... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Pondelok, 16. Decembra 2019, 01:00

Tak zas s tými it tendrami opatrne, tam není ani truban čistý, ta trubanova reakcia na pellegriniho je taká na úrovni predsedu
https://www.facebook.com/NatelosMichalo ... 115311251/

Keby som tam bol ja,... Takých už máme vo vláde plno.

Tuná to dal Mirko tiež pekne na Robertka

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 6UmKgXxVa1
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

starynovy

Pondelok, 16. Decembra 2019, 01:28

filan zacne, to raz moj kamarat... a ja mu hned jebnem a pustia credits. Ak aj vyhra demokraticka vlada, bude to mat tazke. Uz len v tom, ze smer ani lsns nezanikne. Tam budu a budu hulakat kokotiny este 50000x viac ako doteraz. Zacnu robit nepopularne rozhodnutia a riesenia aby sa to tu niekde pohlo. Posranec zo zadnej lavice kazdy den tlacovka soros>radicova>kiska>nova vlada, neviem.. Uz to vidim, ze po 4 rokoch vygumovani slovaci neustale omyvani propagandou smeru a lsns uvidia len negativa pripadne vyfabrikovane alebo fabulovane "zlyhania" a po kratkom zablesku na krajsi usvit to tu bude v 2024 zase nazad. Jedina sanca je, aby neviem akym kristovym zazrakom zacala NAKA a prokuratura robit svoju pracu ako im kaze prisaha a svedomie. Po 4 rokoch by si normalne na kauzy smeru uz priemerny slovak ani nespomenul a kludne im to tam hodil. Ked sa ale donekonecna budu tahat sudne procesy, a ze by ich bolo na min. 20 rokov tak sa nezabudne a nikto to nehodi strane ktorej spicky uz maju tlacovku len v modrom pyzame. Kym vies sniiivat tak mas naaadej snad raz priide co ma priiist... :D

voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 16. Decembra 2019, 08:15

To je presne to, ze ak ich NAKA neuprace, tak ked to aj teraz vyhra opozicia, jebnutej slovaci sa nepopularne opatrenia nebudu pacit a ludia so sysselovymn uvazovanim s financou gramotnostou nula cela nula dopici, to v 2024 hodia bud zase SMERU, alebo Kotlebe, alebo nejakej novej populistickej kokotine, co bude slubovat "riesenia" snadno a rychle.
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Pondelok, 16. Decembra 2019, 08:20

To uz budem ponúkat riesenia ja, mozem jebat tu sa inak nenabalis, berem uver 20 a otvaram politicku stranu, berem hlavne dobrych ojebavacov a tych co sa vedia dobre vykrucat a pripadne svoje zlyhanie vedia hodit na oponenta

boborjelotor

Pondelok, 16. Decembra 2019, 08:59

cela NAKA moze ist dokokota, pretoze nieco naozaj zacnu riesit az ked kauzu aj novy cas namiesto holej rite moderatorky telerana da na titulku. Nikto si velmi nevsimol Branikove clanky o tom ako NAKA funguje v Detve ci BB, lebo sa ten chuj sam diskvalikoval sam spreneverou grantovych penazi a prestal pisat na SME blogoch a na jeho webe ma vytlak mensi ako plocha gymnazistka, co spuli papulu na instagram. Nahravky objednavania vrazdy v NAKE a nikto nic, ale ze nic. V miestnej kaviarni, kde sa stretavaju aj - ako Penta hovori - temnejsie postavy, sa minule take pritulne bezkrcniky pri vedlajsom stole rozpravali, volne citujem ¨preco dopice neni jeden bordel od Trencina po Zilinu¨, a aj v tom Hrasnom a Drietome maju len tucne mrochty.. chcel som otvorit oficialny bordel v Dubnici, v momente ako som mal dohodnutu prvu babu prisli za mnou dvaja z naky, ze privaty su ich, a bud budem platit 5 tisic za jednu kurvu mesacne alebo mam ist dopice, kurvy su proste ich¨
Celu naku aj kobru aj vsetky tieto ich utvary treba rozpustit a zlozit nanovo. Co ma co elitny utvar riesit nejakeho kokota Dana a Vaskeho, ved takych primitivov by mala okresna policia vyriesit raz dva. Len im v ociach primitivov robia status martyrov.
Kym bude mat Kali cez Sakovu stale kontrolu nad policiou, kym tam bude Lucansky, o ktorom si ja osobne myslim, ze spolu s Hrnciarom stoji za vrazdou Korchana v tej vybuchnutej X3 v MT spred 7 ci 8 rokov, pretoze robil hrnciarovcom bieleho kona pri pozemoch za 20 mega, a ked po tej vrazde isiel koncipient od notara, ktory im robil podvodne prevody svedcit na policiu, na druhy den si nasiel nalepene droty na aute na vystrahu. Koncipient sa o pol roka stahoval z 2 izboveho bytu s 30 rocnou hypo do haciendy v Zabokrekoch.
Turiec je absolutne mimo zaberu Slovenska, to co sa deje medzi Vrtutkami, Martinom, Turcianskymi Teplicami a Prievidzou absolutne nikto neriesi, aj velke kauzy zostanu mimo zaber novinarov, preto sa tak dlho darilo drzat obraz najtransparentnejsieho mesta - Martin, lebo Hrnciar bol kral marketingu, hoci realita bola devastaujuco opacna. A policajny dohlad nad vsetkym mal prave Lucansky, prava ruka Kalinaka. A z nejakeho dovodu si teraz Slovensko mysli, ze Lucansky je spravny chlap na spravnom mieste, lebo nahradil Gaspara, pricom len jedna vetva mafie tej isty rodiny nahradila druhu.

starynovy

Pondelok, 16. Decembra 2019, 09:21

To je ako hrat miny na winXP v obtiaznosti impossibru. Kam kliknes tam to jebne. :D To bolo len take zasnivanie, pretoze to proste nieje mozne aby niekto tychto ludi povyhadzoval. Nekonecna chobotnica viac ci menej nebezpecnych ludi z ktorych vacsina da pokoj iba ked budu mrtvy. V tejto jebnutej mentalite kde je ojebavat proste volba numero uno neni sanca, hajzlov je nekonecna prevaha. Minule daval matovic video o sakovej podnikatelskych zazrakoch ale vysumelo to len tak do vetra ani na zomri pojebanom o to nezakopli tak si kazdy mysli, ze to je len daka milfka, sice za kalinaka ale inak v pohode. Hladat to nejdem ale nakupy lukrativnych obch. priestorov v BA za hubicku a nasledny predaj za bomby, zrazu zarobene pol mega v jednom roku. Zazrak. Tam robi ojeby uplne kazdy, hafko druker mal robit presne to iste a teraz sa tam tvari ako spravna volba.. kokotko neschopny zakriknuty.

boborjelotor

Pondelok, 16. Decembra 2019, 09:43

to je ale prave ten problem - ze to zverejnoval Matovic. Ja uz tomu cloveku nevenujem ziadnu pozornost, ten clovek nema ziadnu perspektivu. Nikto s nim realne nepojde do ziadnej dohody, lebo on ju nedodrzi ani 10 sekund po podpise, nikto s nim nedokaze otvorene komunikovat, lebo kazdy pocita s tym, ze si ich nahrava. A zaroven on musi byt v permantenom stihomame, ze si nahravaju jeho. Proste nie je tam nikto iny, kto moze vykrikovat po hajzloch, len hajzel mensej mierky? On prepisal majetok na zenu rovnako ako ini, on robil danove podvody rovnako ako ini, on nalozi 600 kil uctovnictva do dodavky, potom to zapali a tvari sa, ze dodrziaval GDPR 10 rokov predtym ako niekto GDPR vymyslel. Ked ho nachytaju na primitivnej chybe, ze mal subezne zivnost alebo co to bolo, tak sa bude hadat ako totalny psychopat a ohybat pravdu, ved on by v Smere bol v prvej desiatke na kandidatke, tak k nim pasuje. A ta zbierka ludi, ktorych on dotiahol do politky, pici az do europarlamentu, klerofasisti a necromanceri, pici do statneho uradu volaju exorcistu a zenam by isli picu rovno zasivat nech nepachaju hriech. este aj KDH na nich pozeralo ako na jebov. Matovic je jeden velky nevychovany jeblington, ktory absolutne postrada sebareflexiu. Nema proste ziaden kredit aby on bol hlasna truba opozicie, pretoze nemoze hovorit o dphckach, nemoze hovorit ani len o takej banalite ako nakupe historickych budov za zlomok ceny s prislubom ze ich opravi, lebo v Trnave robi to iste co robi multikokotko Kollar s kastielmi ine. Pricom uz v takom Rakusku by len tento jeidny fakt, ze zneuzil doveru miestnej spravy aby nieco ziskal do vlastnictva s prislubom, ze to opravi by bol dovod na odchod z politiky. A u nas sa pozerame na ukradnute miliardy s prehladom a pokojom.
My este budeme na terajsiu vladu s laskou spominat, lebo rozkradnutie socialky a absolutna sikana podnikatelskeho prostredia je suvix proti tomu co bude robit Fico s Kotlebom, budu citit, ze uz su tam naposledy a uz im bude vsetko jedno, uz to nebudu skryvat, uz budu kradnut uplne bez okunania, tak ako sa teraz pokusal este aj zlato z Britanie ujebat. Smer a Kotleba 30%, k nim sa pripoji Kollar lebo ten sa uz nevie dockat koryta, a hoja dunda, vlada odbornikov.

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Pondelok, 16. Decembra 2019, 12:48

u som cakal kedy sem pride roki, po tom ako vyfajci kiskovi kokot, no ako bolo? Co ta po tom co menim jeden tlmic za 600€? Ci som chudobny a to je take nepekne?

Kilko Kisku ojebala realitka? nie to teba ojebal tvoj mozog, Za kolko to kupil kiska podla tvojich informacii? To je kiska kokot ze mu to nebolo dopozrive? nebol mu podozrivy ten prevod? nepozrel si LV? A teda ked zistil ze ho "realitka" ojebala tak sa isiel sudit s realnym majitelom? Ty sa pocuvas co za kokotiny vypustas? Vymenujes hore co kto spravil a toto je podl treba OK? To je objektivita?

Vomack co mas s mojim fin uvazovanim? ke sa tu vyjadrujem k financiam? Ja si zelam aby tu vyhrala tato popici opozicia nech si ludia uvedomia ako tu bude krasne a ako nebude nik kradnut a ojebavat, jedine co je mozno nadej ak tam bude matovic je mozne ze on je taky chuj ze nebudu kradnut az tak lebo nevedia kedy mu jebne nevytiahne to von, aj ked pri dzurindovi tiez drzal hubu.

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 16. Decembra 2019, 13:58

sysell napísal:
u som cakal kedy sem pride roki, po tom ako vyfajci kiskovi kokot
Co ja mam s Kiskom? si z neho ozaj straumovany, ked ho vopchas niekde, kde o nom nie je rec......ti zobral barak za tu nesplatenu telku ci co?
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

filipe46

Utorok, 17. Decembra 2019, 14:22

Obrázok
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma

Streda, 18. Decembra 2019, 23:06

Poďme zachrániť Európu pred slobodným trhom #-o
https://spravy.pravda.sk/ekonomika/clan ... plynovodu/
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

boborjelotor

Streda, 18. Decembra 2019, 23:39

https://finstat.sk/databaza-financnych-udajov?sort=profit-desc

a hlavne, zachranme najvacsich platcov dane pred plundrovanim smer+lsns+smer odina, nebude ropa, nebude plyn, nebudu love, nebudu dane v rozpocte, nebude sa kradnut.. easy as fuck. not

Fuxxo
Auto: X3MC / E38 / E70
Kraj: Nitriansky

Piatok, 20. Decembra 2019, 18:40

nieco na odlahcenie temy.. :-D :-D co je toto za kokota to nech mi niekto vysvetli

https://www.instagram.com/tv/B6S7Dn1Jgo ... 1mbe9b6ogf
IG: @fuxxo_works_garage
YT: TheFuxxoWorksGarage

F97 X3M Competition LCi 2023 375kW
E38 735i 1999 175kW
E70 X5 30d 2010 173kW
ex: G20 M340i 2020 275kW
ex: E53 X5 30d 2002 135kW
ex: F32 420d Coupe 2016 140kW
ex: E63 650i Coupe 2006 270kW
ex: E34 520i Touring 1994 110kW
ex: E39 530d 2001 142kW
ex: E46 330da Touring 150kW

starynovy

Piatok, 20. Decembra 2019, 19:02

Ičko moze handry fajcit

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Piatok, 20. Decembra 2019, 20:03

sysell napísal:
u som cakal kedy sem pride roki, po tom ako vyfajci kiskovi kokot, no ako bolo? Co ta po tom co menim jeden tlmic za 600€? Ci som chudobny a to je take nepekne?

Kilko Kisku ojebala realitka? nie to teba ojebal tvoj mozog, Za kolko to kupil kiska podla tvojich informacii? To je kiska kokot ze mu to nebolo dopozrive? nebol mu podozrivy ten prevod? nepozrel si LV? A teda ked zistil ze ho "realitka" ojebala tak sa isiel sudit s realnym majitelom? Ty sa pocuvas co za kokotiny vypustas? Vymenujes hore co kto spravil a toto je podl treba OK? To je objektivita?

Vomack co mas s mojim fin uvazovanim? ke sa tu vyjadrujem k financiam? Ja si zelam aby tu vyhrala tato popici opozicia nech si ludia uvedomia ako tu bude krasne a ako nebude nik kradnut a ojebavat, jedine co je mozno nadej ak tam bude matovic je mozne ze on je taky chuj ze nebudu kradnut az tak lebo nevedia kedy mu jebne nevytiahne to von, aj ked pri dzurindovi tiez drzal hubu.
Pozri ja s tebou nemienim diskutovat, s ludmi jak ty sa to neda, hentake myslienkove pochody su fakt nejaky skrat nervovej sustavy, inak si to neviem vysvetlit.
Ano to posledne co ma u Kisku zaujima ze sa on kokot natahoval o nejaky kokotsky pozemok s dalsim kokotom, co boli obidvaja ojebani. Bolo to na sude, Kiska prehral, tym to haslo. Nikomu sa nevyhrazal ani nevyplakaval do kamery ze to je DYKTAT BRUSELU A ROZHODNUTIE SEREŠOVYCH DETI. A to este ten sudca bol ocividne prakokot zaujaty, co davnejsie "synov" koks rozvazal.
Takze ja fakt nechapem, jakou logikou si dopice dosiel na to, ze Kiska je z tejto celej fantasmagorie najvacsi kar, lebo mne to proste nijako nevychadza. Verim tomu, ze niekedy v buducnosti vedci izoluju gen kokotizmu a zisti sa, ze ty za to vlastne nemozes, to ti priroda nadelila napicu karty.
A uz mi nepis ziadne mudrosti lebo na to ani nechcem reagovat, cela debata s clovekom zmyslajucim ako ty je totalne zbytocna.
Nech to tu ozaj vyhraju Kokotleby a Smer a nech tu vydrancuju vsetko, sa potom spamatate
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 205 neregistrovaných