... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Dogg88 napísal:mozno je dobra, ale nie ako BMW, teda BMW ako ho vnimam ja...radost z jazdy a tieto somariny, na to sa zabudlo?
Ked kupujes auto ako je ActiveTourer - povedzme ze mas rodinu, deti, vela batoziny...je to OK, ale preco BMW? Preco nie Touran, C-Max, Carens, Alteu a podobne auta za polovicu?
inak segment MPV ide fajn, auta ako je C-Max sa predavaju lepsie ako Focus pretoze mladi zakaznici v nich vidia priestor a starsi zas pohodlne nastupovanie...zeny lepsi vyhlad atd atd...
M3 lover napísal:upir156: jaj tak, to som prehliadol. Ale aj tak, E38 a 39 sú interiérovo takmer na vlas zhodné, a čo sa podvozku resp komfortu týka, medzi non L a e39 nie je takmer žiadny rozdiel.
Jaj 530d, tak preto ten pokryvený názor na e39Skús 540i alebo M5 (true M5
) a odpovieš si na otázku v čom môže byť e39 dobrá.
Maco: 140kg +? O RLY?Ja mám 190 cm a v Tourane sa cítim pohodlne a stále mi príde všetko priestranné. No vidíš, a to je tak trochu základný fail ActivTourera. Je to auto ktoré ma doplňovať chýbajúci VAN v ponuke BMW (? ak sa nemýlim ?) a je odvodený od 1er, najmenšieho auta?
![]()
Je mi jasné že si cieľovú skupinu určite nájde, ale príde mi to od BMW taká blbôstka, výkrik do prázdna ako u MB model GLA. Ani ryba, ani rak.