... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Lipo69 napísal:Odkial mate ze v novych M5 je ekokoza prosim vas.

, sedel som aj vo vybavenych E60kach).
 , sedel som aj vo vybavenych E60kach).
Lipo69 napísal:Inac suhlas so salatom, nemozem sa ubranit pocitu ze niektory sa snazia silou mocou presvedcit druhych ze ta ich volba je spravnejsia a ze ostatni robia chybu ked si myslia ine.

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) lebo niekomu sa paci, a napriklad aj mne sa E60 paci ovela viac ako E39.. A myslim ze som krasu E60 aj trochu vystihol na fotkach v mojom pribehu, a toto pisem ako nezaujaty clovek pretoze sa mi pacia aj ine auta ako BMW. A interier je tiez v E60 uplne ina liga oproti E39, je modernejsi a pripada mi luxusnejsi, ale vnucovat to nebudem nikomu ani hadat sa pre nazor druheho. Ale aby som presiel k podstate, napisem to asi takto, E39 M5 je voci F10 M5 uz veteran.. E39 M5 bola v svojej dobe spicka ale technologie pokrocili a zmierte sa stym.. Co som si aj pozeral recenzie alebo testy tak F10 M5 vychvalovali ze je to neskutocny stroj ktory sa BMW podaril, proste je to velmi luxusna limuzina na cestu do prace s max komfortom a pohodou a po praci na okruhu sa stlacenim jedneho tlacidla zmeni na bestiu s ktorou mozete nahanat supersporty... A o tomto ma presne BMW M5 byt, a F10 to splnuje dokonale a E39 jej nesaha ani len po paty.. Ci uz je to jazd.vlastnostami alebo luxusom ci spracovanim toto su fakty ktore sa nedaju popriet.. Netvrdim ze E39 M5 je zle auto alebo v dnesnej dobe nudne to vobec nie ale v porovnani z F10 M5 je to 100 a 1.Proste F10 M5 je uplne ina liga a level.. Zmierte sa stym ze vdaka EU budeme mat stale mensie agregaty z viac KW a asi aj logicky z vecsou poruchovostou ked ze je tam cim dalej viac veci co sa moze dojebat..
 lebo niekomu sa paci, a napriklad aj mne sa E60 paci ovela viac ako E39.. A myslim ze som krasu E60 aj trochu vystihol na fotkach v mojom pribehu, a toto pisem ako nezaujaty clovek pretoze sa mi pacia aj ine auta ako BMW. A interier je tiez v E60 uplne ina liga oproti E39, je modernejsi a pripada mi luxusnejsi, ale vnucovat to nebudem nikomu ani hadat sa pre nazor druheho. Ale aby som presiel k podstate, napisem to asi takto, E39 M5 je voci F10 M5 uz veteran.. E39 M5 bola v svojej dobe spicka ale technologie pokrocili a zmierte sa stym.. Co som si aj pozeral recenzie alebo testy tak F10 M5 vychvalovali ze je to neskutocny stroj ktory sa BMW podaril, proste je to velmi luxusna limuzina na cestu do prace s max komfortom a pohodou a po praci na okruhu sa stlacenim jedneho tlacidla zmeni na bestiu s ktorou mozete nahanat supersporty... A o tomto ma presne BMW M5 byt, a F10 to splnuje dokonale a E39 jej nesaha ani len po paty.. Ci uz je to jazd.vlastnostami alebo luxusom ci spracovanim toto su fakty ktore sa nedaju popriet.. Netvrdim ze E39 M5 je zle auto alebo v dnesnej dobe nudne to vobec nie ale v porovnani z F10 M5 je to 100 a 1.Proste F10 M5 je uplne ina liga a level.. Zmierte sa stym ze vdaka EU budeme mat stale mensie agregaty z viac KW a asi aj logicky z vecsou poruchovostou ked ze je tam cim dalej viac veci co sa moze dojebat.. ) Tiez som zastanca starsich modelov a viac sa mi pacia... no nie som ani hejter novych :) kedze som sa v nich nikdy neviezol a nemozem o nich nic povedat. Kazdy hlada nieco ine a paci sa mu nieco ine. Vzdy to bolo a bude o peniazoch. Tie rozhoduju co mame a co by sme chceli mat.. to je cele :)
 ) Tiez som zastanca starsich modelov a viac sa mi pacia... no nie som ani hejter novych :) kedze som sa v nich nikdy neviezol a nemozem o nich nic povedat. Kazdy hlada nieco ine a paci sa mu nieco ine. Vzdy to bolo a bude o peniazoch. Tie rozhoduju co mame a co by sme chceli mat.. to je cele :)

//MPower napísal:Dogg pochop ze BMW robi take auta o ake maju ludia zaujem, keby ich ludia nekupovali tak by ich nevyrabali! Ako kazda firma aj BMW chce zarabat co najviac a ponukat svoje auta vecsiemu spektru ludi. To ale neznamena ze robia na kokot auta.. Ako uprimne ked mam moznost sa vozit v novej M6 tak okamzite idem a je mi ukradnute ze BMW vyraba X3 a podobne.. Co to ma stym spolocne? Kvality M6 to nijako neovplivnuje.....