... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
EBOLA napísal:viem, ze tema je o niecom inom no musim zareagovat na teba a podobnych ludi co sa tu vyjadrili....
uprimne ti gratulujem k takemu zivotu bez nutnosti sa zadlzit co i len u rodicov, ale my bezni smrtelnici zarabajuci priemernu mzdu by sme museli byvat u rodicov, nic nejest, nepit nikde si nevyrazit, chodit v tom istom obleceni, nic si neuzit a do prace dochadzat peso 100mesiacov cize 8 rokov, 4 mesiace aby sme si mohli kupit blby 3izbovy bytik. tak mi tu prosimta netrep hovadiny o zlom hypouvere a diabolskych bankach
bruno75 napísal:ale ked pred par rokmi davali banky uvery kazdemu, kto sa vedel podpisat, tak to raz muselo takto dopadnut...
Sorry za OT
michaltt napísal:Trosku OT (prelistujte vsetky strany). Ideal ako auto na leto, vylety a na daily po meste nejaku Fabiu![]()
Toto je laska k starym autam :
http://www.r3vlimited.com/board/showthread.php?t=278417
Vlado Behun napísal:Dakujem a tesim sa, ze sme uz na 7mej strane, a este nikto tu tusim nikoho nenazval ko***om a neposlal do p***
Uplne rozumiem skoro kazdemu prispevku, no verim, ze mozno o rok/dva by mnohi z vas, ktori teraz preferujete auta "s dusami", sa k tejto teme vyjadrili uuuplne inac, presne v zmysle, ako tusim napisal Kallon: "vies doteraz som si tiez myslel, ze radsej sa vozit na starsej mozno aj spolahlivejsej herke.a smial som sa novym premiestnovadlam a rehotal jak sa ja fajne vozim v jazdenke, jak ich trhnem jak nic.
![]()
...dnes sa rehocem ja, vozim sa v novych autach a smejem sa susedovi ked ma trhne na 10r. E60 s 300.000km ci dalsiemu na A6 s 220.000km a podobnym co ma s velkou hrdostou predbiehaju ako nic. samozrejme cest vynimkam, urcite nemecke auta vydrzia tolko km. ale je tu ALE
Aj ja som kedysi nedal dopustit na E30 Coupe 325, ci Fiat Uno turbo alebo R5 GT Turbo, a fascinovalo ma, ked som na dialnici "trhol" v 200km/hod passat a ine mid"managerske" auta, no nefascinovalo ma, ked mi skoro tyzdenne na tych autach nieco male odislo, a chodil som MHD. Potom som dostal firemne auto, a uvedomil som si, ze aky je to skvely pocit, ked rano nejdete do auta s malou dusou, ci vam nastartuje, alebo ci sa s nim vobec vratite domov, nemate zimomriavky, ked mate ist napr. do Nitry a spat, ci na Schwechat po kamosa. Tych 30min dva krat denne v BA radsej sadam do Peugeota 3008, noveho, vonaveho, so spotrebou 5,5l, a som rad, ze sa uz 140 000km za dva a pol roka na neho mozem spolahnut, nech som v Italy, prahe, budapesti, ci v Humennom. Stacila by mi samozrejme aj fabia, len nech to kuri, jazdi, a nech to ma MINIMALIZOVANU pravdepodobnost poruchy, co statisticky ide rula v ruke s vekom auta a poctom najazdenych km, opotrebovanostou suciastok a unavou materialu, ci zivotnostou niektorych dielov. Nemozem si dovolit rano "nemat auto", resp. chcem ten vyskyt tychto excesov minimalizovat na uroven bliziacu sa nule. To iste u rodiny.
Aktualne riesim dilemu, ci frajerke so synom kupim E9x (cca6r a mladsie; 200k km za min. 14K), alebo Opel Mocca (0r, 0km za cca 14K). Ak mam ale cakat, ze mi vola z D2, ze cestou domov ju stare auto nechalo stat na dialnici, alebo ako vcera, ze jej na E46 compacte prestali svietit obidve predne svetla (vypalene dve H7 naraz), a nemoze ist s malym domov, tak to dakujem. Volim nove, nech ma o potrebe jazdit na oblubenej znacke BMW a pohodli a pocite s nim suvisiacom presviedca, ako chce. Nehovoriac o tom, ze rok to auto bude mat 240K a o dva skoro 300K.
O weekend car samozrejme nevravim. Presiel som si E30 325c, M3 E36, M5 E39, M3 E46, a inymi skvostami, v kazdom som par stovak EUR v minuse, no s tym som do toho siel, a ani jedno auto, co som mal, nelutujem, prave naopak. S kazdym sa mi VELMI tazko lucilo, preto, lebo som si kazde to jedno auto povodne planoval nechat na "stale". Asi to poznate.
Weekend car stale budem mat, nech je to cokolvek, no na tieto sa tieto pragmaticke uvahy, nevztahuju. Na daily car a vozenie sa rodiny, ANO. To je osobitna kapitola.