote nebolo cisto sportove nacinie

Sportovo ladene bolo, no cisto urcite nie. To som nepovedal, zase neexponuj...

cptObvious

Streda, 22. Októbra 2014, 22:57

asfethan napísal:
Riesite cicoviny. Ci napisal dobru recenziu? A ty si kto ze to ides hodnit? Sefredaktor?

Keby ste v tej dobe povedali niekomu ze M5 maju manazerkovia na vozenie po meetingoch tak na vas pozera ze ci vam nejebe.

Pocuj, bud si daj tabletku pod jazyk alebo poriadne vysukaj svoju zensku ak nejaku mas. Uz ti riadne udiera na mozog. Si nonstop utocny agresivny vo vsetkych temach hlavne tomu hovno rozumies.

A) rotwova "recenzia" je znoska nezmyslov ako sme to uz par krat skonstatovali a na smolu vsetkych mu to fandovia veteran klubu zozrali aj s navijakom. Ano, subjektivne sa mu nepaci, objektivne je v kazdom parametri lepsie auto

B) m5 bola vzdy hracka pre top manazerov a nie auto na okruhy. Vzdy to bola vykladna skrina pre ukazovanie vtaka na Deutsche autobahn.

Borisss

Streda, 22. Októbra 2014, 23:19

Hovoriac o Need for Speed:
http://www.youtube.com/watch?v=O82hhNthe3A#t=86

"The cabin is as luxurious as a Fortune 500 boardroom to make an exec [executive=CEO,CFO,CTO,atd.] feel at home.
Aj v EA vedeli, na co je M5. Nikdy to nebolo a ani nebude ziadne zavodne auto. Zero, zilch, nada.

A boh vas chran, ked so mnou nebudete suhlasit. (Aby som pouzil satiru na satiru). :mrgreen:

asfethan

Streda, 22. Októbra 2014, 23:36

cptObvious napísal:
Pocuj, bud si daj tabletku pod jazyk alebo poriadne vysukaj svoju zensku ak nejaku mas. Uz ti riadne udiera na mozog. Si nonstop utocny agresivny vo vsetkych temach hlavne tomu hovno rozumies.

A) rotwova "recenzia" je znoska nezmyslov ako sme to uz par krat skonstatovali a na smolu vsetkych mu to fandovia veteran klubu zozrali aj s navijakom. Ano, subjektivne sa mu nepaci, objektivne je v kazdom parametri lepsie auto

B) m5 bola vzdy hracka pre top manazerov a nie auto na okruhy. Vzdy to bola vykladna skrina pre ukazovanie vtaka na Deutsche autobahn.

Ano, som pernamentny agresor vo vsetkych temach, ibaze tie vsetky temy sa zvrhli na bohapusty flame a ked taketo temy su u teba v mnozine "vsetky" tak je vidiet akych diskusii sa ty rad ucastnis. Tzn. tabletky so sukanim si mozes ordinovat akurat na zrkadlo.

A) ja si dovolim tvrdiet ze viem co myslel a nemyslim si ze tvrdil ze E39 M5 je parametricky lepsie auto ako F10 M5, parametricky dokonca aj napisal skvely rating, az na to ze tam nebol feeling. Takze navijak na flame zozrali vztahovacni jedinci ktori ho tu idu ukrizovat za to ze sa lepsie citil v E39 a cestou si to preexponuju a prikraslia.

B) ja som si vzdy myslel ze na okruh patria zavodne specialy a nie seriovo vyrabane vozidla... bola to sportova limuzina a poniektori by si mozno dovolili ocakavat s vasim dovolenim ze sa tam sportove spravanie bude vyskytovat aj v novsich sriach..

C) o ekokozi a plastoch sa nebudem vyjadrovat, na tuto temu nie som kompetentny..

Borisss napísal:
Hovoriac o Need for Speed:
http://www.youtube.com/watch?v=O82hhNthe3A#t=86

"The cabin is as luxurious as a Fortune 500 boardroom to make an exec [executive=CEO,CFO,CTO,atd.] feel at home.
Aj v EA vedeli, na co je M5. Nikdy to nebolo a ani nebude ziadne zavodne auto. Zero, zilch, nada.

A boh vas chran, ked so mnou nebudete suhlasit. (Aby som pouzil satiru na satiru). :mrgreen:

Vdaka za nostalgicke video a ozrejmenie :thumbup:

Borisss

Streda, 22. Októbra 2014, 23:43

Hej, aj ja mam na High Stakes obzvlast zive spomienky. :thumbup:

asfethan

Streda, 22. Októbra 2014, 23:49

Ja hlavne multiplayer na HS, ale zimomriavky mam ked si spomeniem na NFS:Porsche, podla mna najlepsie NFS ake kedy bolo..

Borisss

Streda, 22. Októbra 2014, 23:51

Tato tema ide konecne spravnym smerom. :mrgreen:
A Porsche Unleashed som mal velmi rad, hlavne 993 Turbo s GT2 kridlom. \:D/

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 05:47

ja by som sa chcel opytat hlavne jedno. kde skoncila "radost z jazdy"?

v jednom diely top gear-u testovali 5er, jaguar a tretie bol medved alebo co. uz si na to nespominam. viem, ze ich testovali na plazi. a tam to krasne vyjadrili. bmw skoncilo ako posledne. bolo super, malo vykon, malo pohodlie, bolo super odhlucnene etc. etc. ale skoncilo posledne lebo to bola NUDA
majitelia Fseries. vazne po prejdeni napr. 300km vystupite doma a rozmyslate co este treba ist kupit do obchodu len pre to aby ste si na svojom aute zajazdili? tento pocit nemam ani ja, lebo mam slaby motor a tour ktory nema tie spravne vlastnosti a trpi klasickymi tour muchami. no prveho pol roka som si vzdy nasiel dovod preco opat otocit klucikom ;-)

ponuka tuto pravu a nefalsovanu radost z jazdy aj F10?

ps: ked sa bavime o NFS tak podla mna bol to most wanted a ta e46 M3 bola fakt chrumkava :-D

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 06:51

M3 lover napísal:
...
Tu nejde o urážanie, zbohatlíci a miestni podnikatelia proste pičujú na naše staré herky lebo sa sami boja aj nasadnúť do toho pokiaľ to nemá 10 asistentov jazdných pruhov, únavy, asistenta oklepania ciciny a smooking machine pod volantom. :mrgreen: :mrgreen:
...

presne a najsmiesnejsie je ked clovek jazdiaci v E65 (akoze novom aute) sa bude smiat z tych co jazdia v starych autach a povie ze keby mali na nove tak si ho kupia a nepicovali by...to akoze E65 je dake drahe auto a my chudaci nanho nemame tak nan picujeme...boze dufam ze si dakedy budem moct dovolit kupit asi najotrasnejsie BMW vsetkych cias akym je E65 s vynikajucim O kruzkom ktory riesil kazdy kto si tento skvost kupil...amen

cptObvious napísal:
...
...

kazdemu rozpravas ako sa hovno rozumie, len ty mas patent na rozum a tvoj nazor je ten najlepsi a jediny spravny...skvely postoj =D>
pochop ze to co ocakavas ty od auta, mozno niekto iny neocakava a ze take naroky na auto ake mas ty, nemusi mat kazdy...
to co niekto najde v E34 tam mozno nenajdes ty a zas naopak to co ty ocenis v F10 zas ten druhy vobec nemusi...chce to len trosku otvorit oci a prijat nazor inych, sme ludia a nie stroje
Klub tvoria ľudia, nie autá...

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 07:44

Preco dog neotvoris oci aj ty? predstav si ze 80% majitelov BMW nepotrebuje BMW preto aby driftovali , palili na krizovatke pneu, ukazovali sa ako im huci motor a mali podvozok tvrdy ako kamen 3cm od cesty.. Vecsina ludi si to kupuje na luxusne , komfortne vozenie a este ktomu sa im to aj dobre soferuje tak co treba viac? Zato ze E36 spravi nejaky burnaut neznamena ze teraz bude kazde jedno BMW robene tak aby vsetky jazdili uplne rovnako ](*,) cize podla teba by aj X6 mala vediet driftovat z F01 730d... Lebo je to BMW a ked to nevie palit pneu = ziadny zazitok z jazdy a hned je to na picu.. Aspon tak mi to pripada stoho co si tu napisal.

cptObvious

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 07:52

EBOLA napísal:
ja by som sa chcel opytat hlavne jedno. kde skoncila "radost z jazdy"?

v jednom diely top gear-u testovali 5er, jaguar a tretie bol medved alebo co. uz si na to nespominam. viem, ze ich testovali na plazi. a tam to krasne vyjadrili. bmw skoncilo ako posledne. bolo super, malo vykon, malo pohodlie, bolo super odhlucnene etc. etc. ale skoncilo posledne lebo to bola NUDA

top gear diel testoval e63, ktora ma ponukat si taku radost z jazdy ako stara 850i...cize nula, je to luxusne kupe. A hranie sa na plazi na mokrom piesku, je to len show, nie test auta.

EBOLA napísal:
majitelia Fseries. vazne po prejdeni napr. 300km vystupite doma a rozmyslate co este treba ist kupit do obchodu len pre to aby ste si na svojom aute zajazdili? tento pocit nemam ani ja, lebo mam slaby motor a tour ktory nema tie spravne vlastnosti a trpi klasickymi tour muchami. no prveho pol roka som si vzdy nasiel dovod preco opat otocit klucikom ;-)

ponuka tuto pravu a nefalsovanu radost z jazdy aj F10?

mozno treba len zopakovat asi po 100x, ze limuzina vyssej strednej nikdy nebola urcena na nefalsovanu radost z jazdy. Na to su tu male sportove kupe a roadstery. 5er ma primarne sluzit na co najrychlejsi presun z bodu A do bodu B v co najvacsom komforte.
Aku taku radost v dnesnej dobe dokaze ponuknut 3er no a uz poriadnu 1er a 2er. Auta sa zvacsuju a rastu preto BMW ponuka tie mensie ktore nastupuju na povodne miesto 3er.
Aj trojku denne pouzivam v comfort mode, ked sa idem vyblaznit prepnem do sport mode, prevodovku do sport. Normalne ak robis 4000km mesacne priemer, nepotrebujes aby auto revalo jak zbesile a jebalo otacky do maxime pri prechadzani z pruhu do pruhu v meste , trhalo jak narusene non stop. Mas dve auta v jednom.

No a odpoved na otazku, ci f series poskytne radost z jazdy? ... :-" :mrgreen: Ano. A velku :thumbup: az by si sa divil. ...navyse bez stresu, ci prejdem z mesta do mesta bez toho aby mi vyvrela voda, vytiekol olej, prestalo nieco fungovat (tu uz je irony ON, uz som si naozaj neodpustil) Ver mi ze keby si si sadol do noveho 1er - > 3er s motorom aspon 200koni tak vyjdes z toho auta este vyskerenejsi ako z tych aut s dusou. Pretoze fyzikalne hranice naozaj posuvaju este dalej.
Naposledy upravil/-a cptObvious v Štvrtok, 23. Októbra 2014, 07:54, upravené celkom 2 krát.

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 23. Októbra 2014, 07:52

//MPower napísal:
Preco dog neotvoris oci aj ty? predstav si ze 80% majitelov BMW nepotrebuje BMW preto aby driftovali , palili na krizovatke pneu, ukazovali sa ako im huci motor a mali podvozok tvrdy ako kamen 3cm od cesty... Vecsina ludi si to kupuje na luxusne , komfortne vozenie a este ktomu sa im to aj dobre soferuje tak co treba viac? ...

to co je cervenym je - "Radosť z jazdy" ako to ma istá automobilka prezentované...žeby BMW?
to co je modrym sa vola Mercedes :wink:
Klub tvoria ľudia, nie autá...
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 24

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 225 neregistrovaných