... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Kallon napísal:
NOVE je vzdy NOVE.![]()
germancars napísal:
to ano..ked si technicky antitalnet a mas obe ruky lave tak jasne ze si radsej vezmes nove.. ja si radsej kupim staru e36 za 2ku, zajzdim si schuti a za zvysne prachy ktore ty utopis v aute kupim pozemok, ktory ostane mojim detom
ice.blade napísal:kazdy rozumny clovek kupi nove... a ked tak pouzivane tak co najnovsie s najmenej km ajked by to mala byt kia ceed... to ze tu na klube su bmwckari a kupia si radsej za 6tis eur E46 rv2003 na denne jazdenie ja by som si za to kupil fiat punto grande alebo bravo rv2010 a este by mi ostalo na servis pocas 2 rokov prevadzky...
germancars napísal:
to ano..ked si technicky antitalnet a mas obe ruky lave tak jasne ze si radsej vezmes nove.. ja si radsej kupim staru e36 za 2ku, zajzdim si schuti a za zvysne prachy ktore ty utopis v aute kupim pozemok, ktory ostane mojim detom
voMacK napísal:A su medzi neami aj taki, ktori cas, kt. by stravili pod autom travia so svojimi detmi, ked sa o ich auto stara mechanik.. :)
Som zastanca nazoru, ze do auta ma ist 10 max 15% prijmu. Ak je to viac, tak to neni v poriadku. A to ani v pripade ak to auto cloveka zivy..
peace
germancars napísal:
s tym plne suhlasim.. a este by som doplnil ze na kupu auta by rozumny clovek mal pouzit tak maximalne 20-30 percent volnych penazi.. a idealne aby to zodpovedalo tak maximalne 2-4mesacnym platom
germancars napísal:...inak si kazdy vie spocitat ze kupit jazdene auto je daleko vyhodnejsie ako kupit nove..a cim starsie tym je to vyhodnejsie..
voMacK napísal:To tu takychto burzujov ideme trpiet?!!
Nikomu to nehovor, ale su medzi nami aj taki, co si dokazu aj kupit nove auta a zaroven sa nijako neobmedzovat v nakupe inych statkov vratane nehnutelnosti...
germancars napísal:Kallon jasne sprav zo seba debilka..rozumny clovek vie pochopit co som tym myslel..nemec si moze kupit nove auto ked zaraba 3-4krat viac ako priemerny slovak.. pre neho je novy passat prd..aj nova socka f10 520d.. zatoze priemerny slovak si zaleasuje novu 520d a mysli si , ze je pan a nemusi sa legitimovat na vratnici tak to je uz jeho problem..![]()
jasne ze je to o prijme o com inom by to asi tak boloako som uz pisal ja si kupujem auta za tak 20 percent svojich volnych penazi nepotrebujem sa hrat na miestneho cava a ani zarabat na auto 2 roky a strkat do ponozky.. su aj ine radosti v zivote ako auto..kupim si auto za 3 vyplaty a som vysmiaty nepotrebujem rozmyslat nad tym kolko musi tento mesiac splatit aby mi pred domom stala nova oktavka
ked na to nemam tak nemam..ked budem zarabat tolko aby som si za tie 3 platy kupil novu oktavku tak si ju kupim..dovtedy si kupim radsej e46 po 18tich majiteloch a budem si ju opravovat na dvore lebo je to stale v konecnom dosledku lacnejsie ako nove auta
ice.blade napísal:tu nejde ani tak o to kolko ma kto penazi ale ake ma clovek priority, na co ma to auto sluzit... aj ja keby som nemal rad bmw nekupil by som si Mko a uz vonkoncom nie E46 ktora ma najviac much zo vsetkych BMW (podla mna)... vrazam do nej az moc € lebo ju chcem mat v TOP a nie len v prevadzkyschopnom stave pricom tu nejde o zdravy rozum ale o to ze to auto mam rad, mam ho na vikendove prdkanie a doprajem mu... to ze denne jazdim radsej na novsom modernejsom a hlavne ovela lacnejsom aute je ina vec, chcel som auto ktore ma 5 dvier, ma urcity stupen komfortu, ma servotronic a dobry brzdovy posilnovac, ma vysoko podvozok, nezere to viac ako 7l v meste, olejservis spravi do 50€ vlastne cele prevadzkove naklady nech su minimalne a vydrzi fungovat aspon 300tis km... je to problem?