... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Re: Politika a ine sr*cky

Piatok, 20. Decembra 2019, 20:23

=D> =D> =D>
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Sobota, 21. Decembra 2019, 08:13

Killo napísal:
Pozri ja s tebou nemienim diskutovat, s ludmi jak ty sa to neda, hentake myslienkove pochody su fakt nejaky skrat nervovej sustavy, inak si to neviem vysvetlit.
Ano to posledne co ma u Kisku zaujima ze sa on kokot natahoval o nejaky kokotsky pozemok s dalsim kokotom, co boli obidvaja ojebani. Bolo to na sude, Kiska prehral, tym to haslo. Nikomu sa nevyhrazal ani nevyplakaval do kamery ze to je DYKTAT BRUSELU A ROZHODNUTIE SEREŠOVYCH DETI. A to este ten sudca bol ocividne prakokot zaujaty, co davnejsie "synov" koks rozvazal.
Takze ja fakt nechapem, jakou logikou si dopice dosiel na to, ze Kiska je z tejto celej fantasmagorie najvacsi kar, lebo mne to proste nijako nevychadza. Verim tomu, ze niekedy v buducnosti vedci izoluju gen kokotizmu a zisti sa, ze ty za to vlastne nemozes, to ti priroda nadelila napicu karty.
A uz mi nepis ziadne mudrosti lebo na to ani nechcem reagovat, cela debata s clovekom zmyslajucim ako ty je totalne zbytocna.
Nech to tu ozaj vyhraju Kokotleby a Smer a nech tu vydrancuju vsetko, sa potom spamatate
No ked je niekto kokot ako ty tak tazko, ked sa niekto sudi o svoj pozemok je kokot, nje obycajny posledny kokot si ty. Debilovi ako ty zjednodusene kiska kupi pozemok za smjisnu cenu, "zisti" ze kupil kradnuty, skodu ma par korun ovela menej ako stoji napr. pravnik a ide sa sudit s realnym majitelom.
1. Preco sa nesudil o nahradu skody s tym od koho kupil?
2. Preco to riesil pre par supov co za robi za tyzden
3. Preco sa tym zbyticne zviditelnil a robil si negaruvnu reklamu

Odpovede
1. Lebo vedel ze to bol ojeb a nebude sa sudit s komplicom
2. Lebo za to vyjebal ovela viac, nizku cena dali pre dane.
3. Lebo je izaj jebnnuty

Jebnutost sa prejavila aj tym ze v kampani kde vedel ze sa po tom tvrdo pojde dal naklady na firmu s vyhovorkou ze to bola vlastne investucia s tym, ze ked bude prezident bude za prachy neskor robit prednasky atd a tym firma zarobi.

Neviem co rieisis sorosa atd a vyplakavanie, vyplakaval neraz aky je to mafianky stat ked zacali riesit jeho dane. Kedze ako spravny kokot nevies reagivat vecne tak sa uz nestrapnuj chujko

ROKI49

Sobota, 21. Decembra 2019, 09:34

Ked dam z toho celeho Kisku nabok, tak v podstate si tymto prispevkom dal za pravdu jeho prvej vete. Skoda s tebou diskutovat....

PS: OK, Kiska je kokot. Je stale u teba Harabin super clovek a nepopisana kniha? Ked si precitas Blahove statusy, buchas sa pri tom do hrude na znak suhlasu?
PS2: Si dysgrafik?
G20 330i, 2022 Obrázok

sysell

Sobota, 21. Decembra 2019, 10:40

Dobre ked dam nabok, ze nemas na to argumenty,mam pravdu a napises skoda diskutovat. tak
ps1: bipolarne videnie ludi ako ty nechapoem, smer zlo, kto je proti = dobro
ps2.harabinove povahove vlastnosti a prejav komentovat nejdem, je to katastrofa, nedostane sapretoasi doparlamentu, odborne je asi druha vec,ci ma v strane odbornikov neviem,nepoznam nikoho Nepopisana kniha? co tym myslis? daj tie prusery a sadikiho vynechaj poikial viem je to fake.
ps3 nie som dislgrafik pisal som z postele z mobilu mam pici to opravovat v telefone

boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 21. Decembra 2019, 11:15

jezisi kriste
sadiki je fake? ked sam Harabin priznal, po prve, pravost nahravky, pretoze sa sudil koli jej zverejneniu, nie koli pravosti, zadruhe ze sa pozna s jeho zenou, lebo ju chodil trtkavat na diskoteky v Poprade. Ale chces kauzy, tak podme odzadu,
Lalis alias Kybel - Harabin robil vsetko preto aby Kybel vysiel von z basy a ak nie von, tak aby si posedel co najkratsie, v com najnizsom stupni strazenia. Internet mas, pogugli si sam, lebo pravicove sorosove clanky by si si linknute aj tak neprecital, ale toto bol taky fuckyou pravnemu statu ake obstrukcie robil 8 mesiacov, ako rusil rozhodnutia, ako presunul cely rozsudok do Banskej Bystrice kde ma sud pod plnou kontrolou so sudcami, ktorych on za cias HZDS vytiahol z komunistickeho dochodku naspat do talarov - ale to uz sa vraciame 20 rokov dozadu, ked po vedenim HZDS obsadil sudy vsetkymi kamaratmi z cias KSS, sudcami, ktori posielali ludi do Jachymova a nicili zivot kazdemu, kto chcel z tejto krajiny odist.
Sadiki dostal 22 rokov lebo sa tazko da uz hrat to ze ti najdu v papuciach kila heroinu, pricom cely klan jeho mafie veselo podnika v Leviciach a Novych Zamkoch a zvysku juzneho slovenska veselo dalej, prepojeni s kamaratmi z naky, ktori im robia vybavovacov.
Sysell ty nemas ani ponatia kto Harabin je, pretoze keby si mal, keby si ho sledoval poslednych 20+ rokov, tak by ti ani nenapadlo vobec sa zamyslat, ze ten clovek je dobry kandidat - na cokolvek, ani na predsedu zdruzenia vlastnikov bytov. Vyskocil ti z davu svojimi hlupymi recami lebo sa tvari ako protisystemovy, pricom on ten system do velkej miery zosnoval a postavil, robil podrztasku Meciarovi a Lexovi, kde mohol tam robil zlo, rozvratil sudnictvo, a ak ho niekto je schopny obhajovat, tak naozaj nema ani tusenie kto Harabin je, ani vizualne.
A presne pretoto s tebou nie je mozne diskutovat, riadis sa pudovymi pocitmi, kriticke myslenie spociva v tom, ze ak najdes niekde informaciu, ktori ti nesedi, tak ju kriticky odmietnes.
Na plaz!

ROKI49

Sobota, 21. Decembra 2019, 11:29

ja to tu radsej zhrniem, ak by rozsah predosleho prispevku bol nad dakoho schopnosti:
1. Sadiki je fake? GP potvrdila pravost nahravky
2. Odkedy si ho Meciar vytiahol na NS tak Pista kragloval ludi po krajoch a okresoch a dosadzoval tam svojich servilnych znamych
3. Vela rozporuplnych rozsudkov, bolo nanho za to aj mnoho disciplinarok

Aj tak mam pocit, ze to je zbytocne.

PS: Mne vycitas bipolarne videnie sveta? Toto je tvoja krasna vlastnost, vkladas tu cloveku do huby co ta napadne. Clovek ti nepritakava na tvoje hovnomety, tak je hned Kiskovec. Taktiez som nikde nepovedal, ze vsetko proti Smeru je dobro. Ale treba si uvedomit, co tu Smer napachal, dalej, ze SNS je banda prepitych chujov, ktorym by som nedal na dve hodiny postrazit psa, nieto este riadit stat. Kotleba prazdne populisticke reci, v strane median IQ je mensi ako 100. Cize co cloveku ostava? Vybrat nieco z toho zvysku, nie preto, ze by bol v mojich ociach niekto dokonaly, ale preto, ze tu uz kurva treba zmenu, treba poriadne vyvetrat a odstrihnut pijavice, co tu maju eldorado. Ak to nezvladnu, holt o 4 roky im to rad vytmavim a priznam, ze su kokoti. Necakam, ze to pochopis.....
G20 330i, 2022 Obrázok

sysell

Sobota, 21. Decembra 2019, 16:21

bobor
Dobre
1.harabin tvrdi ze nevolal,ze vola ltvrdi TRNKA - poznas trnku? to je ten vypalnik a ojkebavac, nesvojpravny kokot ten isto hovori pravdu, nahravka zial neexistuje..
2.keby aj s nim volal, bavili sa osobnych veciach..
3.Lalis ? 100x vysvetlene, nejdem komentovat, nastuduj si to, co tam davala smeracka tie podnety vsetko zamietli, vsetky disciplinarne za toto boli zrusene,,tie komenty a kss a hzds a pod. daj prositm ta zdroj kde sa o tom pise,daj mena sudcov co posielali ludi do jachymova a harabion ich dakde vytiahol prostim ta, chcelby som to vediet a najdem si ho a spytam sa na to dakde verejne nech ho dojebem. - preco to nikto na neho nevytiahol pocas prezidentskej alebo tejto kampane? Vytiahnu sadikiho a dakeho knaza.
4. co ma harabin s dakou mafiou z levic a nakou?
5. kde riesil lexu a rozvracal sudnictvo? preco neni lexav base? preco neni meciar v base? preco rusili teatralne amnestie ked to nemalo nic s remiasom a stale vytvarali dojem ze ma.Ked na neho maju toto vsetko co to nik nevytiahne? vsetcina neho picuju a dokazy nikde? Preco vyhral vsetky tie disciplinarne? tak m povec preco to nejde?

Pridemi to ako take picungy z jednej druhej strany ludi ktori su vylozene jeho oponenti vylozene nazorove rozdiely.

To iste roki, Tazke ako sudca najvysieho sudku chodil po okresoch vsade mal znamych, vyhadzoval inych sudcov a dosadzoval svpojioch kamaratov? Hmm mozno neviem ale ked tak rozmyslam ake pravomoci ma najvyssi sud: Najvyšší súd Slovenskej republiky je vrcholný orgán všeobecného súdnictva na Slovensku, zabezpečujúci rozhodovaním o opravných prostriedkoch jednotu vo výklade práva na súdoch nižších stupňov.

Pise sa tam o personalych veciah? To ti mam verit ze sa to dialo? a keby sa dialo ako mam vediet kto je dobry a zly sudca? To su prepac toto neberem, neberem argumenty jpp a veci ktore nemam sajnu overit a vediet kde je pravda.

A takisto specialny sud.. tam je to ok koho dosadili? je ok koho dali na ustavny sud politici? Hovoria politici aj opozicia ako volit sudcov? Vyhovuje im tento system lebo si davaju svojich tak mzezmj ebat tento system aby poslanci volili sudcov atd..
A nikde som nepisalze si kiskovec kiskovi som reagoval na niekoho kto ho tam chvlail.

ROKI49

Sobota, 21. Decembra 2019, 16:38

boborjelotor napísal:
A presne pretoto s tebou nie je mozne diskutovat, riadis sa pudovymi pocitmi, kriticke myslenie spociva v tom, ze ak najdes niekde informaciu, ktori ti nesedi, tak ju kriticky odmietnes.

sysell napísal:
To ti mam verit ze sa to dialo? a keby sa dialo ako mam vediet kto je dobry a zly sudca? To su prepac toto neberem, neberem argumenty jpp a veci ktore nemam sajnu overit a vediet kde je pravda.
Asi tolkoto k tomu.

btw. dokazte mi niekto, ze Zem nie je plocha.....
G20 330i, 2022 Obrázok

sysell

Sobota, 21. Decembra 2019, 16:49

dobnre co som pudovo odmietol? no co? daj mi zrdoj ten informacie a mena sudcov, lebo inak je to informacia aku ti mozem dat aj ja, ja sa drzim faktov ktore vidim alebo si zistim,nie som schopny zistit ci niekto niekedy vyhodil dobreho sudcu a dal si tam zleho kamosa.Takze tuto informaciu berem na vedomie,zxaradim ju medzi mozne a ohodnotim je na skale pozitivnej/negativnej neutralne lelo neviem kde je pravda a davam jej priznak nebezpecnosti maly.
Ked ale vidim ze kiska ojebal sprosto na dani, sudil sa nepochopitelne, vyziva na cenzuru vola sem americanov tak asi je to zasadny rozdiel v kvalite a zavaznosti informacii nemyslis?

boborjelotor

Sobota, 21. Decembra 2019, 19:03

na otazku preco nie je Lexa a Meciar v base v suvislosti s Harabinom, ktory nominovany Meciarom bol aj ministrom spravodlivosti, chces aj odpoved, ci to len tak strielas od boku.
k tom sadikimu
"Dobroslav Trnka v roku2008verejne potvrdil, že prepis telefonátu bol súčasťou ich dohľadového spisu. Harabin za to prokuratúru žaluje, pričom žiada odškodné 300-tisíc eur. Na súde v roku2013prokuratúra opätovne potvrdila, že rozhovor existuje a uviedla presné číslo rozhodnutia súdu, ktoré schválilo odpočúvanie."
ci to bol alebo nebol Trnka ma co spolocne s tym, ze rozhovor existuje, existuje rozhodnutie sudu, ktore vydalo suhlas na odpocuvanie atd. atd.,
ale vidis
ty to zakoncis tym, ze debatovali o sukromnych veciach. ano, dohadovali si sukromne stretnutie. ved to je bezne, ze minister, sudca sa stretava s narkobaronom, ktory bol 3x odsudeny za drogovu a nasilnu trestnu cinnost uz pred 89'. A jeho manzelka, s ktorou, citujem Harabina, mal "techtle mechtle" mu to asi zabudla povedat.
A preco sa Harabin pokusal zrusit specialny sud a specialnu prokuraturu? isto boj proti korupcii... nemalo to nic spolocne so 17 kauzami Lexu, nemalo to nic spolocne s Majskym, Frunim, tunelovanim FNM, Duckeho zmenkami, Devin bankou, Sirokym a X dalsimi meciarovskymi a neskor aj ficovskymi kauzami, ktore sa ako tak doplazili na vyssie sudne instancie len aby boli potom procesne sabotovane, nie, Harabin chcel dobre ludom.
To ze sa mu darilo o cele roky odkladat elektronicke pridelovanie spisov je len taka ceresnicka na 4 poschodovej torte upecenej z hovien, ktore tento brontofuz zo seba vytlacil na slovensku justiciu. Ale to su suvislosti, ktore ty absolutne a uplne ignorujes.
V 80tych rokoch posielal knazov do basy na 20 rokov a teraz chodi do kostola v prvej lavici. To sa aj birkom zo Sumracnej chyta za hlavu, ked Harabin uctivo pocuva biskupa na puti a robi si selfie s celou plejadou kleromafie.
Harabin je ovela nebezpecnejsi ako Kotleba a je pre buducnost tejto krajiny velmi dolezite aby nedostal ani 3%, aby sa mu nevratii ani peniaze, ktore mu nikto dal na kampan, aby zostal odstrihnuty a nestekol po nom uz ani pes. Harabin je rovnaky nacek ako Kotleba, to ostatne svojimi Rostasovinami dokazal uplne cerstvo, akurat ze namiesto tupych holohlavych hromotlkov ma za sebou justicnu mafiu a dokaze napachat skody, ktore nas posunu o desiatky rokov dozadu, kym primitivni kotlebovci musia byt pusteni ku korytu na narodnej urovni, lebo to co sa im darilo robit lokalne v BB nema dost velky vytlak aby to pochopili ludia, ktori informacie spracuvaju na urovni "Kiska sem vola Americanov!". Neonacizmus a extremna pravica nas dlhe roky neopusti, ale rozhodne to nebude Kotleba, o kom budeme o par rokov pocut, primitivov vystrieda prave sofistikovany extremizmus harabinovych a ficovych pohrobkov.

ROKI49

Sobota, 21. Decembra 2019, 20:47

Ja by som poprosil o vysvetlenie toho "Kiska sem vola americanov". To nam tu viacerim vela napovie....diky
G20 330i, 2022 Obrázok

starynovy
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 22. Decembra 2019, 00:10

Neverim veci ktoru nemam sancu overit, ale len v suvislosti s harabinom. Kktinu typu, ze kiska tu vola americanov su presne z rovnakeho sudka ako, ze stetinac robil ksefty s albanskym mafianom. Ale u kisku to overovat netreba, tam tomu veris, zapadá ti to do svetonazoru, vyhovuje ti to, viac netreba. Bude to pravda. A vice versa. :D O hovne debata.

Nejaky ten common-sense, zdrava kritika, prezieravost a vzdelanost vzdy ukazali svoju pravdu. Fico moze tvrdit, ze na vazovovej len pil kolu, de jure to tak je. Normalni ludia ale vedia co tam robil a o 20 rokov mozno vyjde aj rozsudok a nikto z tych normalnych nebude prekvapeny, pretože to bolo len verejne tajomstvo. Takito ludia nemaju problem rozoznat hoaxy a balamutenie extrémistických kktov. Potom su tu druhi ludia, ktorym sa to paci, vyhovuje, dobre pocuva tak to zeru. Pre nich je to prasa pan succa Harabin, pan kotlena, pan preceda premien judr fico atd. Stratene existencie, co sa dokazu upinat a vzhliadat k takejto sebranke ktora by im nedala ani deravy gros keby on zobrali na zemi. To si len oni myslia ako su akoze v parte, sme smeraci pan fico na nas mysli, on nas nezapreda. Lutujem takychto, ale nie moc. Radsrj keby pochcipali pretoze tam naprava nenastane, prežijú svoj dlhy zbytocny život kazenim ho pre normalnych v jebnutej viere, ze oni su v prave, na dobrej strane.

boborjelotor

Nedeľa, 22. Decembra 2019, 00:26

mne sa nechce stravit polhodinu guglovanim, kedze vysledky by boli zo sorosovych esetackych zidojasterskych domen ako sme.sk a dennikn, kde bola rozobrata cela baki-geneza, albanska a kosovska mafia na juznom slovensku priamo napojena na sadikiho, fyzicke utoky, ktore okresne sudy preklasifikovali ako priestupky, zastavene stihania na urovni okresnych a krajskych sudov u sudcov, ktorych menoval a mal pod palcom Harabin. ved proti premierovi, ktory trtka kurvu talianskej mafie je to vsetko mala ryba.
nehovoriac o tom, ze je to absolutne zbytocne, lebo aj fakt, ze Harabin sa pokusal zrusit specializovan sud, ze branil elektronickemu pridelovaniu spisov, ktory clovek najde za 20 sekund taktiez nestaci.
de iure sa Harabin rozpraval so Sadikim a vysudil peniaze lebo to poskodilo jeho povest, a toto mu volici zeru aj navijakom, tak ako de iure dogg88 ojebal cehulu, ale ma rozsudok, ze cehula je kokot, lebo si u pravnika zaplatil easy kartu namiesto all inclusive pausalu. A kotleba nahodou posielal seky na 1488 eur, a Kiska nahodou kupill pozemok a Matovic nahodou stratil uctovnictvo a Kollar nahodou pojebal 14 rocnu a Rusi nahodou obrannymi zbranami odjebali komercne lietadlo. Z toho treba vyvodit zaver, ze fotit eee volit musime kapitana Danka, lebo on do toho Ruska vobec nechodi nahodou, ale uplne cielene.

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 23. Decembra 2019, 09:33

Obhajoba Daňa v denníku N, no mňa už tu asi nič neprekvapí :lol:

https://dennikn.sk/blog/1695316/mal-by- ... a-a-sajfa/
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

speedfred
Auto: KTM XBow

Pondelok, 23. Decembra 2019, 10:21

Je mi z teho všetkého zle, ale fakt zle.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 208 neregistrovaných