... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
voMacK napísal:Povedat, ze by som si nove BMW nekupil iba preto, ze ponukaju "nezmysly" typu E84, F16, ci F45 je teda riadne padnute na gebulu.![]()
Nech si robia aj Octavky, ale kurva ked maju urcity produkt ktory sa mi paci a mi vyhovuje tak nebudem jak nejaky pozer riesit ine modely ne?
MB vyraba aj smetiarske auta a vie rboit aj supy tipu SLS...
Inak MEdvede sa teraz konecne pochlapili a zacali robit plnu prdel asistentov. Nova C-class ich ma viac ako F30, doteraz bol medved v tomto dost prispaty. V kazdom pripade moj milovany HUd sa do E-class ani CLS stale nerobi, cize preto som tieto auta zo zoznamu potencialnych dalsich pleciek skrtol.
A inak v tejto detabe ani tak nejde o to, co sa komu paci a co nie..to snad akceptovat vieme vsetci, ze kazdeho oslovuje nieco ine. To ide o to, ze picung na nove modely sa zaklada na "argumentoch" ktore su povedzme smiesne :)
//MPower napísal:... Ale petoK to vystihol presne a tam bude asi problem ...
Rottwa napísal:
Inak potom co sme chceli nazor od niekoho s naozajstnymi skusenostami tu je prispevkov na 6 stran od ludi, co maju vacsiu potrebu vyjadrit nazor, ako mali moznost odskusat si to nazivo. A to ako sa tu odsudzujete za nazor...no a nemaj to tu rad![]()
Rottwa napísal:No naco pises nazor bez toho, aby si si vobec precital uvodVrat sa na uplne prvy prispevok prosim ta, kde hodnotim vsetko okrem samotneho pocitu auta v superlativoch. Auto ako celok je na spici pyramidy. Ale zimomriavky mi zial nesposobilo a to je pre mna velke sklamanie.
To ze sa to zmenilo na klasicky flame old vs new je uz klasika dnesnych BMW fanusikov. Kde niektori ludia povazuju auto za neico viac, ako dopravny prostriedok z bodu A do bodu B.
PS: Cize okrem sucasjnej ponuky si jazdil aj F10 M5 a vies to porovnat so starsimi M-kami ?
Rottwa napísal:Niesom hmotne zodpovedny, tam problem nebol. Kazdym prispevkom silne utocis a snazis sa tahat dalsich so sebou. No naco ? Skus aj trocha konstruktivne.
Rottwa napísal:Problem bol v tom, ze sa tesim ako maly 2 dni ked mi bolo oznamene ze idem testovat slavnu novu F10 M5, vidim ju tam nalestenu ako si buble a caka na mna, sadnem dnu a prvych 5 minut sa vytesujem aka je to pecka a zrazu cely zvysok dna zistujem ze to vobec nie je ono a ze som sklamany. Ano zataca to ako na kolajniciach, opiera to do sedadla, radi to skvelo, ale nakoniec som sa v tom citil ako v kazdom inom beznom aute.
Ako si sa v nej citil ty ? Lepsie ako v starsich ?
cptObvious napísal:
pohodlnejsie... ano nevrieska ako raneny pterodaktyl ako e39 m5, ale treba si uvedomit, ze to auto uz mieri inam... daily dialnicne presuvadlo pre management
mne sa m3/4 pacilo pravdu poviem.
este viac m235i, to je fun car