... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
M5 nikdy v zivote nebolo cisto sportove nacinie
asfethan napísal:Riesite cicoviny. Ci napisal dobru recenziu? A ty si kto ze to ides hodnit? Sefredaktor?
Keby ste v tej dobe povedali niekomu ze M5 maju manazerkovia na vozenie po meetingoch tak na vas pozera ze ci vam nejebe.
cptObvious napísal:Pocuj, bud si daj tabletku pod jazyk alebo poriadne vysukaj svoju zensku ak nejaku mas. Uz ti riadne udiera na mozog. Si nonstop utocny agresivny vo vsetkych temach hlavne tomu hovno rozumies.
A) rotwova "recenzia" je znoska nezmyslov ako sme to uz par krat skonstatovali a na smolu vsetkych mu to fandovia veteran klubu zozrali aj s navijakom. Ano, subjektivne sa mu nepaci, objektivne je v kazdom parametri lepsie auto
B) m5 bola vzdy hracka pre top manazerov a nie auto na okruhy. Vzdy to bola vykladna skrina pre ukazovanie vtaka na Deutsche autobahn.
Borisss napísal:Hovoriac o Need for Speed:
http://www.youtube.com/watch?v=O82hhNthe3A#t=86
"The cabin is as luxurious as a Fortune 500 boardroom to make an exec [executive=CEO,CFO,CTO,atd.] feel at home.
Aj v EA vedeli, na co je M5. Nikdy to nebolo a ani nebude ziadne zavodne auto. Zero, zilch, nada.
A boh vas chran, ked so mnou nebudete suhlasit. (Aby som pouzil satiru na satiru).
M3 lover napísal:...
Tu nejde o urážanie, zbohatlíci a miestni podnikatelia proste pičujú na naše staré herky lebo sa sami boja aj nasadnúť do toho pokiaľ to nemá 10 asistentov jazdných pruhov, únavy, asistenta oklepania ciciny a smooking machine pod volantom.![]()
...
cptObvious napísal:...
Pocuj, bud si daj tabletku pod jazyk alebo poriadne vysukaj svoju zensku ak nejaku mas. Uz ti riadne udiera na mozog. Si nonstop utocny agresivny vo vsetkych temach hlavne tomu hovno rozumies.
...
EBOLA napísal:ja by som sa chcel opytat hlavne jedno. kde skoncila "radost z jazdy"?
v jednom diely top gear-u testovali 5er, jaguar a tretie bol medved alebo co. uz si na to nespominam. viem, ze ich testovali na plazi. a tam to krasne vyjadrili. bmw skoncilo ako posledne. bolo super, malo vykon, malo pohodlie, bolo super odhlucnene etc. etc. ale skoncilo posledne lebo to bola NUDA
EBOLA napísal:majitelia Fseries. vazne po prejdeni napr. 300km vystupite doma a rozmyslate co este treba ist kupit do obchodu len pre to aby ste si na svojom aute zajazdili? tento pocit nemam ani ja, lebo mam slaby motor a tour ktory nema tie spravne vlastnosti a trpi klasickymi tour muchami. no prveho pol roka som si vzdy nasiel dovod preco opat otocit klucikom
ponuka tuto pravu a nefalsovanu radost z jazdy aj F10?
//MPower napísal:Preco dog neotvoris oci aj ty? predstav si ze 80% majitelov BMW nepotrebuje BMW preto aby driftovali , palili na krizovatke pneu, ukazovali sa ako im huci motor a mali podvozok tvrdy ako kamen 3cm od cesty... Vecsina ludi si to kupuje na luxusne , komfortne vozenie a este ktomu sa im to aj dobre soferuje tak co treba viac? ...