... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
sysell napísal:Co ja mam s Kiskom? si z neho ozaj straumovany, ked ho vopchas niekde, kde o nom nie je rec......ti zobral barak za tu nesplatenu telku ci co?u som cakal kedy sem pride roki, po tom ako vyfajci kiskovi kokot
sysell napísal:Pozri ja s tebou nemienim diskutovat, s ludmi jak ty sa to neda, hentake myslienkove pochody su fakt nejaky skrat nervovej sustavy, inak si to neviem vysvetlit.u som cakal kedy sem pride roki, po tom ako vyfajci kiskovi kokot, no ako bolo? Co ta po tom co menim jeden tlmic za 600€? Ci som chudobny a to je take nepekne?
Kilko Kisku ojebala realitka? nie to teba ojebal tvoj mozog, Za kolko to kupil kiska podla tvojich informacii? To je kiska kokot ze mu to nebolo dopozrive? nebol mu podozrivy ten prevod? nepozrel si LV? A teda ked zistil ze ho "realitka" ojebala tak sa isiel sudit s realnym majitelom? Ty sa pocuvas co za kokotiny vypustas? Vymenujes hore co kto spravil a toto je podl treba OK? To je objektivita?
Vomack co mas s mojim fin uvazovanim? ke sa tu vyjadrujem k financiam? Ja si zelam aby tu vyhrala tato popici opozicia nech si ludia uvedomia ako tu bude krasne a ako nebude nik kradnut a ojebavat, jedine co je mozno nadej ak tam bude matovic je mozne ze on je taky chuj ze nebudu kradnut az tak lebo nevedia kedy mu jebne nevytiahne to von, aj ked pri dzurindovi tiez drzal hubu.