Pockaj... nikto netvrdi, ze E39 je hnoj, je to dobre auto - stale o dost lepsie ako drviva vacsina (aj novych) non-BMW, ale bud ako bud svoje najlepsie casy ma hold za sebou... s tym nikto nic neurobi...
tu sa bavime (a aj ja som to tak pisal), ze nove Fxx modely su asi lepsie ako stare E3x, pretoze vyvoj nezastavis a ....... nebudem sa opakovat
uznavam aj argumenty "staromilcov":
ich auta su:
- jednoduchsie a asi spolahlivejsie (vzhladom na vek a najazdene km - uvaha je samozrejme hypoteticka, pretoze neexistuje 15-rocna E60 a F10), v priamom porovnani je samozrejme spolahlivejsie nove auto
- celkovo jednoduchsie, takze aj lahsie modifikovatelne (doprogramovanie, rozne "domace" vylepsovanie a pod.)
- vdake svojej jednoduchosti asi vydrzia dlhsie
- vdaka dostupnosti dielov z druhovyroby a "second-hand" dielov aj ovela lacnejsie opravitelne
- pri vyvoji ich motorov sa este neuplatnovali euro-vtakoviny v takom rozsahu (tato vyhody je diskutabilna, pretoze motor vdaka euro-vtakovinam sice menej vydrzi ale aj menej zerie)
- Vase pocitove "feelingy" z riadenia, motora, odozvy a pod.
nove auta:
- maju viac uztocnych "ficur"
- su bezpecnejsie - objektivne ziadne auto (okrem E53 X5) pred E90 nedostalo 5* v EuroNCAP, Fxx modely maju 5* vsetky (okrem i3, ktore ani velmi za BMW v pravom slova zmysle nepovazujem a nie je Fxx model

)
http://www.euroncap.com/results/bmw.aspx- vdaka "ficuram" su komfortnejsie a viac variabilne na pouzitie (napr. vdaka Adaptive Drive si mozem nastavit, ci prave chcem dialnicny makky kociar alebo sportovejsiu limuzimu do kopcov)
- su technicky ovela viac prepracovane (aj kvoli tym euro-vtakovinam)
ja urcite nepohrdam starymi modelmi, len na denne vozenie urcite radsej uprednostnim novsi model
kazdy sa vozi v tom co vyhovuje jemu a tiez jeho penazenke...
aj ja by som tiez najradsej mal F10 M550d s "full vibavou"

, ale kedze na nu nemam musi mi stacit (a zatial staci) 7-rocna E60 (ktora IMHO jazdnymi vlastnostami s prehladom strci do vacku takmer kazde nepremiove auto - aj uplne nove; pripustam, ze aj E39 s V8 je jazdnymi vlastnostami stale ovela lepsia nez brand-new Ochcavka, ktora ma viac ako 2-nasobnu cenu, lenze uz aj ta Ochcavka zacina montovat ficury, o ktorych sa E39 nesniva - ako vravim, vyvoj nezastavis)
nechcel som sa nikoho dotknut, utocil som len na tych, ktori pisu, ze aj ked maju na novsi model (povedzme E60), svojej E39 sa nevzdaju a E60 NIKDY nekupia, lebo E39 je ta posledna dobra a po E39 sa uz nic dobre, spolahlive a este neviem co nevyrobilo...
jasne si pamatam, ako ked som plny nadsenia z mojho prveho BMW v 2006 priviesol svoju "cerstvu" E39 (vtedy 3-rocnu) na prehliadku do autorizaku mi sef technikov alebo jeden z predajcov hovoril ako je E39 este poctivo robena a ako to uz potom u novsich modelov (myslel na E60) upadlo... vtedy mi to imponovalo, dnes by som sa mu vysmial...
ja nechcem nikoho urazit, ale ako uz pisal voMacK, auto je spotrebak a (pokial to teda nie je nejaka fajnovost typu E24, E31
alebo M-modely, proste non-daily car) po 3-5 rokoch ho chcem vystriedat, nekupujem nove auta (tie su skutocne velmi predrazene), staci mi ked vezmem idelane 1,5-2 rocne (maximalne vsak 3-rocne), v pokoji ho podojim tych 4-5 rokov a poslem ho dalej, osudy 8- a viac-rocnych aut su mi uz +/- volne... aj ked uznavam, ze pre niektorych ludi prave tam zacinaju auta zaujimave zase pre nich (konecne, prave taki moje auticko asi odkupia)
smejem sa len z ludi, ktori (bez toho aby mali skusenosti) skalopevne tvrdia, ze stare a osvedcene je to najlepsie a zatvaraju oci pred argumentami
zaver: ked sa objavi akykolvek novy model BMW, zarucene jedna z prvych reakcii tu bude - fuuuj, co to zase vymysleli
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
nie je to trochu smiesne...?!
HOWGH!