Pondelok, 23. Decembra 2019, 11:21
to je blog... rovnako aj na blogoch sme.sk najdes blogy, ktore by ta napriklad urcite potesili, o tom ako Rusko zachranilo Syriu obrannymi zbranami napriklad :).
nerozumiem potrebe blogovacej platformy na novinovych weboch, to bolo cool v roku 2004 ked blogy boli citanejsie ako samotne noviny, pretoze ked takychto kokotov budu mazat a zakazovat, tak sa spusti vlna kritiky o slobode prejavu atd. atd.
ja som mal asi pred 2 mesiacmi kratku vymenu nazorov s nejakym kokodkom z Nka, ked som videl ich inzeraty na junior a senior web developera, lebo mi ustrelilo dekel, ked inzerovali superhrubu mzdu. proste na konci to bolo 900 a 1400 v cistom, tak som im napisal, ze ci im nejebe, ze to nerobia ani len personalne agentury co zdieraju rumunov, lebo inzerovanyc 2700 eur pre senior developera superhruba mzda je 2000 hruba a 1400 cista, a za to nenajdu ani 1st level call center studenta v dnesnej dobe, toboz v BA. na to mi kokodko odpisal, ze neporusuje ziadne pravidla ani zakony lebo predsa uviedli, drobnym pismom, ze je to superhruba mzda. Zrovna v tom tyzdni mali nejaky clanok o tom ako firmy neeticky zavadzaju ludi pri zyvsovani platov s tym ze dvihaju pevnu zlozku, rusia premie atd. a cloveku co realne na konci mesiaca dostane nula alebo minus k vyplate povedia, ze mu zvysili plat o 8%, a oni robia toto. Az ked som to napisal Filovi tak inzerat zmizol, neupravili ho, mozno medzitym nasli ludi, ale proste na hlavu.