... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Killo napísal:No ked je niekto kokot ako ty tak tazko, ked sa niekto sudi o svoj pozemok je kokot, nje obycajny posledny kokot si ty. Debilovi ako ty zjednodusene kiska kupi pozemok za smjisnu cenu, "zisti" ze kupil kradnuty, skodu ma par korun ovela menej ako stoji napr. pravnik a ide sa sudit s realnym majitelom.Pozri ja s tebou nemienim diskutovat, s ludmi jak ty sa to neda, hentake myslienkove pochody su fakt nejaky skrat nervovej sustavy, inak si to neviem vysvetlit.
Ano to posledne co ma u Kisku zaujima ze sa on kokot natahoval o nejaky kokotsky pozemok s dalsim kokotom, co boli obidvaja ojebani. Bolo to na sude, Kiska prehral, tym to haslo. Nikomu sa nevyhrazal ani nevyplakaval do kamery ze to je DYKTAT BRUSELU A ROZHODNUTIE SEREŠOVYCH DETI. A to este ten sudca bol ocividne prakokot zaujaty, co davnejsie "synov" koks rozvazal.
Takze ja fakt nechapem, jakou logikou si dopice dosiel na to, ze Kiska je z tejto celej fantasmagorie najvacsi kar, lebo mne to proste nijako nevychadza. Verim tomu, ze niekedy v buducnosti vedci izoluju gen kokotizmu a zisti sa, ze ty za to vlastne nemozes, to ti priroda nadelila napicu karty.
A uz mi nepis ziadne mudrosti lebo na to ani nechcem reagovat, cela debata s clovekom zmyslajucim ako ty je totalne zbytocna.
Nech to tu ozaj vyhraju Kokotleby a Smer a nech tu vydrancuju vsetko, sa potom spamatate
boborjelotor napísal:A presne pretoto s tebou nie je mozne diskutovat, riadis sa pudovymi pocitmi, kriticke myslenie spociva v tom, ze ak najdes niekde informaciu, ktori ti nesedi, tak ju kriticky odmietnes.
sysell napísal:Asi tolkoto k tomu.To ti mam verit ze sa to dialo? a keby sa dialo ako mam vediet kto je dobry a zly sudca? To su prepac toto neberem, neberem argumenty jpp a veci ktore nemam sajnu overit a vediet kde je pravda.