No konecne sa dve odlisne skupiny ludi zacinaju chapat...
Ja som podobny typ cloveka ako ice.blade
Tiez mam jedno auto ako vikendovku a je to cista strata a druhe mam na dennodenne nicenie.
Mam firemne rocnik 2013 alebo 2014 len musim pockat este dva mesiace

a mam explorera
Explorer (a hociake podobne auto tejto kategorie) je, ako som zistil, najidealnejsi daily ride.
Je lacny, teda Vas netrapi kde sa mu co stane, je uz teraz dojebany z kazdej strany od stromov a kriakov. Ma zelezne narazniky takze drobne kolizie mu neublizia vobec. Vdaka kolesam a svetlej vyske vyde a prejde aj tam kde 90% beznych aut nema sancu. Je to 4x4 s cim priamo suvisi bezpecnost, to musite uznat.
Pre toto je pre mna ako idealne daily auto prave stary explorer s takmer 300 000 km na tachometry.
Keby som si kupil novu F10 (ktora sa mi celkom aj paci) musel by som na nu davat pozor ci sa na nu nevysere vtak alebo ci ju dakto neojebe na parkovisku. Plus by som sa samozrejme musel zadlzit...
Taky womack (pouzivam ta ako priklad, nic osobne) ma F10 ako daily a je mu jedno kde zaparkuje alebo ci vonku prsi/snezi, proste auto vyjazdi a kupi druhe. (Toto bol len priklad!!!)
Ja som v tomto otrok auta pre mnohych lebo napriklad S8 som v zime nevytiahol a za dazda len nahodou ked som naozaj musel a nedalo sa inak, detto Porsche...
Proste to su vikendovky, to mam ako hobby. Som taky.
Klub tvoria ľudia, nie autá...