... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 Ale petoK to vystihol presne a tam bude asi problem. Pises uplne bludy na kotre sam nevies odpovedat, ved BMW chce ponuknut auto kazdemu podla chuti a nie podla niekoho ktory zije v 90 roku..
 Ale petoK to vystihol presne a tam bude asi problem. Pises uplne bludy na kotre sam nevies odpovedat, ved BMW chce ponuknut auto kazdemu podla chuti a nie podla niekoho ktory zije v 90 roku..
Dogg88 napísal:mozno je dobra, ale nie ako BMW, teda BMW ako ho vnimam ja...radost z jazdy a tieto somariny, na to sa zabudlo?
Ked kupujes auto ako je ActiveTourer - povedzme ze mas rodinu, deti, vela batoziny...je to OK, ale preco BMW? Preco nie Touran, C-Max, Carens, Alteu a podobne auta za polovicu?
inak segment MPV ide fajn, auta ako je C-Max sa predavaju lepsie ako Focus pretoze mladi zakaznici v nich vidia priestor a starsi zas pohodlne nastupovanie...zeny lepsi vyhlad atd atd...
 Ľudom preskočilo.
 Ľudom preskočilo.  
 Cez zimu radsej na X4 do tesca ako na F10, a nemusis sa bat kde odres naraznik o aky obrubnik
  Cez zimu radsej na X4 do tesca ako na F10, a nemusis sa bat kde odres naraznik o aky obrubnik 
 proste nove auta su nove auta ale ako zabavku na vikend je mi jedno ako je auto stare
 proste nove auta su nove auta ale ako zabavku na vikend je mi jedno ako je auto stare Skús 540i alebo M5 (true M5
 Skús 540i alebo M5 (true M5   ) a odpovieš si na otázku v čom môže byť e39 dobrá.
 ) a odpovieš si na otázku v čom môže byť e39 dobrá. Ja mám 190 cm a v Tourane sa cítim pohodlne a stále mi príde všetko priestranné. No vidíš, a to je tak trochu základný fail ActivTourera. Je to auto ktoré ma doplňovať chýbajúci VAN v ponuke BMW (? ak sa nemýlim ?) a je odvodený od 1er, najmenšieho auta?
 Ja mám 190 cm a v Tourane sa cítim pohodlne a stále mi príde všetko priestranné. No vidíš, a to je tak trochu základný fail ActivTourera. Je to auto ktoré ma doplňovať chýbajúci VAN v ponuke BMW (? ak sa nemýlim ?) a je odvodený od 1er, najmenšieho auta?   
  pekne napisane a tiez si myslim ze diesle su skor iny salok kavy predsa ako poriadny silny benzin. Aj ked dnes uz vykonovo su niekde uplne ale uplne inde ako kedysi a su to urcite aj dobre auta...
 pekne napisane a tiez si myslim ze diesle su skor iny salok kavy predsa ako poriadny silny benzin. Aj ked dnes uz vykonovo su niekde uplne ale uplne inde ako kedysi a su to urcite aj dobre auta...  o tom to je. O tej tuzbe vlastnit aspon zlomok z tej legendy a vychutnavat si kazdy km. Kazdy si kupuje auto z nejakeho dovodu. Potreby, ucelu, image, kseft... atd. no myslim ze my co sme tu si ich kupujeme hlavne pre to lebo sme BMW positiv a ta znacka nas spaja viac nez toto rozdelovanie na 2 tabory
 o tom to je. O tej tuzbe vlastnit aspon zlomok z tej legendy a vychutnavat si kazdy km. Kazdy si kupuje auto z nejakeho dovodu. Potreby, ucelu, image, kseft... atd. no myslim ze my co sme tu si ich kupujeme hlavne pre to lebo sme BMW positiv a ta znacka nas spaja viac nez toto rozdelovanie na 2 tabory 
 ci uz je to stare alebo nove Mko :) ...ale keby smiem tak radsej na M5 e39
 ci uz je to stare alebo nove Mko :) ...ale keby smiem tak radsej na M5 e39  

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
M3 lover napísal:upir156: jaj tak, to som prehliadol. Ale aj tak, E38 a 39 sú interiérovo takmer na vlas zhodné, a čo sa podvozku resp komfortu týka, medzi non L a e39 nie je takmer žiadny rozdiel.
Jaj 530d, tak preto ten pokryvený názor na e39Skús 540i alebo M5 (true M5
) a odpovieš si na otázku v čom môže byť e39 dobrá.
Maco: 140kg +? O RLY?Ja mám 190 cm a v Tourane sa cítim pohodlne a stále mi príde všetko priestranné. No vidíš, a to je tak trochu základný fail ActivTourera. Je to auto ktoré ma doplňovať chýbajúci VAN v ponuke BMW (? ak sa nemýlim ?) a je odvodený od 1er, najmenšieho auta?

Je mi jasné že si cieľovú skupinu určite nájde, ale príde mi to od BMW taká blbôstka, výkrik do prázdna ako u MB model GLA. Ani ryba, ani rak.