... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 24
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Martin540
Auto: V8
Kraj: Nitriansky

Re: BMW F10 M5 - velke sklamanie

Streda, 22. Októbra 2014, 15:44

Uf...zaujimave citanie to teda hej...uplne zbytocne hadanice co je lepsie a co horsie pritom vsetky spomenute auta su skvele a vzdy boli a budu TOP. My co mame "stare hajtry" akoby sme boli nieco menej pre vlastnikov novych modelov mi to pride. Jasne ze nove auta su lepsie po vsetkych strankach. O tom bez debaty. Ale zas netreba to tak hnat do krajnosti. Teraz aj banujem ze som sem pisal lebo sa citim ako taky unter mensch ze vlastnim len staru posratu e39 ktora je uz za "zenitom" :-D pritom moja V8 to natrie vacsine aut na ceste :-k a citim sa v nej bezpecne dost takze o co je horsia ako taka Fxx? Tym ze je uz stara? Nema v sebe tolko elektriky? Nesoferuje za mna ked sa mi nechce? Nebudte smiesni.. Je mi skor zle z toho ako sa hadate. Pritom sme vsetci na chlp rovnaki. Mame radi BMW a nezalezi z ktoreho roku. To je cele a to hlavne. Smutna tema. :? Tymto aj skoncim leb too hadanie sa a delenie na 2 tabory je hlupe a nezmyselne. Kazdy bude mat svoju pravdu ale nikto sa nikdy nezhodne. Vyvoj nezastavis a bmw sa stale zdokonaluje a rastie takze jasne ze moja e39 je pre vacsinu ludi uz hnoj :-D a to je riadny pterodaktyl :-D ...uz sa n.to vykaslite :thumbup:
BMW e39 540i 6q 99´

heretik
Auto: S6
Kraj: Banskobystrický

Streda, 22. Októbra 2014, 15:48

amen... a lock =D>

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 22. Októbra 2014, 16:23

Martin540 napísal:
Uf...zaujimave citanie to teda hej...uplne zbytocne hadanice co je lepsie a co horsie pritom vsetky spomenute auta su skvele a vzdy boli a budu TOP. My co mame "stare hajtry" akoby sme boli nieco menej pre vlastnikov novych modelov mi to pride. Jasne ze nove auta su lepsie po vsetkych strankach. O tom bez debaty. Ale zas netreba to tak hnat do krajnosti. Teraz aj banujem ze som sem pisal lebo sa citim ako taky unter mensch ze vlastnim len staru posratu e39 ktora je uz za "zenitom" :-D pritom moja V8 to natrie vacsine aut na ceste :-k a citim sa v nej bezpecne dost takze o co je horsia ako taka Fxx? Tym ze je uz stara? Nema v sebe tolko elektriky? Nesoferuje za mna ked sa mi nechce? Nebudte smiesni.. Je mi skor zle z toho ako sa hadate. Pritom sme vsetci na chlp rovnaki. Mame radi BMW a nezalezi z ktoreho roku. To je cele a to hlavne. Smutna tema. :? Tymto aj skoncim leb too hadanie sa a delenie na 2 tabory je hlupe a nezmyselne. Kazdy bude mat svoju pravdu ale nikto sa nikdy nezhodne. Vyvoj nezastavis a bmw sa stale zdokonaluje a rastie takze jasne ze moja e39 je pre vacsinu ludi uz hnoj :-D a to je riadny pterodaktyl :-D ...uz sa n.to vykaslite :thumbup:

To si tuto temu moc nepochopil :)
Tu nejde o to, kto je viac, kto menej. Tu ide o to, ze sa tu spustila [opat] kritika na Fka, ze stoja za hovno a my, co ich vlastnime ich hajime, pretoze ta kritika nam pride neopravnena. Ja nemam nic proti starym autam; napr taku E31 povazujem za jedno z najkrajsich aut vobec.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

cptObvious

Streda, 22. Októbra 2014, 16:26

yes master =D>
Prílohy
thisismyshit.gif
thisismyshit.gif (40.25 KiB) 1045 zobrazení

bruno75

Streda, 22. Októbra 2014, 16:46

Pockaj... nikto netvrdi, ze E39 je hnoj, je to dobre auto - stale o dost lepsie ako drviva vacsina (aj novych) non-BMW, ale bud ako bud svoje najlepsie casy ma hold za sebou... s tym nikto nic neurobi... :-k ](*,)
tu sa bavime (a aj ja som to tak pisal), ze nove Fxx modely su asi lepsie ako stare E3x, pretoze vyvoj nezastavis a ....... nebudem sa opakovat :mrgreen:
uznavam aj argumenty "staromilcov":
ich auta su:
- jednoduchsie a asi spolahlivejsie (vzhladom na vek a najazdene km - uvaha je samozrejme hypoteticka, pretoze neexistuje 15-rocna E60 a F10), v priamom porovnani je samozrejme spolahlivejsie nove auto
- celkovo jednoduchsie, takze aj lahsie modifikovatelne (doprogramovanie, rozne "domace" vylepsovanie a pod.)
- vdake svojej jednoduchosti asi vydrzia dlhsie
- vdaka dostupnosti dielov z druhovyroby a "second-hand" dielov aj ovela lacnejsie opravitelne
- pri vyvoji ich motorov sa este neuplatnovali euro-vtakoviny v takom rozsahu (tato vyhody je diskutabilna, pretoze motor vdaka euro-vtakovinam sice menej vydrzi ale aj menej zerie)
- Vase pocitove "feelingy" z riadenia, motora, odozvy a pod.

nove auta:
- maju viac uztocnych "ficur"
- su bezpecnejsie - objektivne ziadne auto (okrem E53 X5) pred E90 nedostalo 5* v EuroNCAP, Fxx modely maju 5* vsetky (okrem i3, ktore ani velmi za BMW v pravom slova zmysle nepovazujem a nie je Fxx model :mrgreen: )
http://www.euroncap.com/results/bmw.aspx
- vdaka "ficuram" su komfortnejsie a viac variabilne na pouzitie (napr. vdaka Adaptive Drive si mozem nastavit, ci prave chcem dialnicny makky kociar alebo sportovejsiu limuzimu do kopcov)
- su technicky ovela viac prepracovane (aj kvoli tym euro-vtakovinam)

ja urcite nepohrdam starymi modelmi, len na denne vozenie urcite radsej uprednostnim novsi model
kazdy sa vozi v tom co vyhovuje jemu a tiez jeho penazenke... :mrgreen:
aj ja by som tiez najradsej mal F10 M550d s "full vibavou" :mrgreen: , ale kedze na nu nemam musi mi stacit (a zatial staci) 7-rocna E60 (ktora IMHO jazdnymi vlastnostami s prehladom strci do vacku takmer kazde nepremiove auto - aj uplne nove; pripustam, ze aj E39 s V8 je jazdnymi vlastnostami stale ovela lepsia nez brand-new Ochcavka, ktora ma viac ako 2-nasobnu cenu, lenze uz aj ta Ochcavka zacina montovat ficury, o ktorych sa E39 nesniva - ako vravim, vyvoj nezastavis)
nechcel som sa nikoho dotknut, utocil som len na tych, ktori pisu, ze aj ked maju na novsi model (povedzme E60), svojej E39 sa nevzdaju a E60 NIKDY nekupia, lebo E39 je ta posledna dobra a po E39 sa uz nic dobre, spolahlive a este neviem co nevyrobilo...
jasne si pamatam, ako ked som plny nadsenia z mojho prveho BMW v 2006 priviesol svoju "cerstvu" E39 (vtedy 3-rocnu) na prehliadku do autorizaku mi sef technikov alebo jeden z predajcov hovoril ako je E39 este poctivo robena a ako to uz potom u novsich modelov (myslel na E60) upadlo... vtedy mi to imponovalo, dnes by som sa mu vysmial... :mrgreen:
ja nechcem nikoho urazit, ale ako uz pisal voMacK, auto je spotrebak a (pokial to teda nie je nejaka fajnovost typu E24, E31
alebo M-modely, proste non-daily car) po 3-5 rokoch ho chcem vystriedat, nekupujem nove auta (tie su skutocne velmi predrazene), staci mi ked vezmem idelane 1,5-2 rocne (maximalne vsak 3-rocne), v pokoji ho podojim tych 4-5 rokov a poslem ho dalej, osudy 8- a viac-rocnych aut su mi uz +/- volne... aj ked uznavam, ze pre niektorych ludi prave tam zacinaju auta zaujimave zase pre nich (konecne, prave taki moje auticko asi odkupia)
smejem sa len z ludi, ktori (bez toho aby mali skusenosti) skalopevne tvrdia, ze stare a osvedcene je to najlepsie a zatvaraju oci pred argumentami
zaver: ked sa objavi akykolvek novy model BMW, zarucene jedna z prvych reakcii tu bude - fuuuj, co to zase vymysleli ](*,) ](*,) ](*,) nie je to trochu smiesne...?! :mrgreen:
HOWGH!

Martin540

Streda, 22. Októbra 2014, 16:55

Ja som tu temu pochopil dobre a chapem aj preco tu vznika flame a chapem aj to ze obhajujete svoje auta lebo viem ze urcite su to skvele stroje a krasne :-) ale z niektorych prispevkov mam pocit menejcennosti ze mm len staru upotenu 39 a unter auto :-D pritom ma vsetko co ma mat moderne auto. Nestarnuci dizajn aj ked Fko je uplne ina liga v tomto. Bohatu vybavu a v neposlednom rade skvely motor co reve ako spominany pterodaktyl :-D ten je mega :thumbup:
Ja suhlasim ze nove modely su vo vsetkom lepsie to by mal uznat kazdy. A bol by klud. Lenze ani taka 34,38,39 az tak velmi nezahalaju a stale ponukaju Velmi vela a maju proste iny nadych :-) takze kludne sa hadajte dalej ved kazdy ma svoj nazor. Ci uz stare alebo nove.. Oba segmenty ponukaju to co kazdy chce,potrebuje a co sa mu paci :thumbup: vyhodu maju ale starsie a to preto lebo su cenovo dostupnejsie aj ked za cenu castych oprav/zavad...je to len o vybere:-) vsetci mame krasne a jedinecne auta tak hlavy hore :wink: :thumbup:
BMW e39 540i 6q 99´

Martin540

Streda, 22. Októbra 2014, 17:08

Bruno- suhlasim s tvojim odovodnenim a vysvetlenim :-)
Preto aj ked sa mi viac pacia starsie modely a radim sa skor ku skupine starcov :-D netrufnem si napisat ze nobe modely su sracka a grc a len to stare je dobre lebo som sa v takom aute nevozil a je to pre mna neznama voda..ale verim tomu ze keby mam nove Fko bol by som happy a spokojny lebo mi da vsetko to co uz 39 nemoze :-)...no pre mna je to srdcovecka a moze pisat hoci co kto chce :-)
Ja som skoncil :-"
BMW e39 540i 6q 99´

bruno75

Streda, 22. Októbra 2014, 18:04

Martin =D> :mrgreen:
Konecne niekto zo "staromilcov" (aspon jeden :mrgreen: ) pochopil, co som chcel povedat. Martin, plne suhlasim, s tym co si napisal. :-)
Ako pisal voMacK, flamujeme, pretoze nerozumieme ludom, ktori bezhlavo kritizuju nieco, co vlastne vobec nepoznaju. Rottwa je zrejme iny pripad, pretoze ten hatuje, aj ked tvrdi, ze nove auta pozna z vlastnej skusenosti. Ziadny realny argument pre svoje nazory vsak nedal, takze ako vravim je to PRIPAD.... :mrgreen:
Na dnes stacilo pani, nie...

maniaczv

Streda, 22. Októbra 2014, 18:19

ja k teme moc nic nemam mne sa pacia aj stare modely a F rada 5 a 7 tiez ale napr F rada 5

Na obrazku sa nachadza olejovy saci kos z F10 535i ktory bol zapchaty neidentifikovatelnymi tesneniami. Hlasilo mi chybnu slabeho tlaku oleju. V servise menili senzor a ventil tlaku no problem sa vracal az kym prislo na rozobranie vane. Co by to mohlo byt? Osobne nechapem ako sa to tam mohlo dostat a premyslam ci to tam nebolo dane schvalne. Ma niekto podobne skusenosti?

Obrázok

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Streda, 22. Októbra 2014, 18:51

Ci pana, tak toto je vazne sila.. Tuto otazku by si mal polozit zastupeniu BMW a ziadat minimalne nahradu..

EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Streda, 22. Októbra 2014, 19:29

maniac a ty si kedy kupil F10 :shock:

je jasne, ze by som absolutne nepohrdol takou F10, mam v plane okusit E60 aj ked ma niektori prehovarali nech to nerobim. q dokonca aj medzi nami su ludia ktori predali E60 a vratili sa k E39.

velmi vela spravi spravny vyber motora a vybavy. taka E39 540 vo "full vibave" potesi viac ako E60 520i socka. ale mozno keby si mal clovek vybrat medzi spominanou E39 a E60 545 vo fullke + dake drobnosti k tomu (napr uz omackom spominany HUD) tak by urcite bral E60. zase naopak, ak by som si mohol vybrat vykendove auto nebudem brat spominanu E60 v automate ale beriem E24 635 csi s manualom :thumbup: keby mam ist s rodinou na dovolenku tak beriem E53 4.4 automat plyn.... kazde z tych aut co nam BMW ponuka je vhodne na nieco ine. nemam na Fxx ale dizajn sa mi paci, no citat o tom ako im odchadzaju turba, ako to vrzga uz v zaklade a ako sa auto snazi obmedzit blbnutie vodica.... mam zmiesane pocity ako ked vam leti svokra dole utesom vo vasom novom aute.

ot: konecne sa tu rozbehol flame. raz za cas je potrebny aby sa vycistili hlavy ;-)

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Streda, 22. Októbra 2014, 20:01

EBOLA napísal:
ot: konecne sa tu rozbehol flame. raz za cas je potrebny aby sa vycistili hlavy ;-)

toto je pica a nie flame, vsak si tu nikto nenadava, ani sa nikomu nevyhraza alebo neposmieva.
kebyze na to mam, kupim si nove Fko, vyjazdim zaruku a poslem ho do riti a takto znova. kebyze je vo mne taky milovnik tychto veteranov, tak si kupim E39 M5, alebo proste daco starsie Mkove, nech zazijem tu charizmu historie, proste auto na zabavu, vyblbnutie, nie na cestovanie. Vsetko je to o peniazoch.

Pochybujem, ze niekto s tucnym kontom sa tu bude vozit na E36, E39 a podobne. Ako bruno povedal, najlepsie roky maju za sebou a tak to aj vyzera. Kebyze na to mam, tak sa tiez nevozim na E39, ktora pyta pomaly viac penazi nez moj psychiater. :evil:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Martin540

Streda, 22. Októbra 2014, 20:06

Co ja viem...zasa sa musim ozvat lebo tak premyslam nad tym celym :arrow: :-k Vsetci len Rottwowi nakladate a pritom tipek napisal zaujimavu recenziu ktoru nikto necakal ze si dovoli napisat :mrgreen: Ja nechcem nikoho nejak branit ani nic len ako som to tak cital tak sa viezol v e34 M e39 M e60 M a najnovsie F10 M co je ako si myslim dost velavravna skutocnost na to aby to auto naozaj ako tak popisal ( aj ked nejazdil xxxxx km) :-k Kto z nas tu na klube malo taketo moznosti ? podla mna velmi ale velmi uzky kruh ludi... podla mna to ohodnotil tymi cislami v prospech F10 akurat emocie mali 1/5 :) co podla mna taky clovek co sedel asi v kazdej 5er M vie posudit :thumbup: to co dalej pisal v hodnoteni to uz je asi troska subjektivnejsie, pre niekoho troska viac...najma vlastnikov F series :D :twisted: ... ked uz tak aspon ROTTWA zalozil fajn temu kde mame o com diskutovat a nasadil vela ludom chrobaka do hlavy :D sice sa to cele zvrhlo na hadanie a urazanie oboch taborov co je skoda :-k ... myslim ze ho netreba tak velmi odsudzovat za to co napisal... vacsina z fora by si ani len netrufla take nieco napisat aby si niekoho nepohnevali :wink: ...
BMW e39 540i 6q 99´

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Streda, 22. Októbra 2014, 20:43

Ale hovno, ja mám piči čo sem napíšem, nech sa tu urazí kto chce. :mrgreen: A myslím že Puddwa to chápe tiež.

Tu nejde o urážanie, zbohatlíci a miestni podnikatelia proste pičujú na naše staré herky lebo sa sami boja aj nasadnúť do toho pokiaľ to nemá 10 asistentov jazdných pruhov, únavy, asistenta oklepania ciciny a smooking machine pod volantom. :mrgreen: :mrgreen:

Len závidím, mať tie prachy, možem oyebať celé herky staré vydojené. :mrgreen:
Tu ide len o to, aby si tu F-desinári moc nenamýšlali, preto dostávajú trochu pičung od majiteľov vetaránov. :mrgreen:
Agelias© by migo
///MARKETING

Martin540

Streda, 22. Októbra 2014, 21:00

M3 lover :thumbup: :mrgreen: tak to je jasne... chapem pohlad na vec ako pisal bruno :thumbup: ale na druhej strane aj ty si napisal kus pravdy :mrgreen: :mrgreen: jasne ze taka e39 je unter mensch :D :D v ociach majitelov novych novych BMW ... Pohrdaju starymi autami ako mame my ale co... my to mozme je*** a mame tie auta naozaj radi a nie je to pre nas len obycajny spotrebak a myslim ze hovorim za vsetkych :thumbup: sme vdacni aj za to malo co mame :D kazdy ma hold ine prostriedky ale aj my normalni smrtelnici co mame "stare sunty" na ne poctivo makame a zijeme si nas sen =D> spotrebak v podobe novej F10 ? tsss o tom sa nam moze len snivat :mrgreen: :smile: btw mne 540 robi obrovksy usmev na tvari a sice "ma uz najlepsie za sebou" stale je to jeba :thumbup: :thumbup: aj ked uz 15 vyrocie oslavila :-" :lol:
BMW e39 540i 6q 99´
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 24

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 223 neregistrovaných