Lipo69 napísal:Inac suhlas so salatom, nemozem sa ubranit pocitu ze niektory sa snazia silou mocou presvedcit druhych ze ta ich volba je spravnejsia a ze ostatni robia chybu ked si myslia ine

.
ja myslim, ze relativne normalna diskusia - pre niekoho je vsetko najnovsie najlepsie a pre niekoho su zase niektore starsie riesenia lepsie. niekto si kupuje auto ako cisto racionalnu potrebu(praca, rodina, premiestnenie z bodu A do bodu B) a niekto si ho kupuje pre radost (napr. z jazdy, z upravovania, atd...). a z toho plynu taketo vasnive diskusie
osobne som z tabora, ze nie vsetky novinky su paradne. zvacsa to maju na svedomi emisne restrikcie a niekedy aj na hlavu postaveny marketing a la kup si drahu sportovu limuzinu a mi ta ojebeme, aky zvuk to vlastne vydava, (lebo ladit oturbovany motor, aby pekne znel aj vnutry, aj vonku je ovela drahsie) a dame na teba pozor s desiatkami elektronickych 'ochrancov', aby si nahodou nedostal smyk, aby si skorej ubrzdil, aby si sa drzal v pruhu, aby si nezaspal.. proste si uplny debil, co nevie jazdit, tak radsej vsetko okontrolujeme, aby si sa nezabil a mohol si kupit za 2-3 roky dalsie auto
zastavam nazor, ze marketing sucasnych automobiliek je prilis agresivny a kludne by sa dali vyrabat auta jednoduchsej konstrukcie (hlavne elektronicky), ktore by boli kvalitnejsie, sluzili by dlhsie a neojebavali soferov. ale hold doba je taka aka je a kazdy si moze vybrat, co je pre neho to prave orechove (aspon z casti)
zo spomenutych 5tiek som dlhsie jazdil iba E39 a E60 a naozaj musim povedat, ze odhliadnuc od designu, bol interier v E39 lepsie spraveny ako v E60 - a to je dost pruser. neviem, ako to pokracuje v F10