... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
PetoK napísal:Sorry, nad niektorimi primitivmi sa clovek musi normalne zasmiat... napisem to na rovinu, verte tomu, ze keby ste na tie nove auta mali, urcite sa nevozite v tych starych vrakoch... a na tieto reci, aka je E34 nejake nadauto, jak z starej skoly hned zabudnete... v tom je cely problem...
PetoK napísal:Sorry, nad niektorimi primitivmi sa clovek musi normalne zasmiat... napisem to na rovinu, verte tomu, ze keby ste na tie nove auta mali, urcite sa nevozite v tych starych vrakoch... a na tieto reci, aka je E34 nejake nadauto, jak z starej skoly hned zabudnete... v tom je cely problem...
M3 lover napísal:Raz darmo, každý si bude hájiť to svoje. Tí čo majú nové káry si zastávajú nové a naopak.
Pravda je ale aj tak taká, že vtedy sa robilo na kvalitu omnoho viac ako teraz a neplatí to len pri autách. To si ale ťažko prizná človek čo sa vozí v F10 alebo F01 a v E39, E38 sa nikdy ani nesedel.
M3 lover napísal:upir156: vozil si sa v nejakej? Máš skúsenosti alebo iba tláchaš?
M3 lover napísal:Keď sme pri tom, tak M550d je fail failov teda. 3 liter ukrývajúci sa za označením 550...oturbený chrochták..fuj toTo sa mi nepáči, ako to ///M začali srať všade, len aby to prilákalo viac ľudí.
M3 lover napísal:Keď sme pri tom, tak M550d je fail failov teda. 3 liter ukrývajúci sa za označením 550...oturbený chrochták..fuj toTo sa mi nepáči, ako to ///M začali srať všade, len aby to prilákalo viac ľudí.
Maco napísal:...
Inac dogg, vyskusal si si active tourer? Lebo ja hej a tiez som bol skepticky ale ako som siho skusil a porozmyslal nad nim tak som si povedal ze konecne... bolo na case aj take auto. A myslim ze s 25i a xDrive to bude zabavne auticko bez toho aby si musel siahnut po X modeloch....
...
//MPower napísal:Ako nechapem preco by mala byt M550d fail? Skorej je to trefa do cierneho a TOP NAJ motor co do F10 montuju. Keby si davam skladat novu F10 urcite by to bola M550d, lebo ma super spotrebu, dobry dojazd , vykon ako kurva a taha ako vlak! 100x lepsia volba ako dojebana 550i V8.. Skorej ten benzin je fail..