... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
a citim sa v nej bezpecne dost takze o co je horsia ako taka Fxx? Tym ze je uz stara? Nema v sebe tolko elektriky? Nesoferuje za mna ked sa mi nechce? Nebudte smiesni.. Je mi skor zle z toho ako sa hadate. Pritom sme vsetci na chlp rovnaki. Mame radi BMW a nezalezi z ktoreho roku. To je cele a to hlavne. Smutna tema. 
Martin540 napísal:Uf...zaujimave citanie to teda hej...uplne zbytocne hadanice co je lepsie a co horsie pritom vsetky spomenute auta su skvele a vzdy boli a budu TOP. My co mame "stare hajtry" akoby sme boli nieco menej pre vlastnikov novych modelov mi to pride. Jasne ze nove auta su lepsie po vsetkych strankach. O tom bez debaty. Ale zas netreba to tak hnat do krajnosti. Teraz aj banujem ze som sem pisal lebo sa citim ako taky unter mensch ze vlastnim len staru posratu e39 ktora je uz za "zenitom"pritom moja V8 to natrie vacsine aut na ceste
a citim sa v nej bezpecne dost takze o co je horsia ako taka Fxx? Tym ze je uz stara? Nema v sebe tolko elektriky? Nesoferuje za mna ked sa mi nechce? Nebudte smiesni.. Je mi skor zle z toho ako sa hadate. Pritom sme vsetci na chlp rovnaki. Mame radi BMW a nezalezi z ktoreho roku. To je cele a to hlavne. Smutna tema.
Tymto aj skoncim leb too hadanie sa a delenie na 2 tabory je hlupe a nezmyselne. Kazdy bude mat svoju pravdu ale nikto sa nikdy nezhodne. Vyvoj nezastavis a bmw sa stale zdokonaluje a rastie takze jasne ze moja e39 je pre vacsinu ludi uz hnoj
a to je riadny pterodaktyl
...uz sa n.to vykaslite
nie je to trochu smiesne...?! 

EBOLA napísal:ot: konecne sa tu rozbehol flame. raz za cas je potrebny aby sa vycistili hlavy
Vsetci len Rottwowi nakladate a pritom tipek napisal zaujimavu recenziu ktoru nikto necakal ze si dovoli napisat
Kto z nas tu na klube malo taketo moznosti ? podla mna velmi ale velmi uzky kruh ludi... podla mna to ohodnotil tymi cislami v prospech F10 akurat emocie mali 1/5 :) co podla mna taky clovek co sedel asi v kazdej 5er M vie posudit
... myslim ze ho netreba tak velmi odsudzovat za to co napisal... vacsina z fora by si ani len netrufla take nieco napisat aby si niekoho nepohnevali
spotrebak v podobe novej F10 ? tsss o tom sa nam moze len snivat