... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:kks chlapi odkial beriete na viac aut sucastne?
ja zarabam nadpriemer ale veru dve auta by som nezvladol ved treba platit byt, jedlo, nieco odkladat, benzin, poistky, atd atd.
Vrtat sa stovky hodin v starej rarohe (stane sa potom z toho uz ale loved car, nie daily one), a potom ju nechat zaparkovanu na Parickovej cely den pri chodniku, a trpnut, co mi na nej vyrastkovia, a ini, modifikuju, ci v zime po-odtrhat podnarazniky na namrznutom snehu pri chodnikoch, ci nedostat sa rano na Horsky park do skolky maleho, alebo nemoct ist na lyzovacku, lebo sa nedostanem po severnej D1 v snezeni ani do Mikulasa, nie to do Jasnej na Zahradky, by ma asi rovnako dlho nebavil..... Vobec. Ani trocha.
johnyfly1 napísal:kks chlapi odkial beriete na viac aut sucastne?
ja zarabam nadpriemer ale veru dve auta by som nezvladol ved treba platit byt, jedlo, nieco odkladat, benzin, poistky, atd atd.
ROKI49 napísal:To je asi tym, ze priemer je ledva na vyzitie a nadpriemer je to, ze si mozes dovolit to jedno auto. Ak mas teda na mysli priemernu mzdu co nie je ani 900 eur, cize cca 700 v cistom. No co sa da zo 700 eur? Zeres, byvas, platis ucty, das dva krat plnu, kupis si kebab a zase cakas na vyplatu.
EBOLA napísal:ja napriklad zarabam 800 v cistom, manzelka ma 220 rodicovske. splatky 150, najom 180 s energiami, v metre nakupim za 100e plus denne blbosti za 100, cigarety a benzin tak 200, telefony a zabava 100... zostane nam v pohode mesacne 200-250e podla toho ci si vyhodime z kopytka.
mam ti spravit rozpocet alebo to povazujes za carovanie?
a k servisovaniu: olej vymeni kazdy blbec, lozisko na prednom kolese zvladne clovek ak nema obe ruky lave, momentalne si prehadzujem nivo sam... ak vies na co sluzi skrutkovac a mas pristup na net tak usetris kopec prachov... ale iba na starej herke
michaltt napísal:
Najviac ma udivuju ludia, ktory robia 12tky za pasom a chodia do prace v e65. (nenarazam teraz na Pezota)