... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Re: Politika a ine sr*cky

Streda, 25. Decembra 2019, 08:51

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 09:44, upravené celkom 2 krát.

filipe46
Kraj: Žilinský

Streda, 25. Decembra 2019, 09:45

boborjelotor napísal:
co sa tu premazalo? minimalne na poslednych 3 stranach nebadam nic zmazane.
Už sa tu riešilo o malom nemeckom štupľovy s pajfúzom, ktorý mal ambíciu dobiť Európu
VW Golf R 2016 2.0TSI

Ex BMW 3er 2001 3.0d tour

Ex Audi A6 2013 3.0TDI

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Autor témy
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 25. Decembra 2019, 11:36

miki012 napísal:
Ludankove co sa tu hadate?Vsak politici jebu na nas...jak fico tak kotrba tak matovic aj kiska zo sulikom su ojebavaci...nieje koho volit...zase to tu dopadne ze volim mensie zlo.Ja k volbam nepojdem a to som bol zatial na vsetkych volbach

Tvrdit, ze Sulik ci Kiska su rovnake zlo ako Fico a Kotleba moze ozaj len clovek, co politicku scenu nesleduje ani za mak...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Streda, 25. Decembra 2019, 13:03

roki, co mam odpisaovat na kazdy kktiu https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... i-z-medii/ nevies o tom? ci ides chytat za slovicka? A co ta lajcakova zmluva o usa zakaldnach / letiskach s vlastnou jurizdikciou, ak to chces, ja nie.

boborjelotor

Streda, 25. Decembra 2019, 14:58

ja idem chytat za slovicka, lebo s citanim mas naozaj problem.
ked uz sa bavime o vlastnej juriSdikcii, co mam vazne pochybnosti, ze nevies co to presne znamena, asi by si nemal ani spavat s myslienkou, ake moslimske krajiny maju u nas diplomaticke zastupenie...
sysell ty rozumies rozdielu medzi USA a NATO? vies o tom, ze sme clenom NATO? a ze okrem toho, ze sa u nas konalo par cviceni sme na fungovanie nato nijako vyrazne neprispeli a nenesieme si svoj podiel zodpovednosti, neplnime ani len rozpoctove vydavky na obranu v takej miere ako od nas ocakava nie len nato, ale aj samotna EU?
S tebou uz naozaj nie je ani ta najmensia sanca viest diskusiu, po tom vyplode o tom co podla teba je specialozovany sud si toto dnes uz len zaklincoval.

miki012
Auto: x5
Kraj: Trnavský

Streda, 25. Decembra 2019, 15:06

voMacK napísal:
Tvrdit, ze Sulik ci Kiska su rovnake zlo ako Fico a Kotleba moze ozaj len clovek, co politicku scenu nesleduje ani za mak...
Nebol sulik nahodou kamos z kocnerom???A Kiska tiez nieje cisty.Neboj zlepia spolu vladu a za 4roky uvidime co dokazu...moj nazor nic

speedfred
Auto: KTM XBow

Streda, 25. Decembra 2019, 17:49

miki012 napísal:
Ludankove co sa tu hadate?Vsak politici jebu na nas...jak fico tak kotrba tak matovic aj kiska zo sulikom su ojebavaci...nieje koho volit...zase to tu dopadne ze volim mensie zlo.Ja k volbam nepojdem a to som bol zatial na vsetkych volbach
Aj keď som 95% času v ČR tak mám potrebu ísť. A chodím aj dcérami nech majú aký-taký zvyk a predstavu ale koho teraz voliť fakt netuším.

sysell

Piatok, 27. Decembra 2019, 16:06

boborjelotor napísal:
ja idem chytat za slovicka, lebo s citanim mas naozaj problem.
ked uz sa bavime o vlastnej juriSdikcii, co mam vazne pochybnosti, ze nevies co to presne znamena, asi by si nemal ani spavat s myslienkou, ake moslimske krajiny maju u nas diplomaticke zastupenie...
sysell ty rozumies rozdielu medzi USA a NATO? vies o tom, ze sme clenom NATO? a ze okrem toho, ze sa u nas konalo par cviceni sme na fungovanie nato nijako vyrazne neprispeli a nenesieme si svoj podiel zodpovednosti, neplnime ani len rozpoctove vydavky na obranu v takej miere ako od nas ocakava nie len nato, ale aj samotna EU?
S tebou uz naozaj nie je ani ta najmensia sanca viest diskusiu, po tom vyplode o tom co podla teba je specialozovany sud si toto dnes uz len zaklincoval.
Aky je rozdiel medzi USA a NATO? No tak ti poviem ze neviem USA=NATO Vacsina statov co tam je su poskokovia usa resp rovno kolonie ako napr. nemecko.
Mojko ak podla teba su nato viecere staty a nie poskokovia usa tak potom to chapem tak, ze su krajiny ktore spolopracuju/pomahuju/su spojenci pripade nudze. nepriatela sice defakto nemame ale ok, tazke V nato je usa, a cast europy, to znamna ze kazdy stat ma armadu a mal by ju pouzit v pripade nedze na pomoc inemu. Tazke americania nech maju u seba a my to mame v eu na nasich uzemiach. Preco to je ale tak ze USA je na inom kontinente a zakaldne ma po celej planete aj v eu? Ved nato su to staty v europe aby oni pokryvali tuto oblast nie? Ci my sme na to aby sme poskytovali strategicke body n anasich uzemiach usa? To my sme kokoti a len oni nas vedia zachranit? Preco my nemame potom zkaldnu v amerike? preco ta,m nei su nemci, anglicania, frencuzi, turci? A potom pred kym? Ruskom? Vsak tu ma kazdy tisice atomovych zbrani, koinflikt uz neni realny, a povedz mi tiez aky ciel by mal utok ruska na europu napriklad? Alebo su to kvoli severnej korei ako hovorili ked chce stavat radary a kktiny? Aha.

A co sa tyka rozpoctu ja mozem jebat cely rozpocet nato, sa pozro ako to neplnia aj ine staty, ale videm ,ze mas retoriku kokota kisku a dalsich kokotov z loby a usa ritolezcov, tym za to aspon platia ale propaganda robi svoje a ovecky opakuju co pocuju. Super kupme f16 za rekordne ceny a uzasne vrtulniky.

starynovy

Piatok, 27. Decembra 2019, 16:42

Som skoncil na 5tej vete odjebany, bezmocny.

sysell

Piatok, 27. Decembra 2019, 17:28

naco riesis, obhajit v sucasnosti nato sa neda, to je stacka totalna.

ROKI49
Auto: G20 330i
Kraj: Bratislavský

Piatok, 27. Decembra 2019, 18:55

Skor je to o tom, ze tvoje argumenty su take jak tvoj intelekt, prosto na kokot. Ides si tu vkuse svoje a neda sa s tebou normalne bavit, snad to tu uz nik skusat nebude.
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

sysell

Piatok, 27. Decembra 2019, 19:13

jebe? ake svoje ze hovorim svoj nazor? co znamena ist svoje? ty si ides stale svoje nemyslis? sak nepis nebudem ani ja mam pici sa tu dohadovat cez forum

boborjelotor

Piatok, 27. Decembra 2019, 19:47

ale dobre som sa pobavil, lebo vytiahnut argument "kupme f16..." ako keby to tu niekto obhajoval. a aby si si to kako v papulke este osolil si to naozaj velmi zle pouzil ako argument, pretoze nato samotne od nas ziadne pojebane stihacky nechcelo, nato od nas v prvom rade chce chranit hranice, co robime dost napicu kedze cez ukrajinsku hranicu sem lezu prevadzaci v judnotkach autobusov, kopu tunely ako escobar, hadzu cigarety katapultom, dronmi, a na 100km hranici je 16 ludi v sluzbe, co to ma ustrazit. nehovoriac o tom, ze ked si Putin zmysli, ze Krym sa rozprestiera az po Humenne tak by bolo dobre mat armadu vyzbrojenu tak, aby si nemuseli techniku poziciavat z muzea.
Samotne NATO po oznameni, ze ideme kupovat F16 dalo neoficialne vyjadrenie, ze to nikto nechcel, oni nam radili mat zmluvu s inou EU krajinou a zdielat letku a zakladne.
Ale ked SNS nevysiel plan s Rusmi tak to aspon vyuzili na kvalitne PR, vystrasit narod, ze tie 2 bojaschopne migy budeme mat este 20 rokov, tak zozeru vsetko, aj nakup zbytocneho mnozstva lietadiel za peniaze, ktore by mohli zasadnou vahou vyriesit problemy zdravotnictva.
ale je super, ze si sam sebe davas argumenty preco je sucasna koalicia plna kokotov :)

starynovy

Piatok, 27. Decembra 2019, 20:07

Tak mna najviac bavi to kto je koho poskok. Koho "poskok" by teda SR mala byt? Pretoze mysliet si, ze 5 milionova zaprdena krajina v ktorej sa neuklada vsetko bohatsko sveta (svajc) moze stat sama je uz ekonomicky ultrakokotizmus hodny mariana 'dochodok v 50tke lieky zdarma' kotlebu. Tak koho?

pablohablo

Piatok, 27. Decembra 2019, 20:14

Hejty na USA pre tazky rusofiliu, akoby sa rok 1968 ani nestal a nebolo tu 20 rokov 100000 okupantov, ktorych nasi rodicia zivili, musi jebat.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 262 neregistrovaných