... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
boborjelotor napísal:Už sa tu riešilo o malom nemeckom štupľovy s pajfúzom, ktorý mal ambíciu dobiť Európuco sa tu premazalo? minimalne na poslednych 3 stranach nebadam nic zmazane.
miki012 napísal:Ludankove co sa tu hadate?Vsak politici jebu na nas...jak fico tak kotrba tak matovic aj kiska zo sulikom su ojebavaci...nieje koho volit...zase to tu dopadne ze volim mensie zlo.Ja k volbam nepojdem a to som bol zatial na vsetkych volbach
voMacK napísal:Nebol sulik nahodou kamos z kocnerom???A Kiska tiez nieje cisty.Neboj zlepia spolu vladu a za 4roky uvidime co dokazu...moj nazor nicTvrdit, ze Sulik ci Kiska su rovnake zlo ako Fico a Kotleba moze ozaj len clovek, co politicku scenu nesleduje ani za mak...
miki012 napísal:Aj keď som 95% času v ČR tak mám potrebu ísť. A chodím aj dcérami nech majú aký-taký zvyk a predstavu ale koho teraz voliť fakt netuším.Ludankove co sa tu hadate?Vsak politici jebu na nas...jak fico tak kotrba tak matovic aj kiska zo sulikom su ojebavaci...nieje koho volit...zase to tu dopadne ze volim mensie zlo.Ja k volbam nepojdem a to som bol zatial na vsetkych volbach
boborjelotor napísal:Aky je rozdiel medzi USA a NATO? No tak ti poviem ze neviem USA=NATO Vacsina statov co tam je su poskokovia usa resp rovno kolonie ako napr. nemecko.ja idem chytat za slovicka, lebo s citanim mas naozaj problem.
ked uz sa bavime o vlastnej juriSdikcii, co mam vazne pochybnosti, ze nevies co to presne znamena, asi by si nemal ani spavat s myslienkou, ake moslimske krajiny maju u nas diplomaticke zastupenie...
sysell ty rozumies rozdielu medzi USA a NATO? vies o tom, ze sme clenom NATO? a ze okrem toho, ze sa u nas konalo par cviceni sme na fungovanie nato nijako vyrazne neprispeli a nenesieme si svoj podiel zodpovednosti, neplnime ani len rozpoctove vydavky na obranu v takej miere ako od nas ocakava nie len nato, ale aj samotna EU?
S tebou uz naozaj nie je ani ta najmensia sanca viest diskusiu, po tom vyplode o tom co podla teba je specialozovany sud si toto dnes uz len zaklincoval.