... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
boborjelotor
Kraj: Trenčiansky

Re: Politika a ine sr*cky

Piatok, 27. Decembra 2019, 20:20

ale kusuj, co nevies, ze tu na klube sa siria zakladne pravdy 1) Rusi maju zbrane obranne, USA utocne, 2) USA vstupilo do WW2 naschval aby si mohlo rozdelit uzemia 3) Soros everywhere

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535
Kraj: Žilinský

Piatok, 27. Decembra 2019, 20:32

Ja som kde pisal ze nato nam kazalo kupit lietadla?
K ochrane UA hranic sa vyjadrit neviem, neviem o tom nic, len co pocujem ze to vraj chrania dobre - pochybujem neviem neriesim.
Putin a krym, to su take dristy a picoviny, cele to bolo o tom ze tam maju zakladnu a americaia sa tam uz isli srat, ja aj ty vieme kookt ake maju tajne sluzby informacie, okrem toho ked uz krym je REPUBLIKA ma svoju ustavu a svoj parlament aj predsedu vlady sa mi za a mali tam aj referendum. Ma humenne vlastneho premiera a zje tam 90 % rusov a maju tam rusi zakaldnu? Taketo picoviny fakt neries.
A dalej rozmyslaj ty chces bojovat s rusmi? to nas vytrhnu letadla alebo hocico ine? ten tvoj putin stlaci gombik a do pol hodiny tu neni nikto zivi, tak co tu kokoti riesia nejaku rusku invaziu.
A nato povedalo ze nas nik nenutil ... si robis picu? co ma stoltenberg povedat? jasne ze tam bola loby co kde kupit a urcite to nebol nik z predstavitelov nato, na to su ini lidia. To nemyslis hadam vzne ze to bol transparentny nakup bez lobovania - to by bol asi prvy v historii sveta.

sraynovy ja hovorim o ekonomike? v terajsej situacii musime byt v eu, hovorim ze sme tu poskokovia usa. Si nepocul? Ci mi povies na to ze merkelovu dojebu pre northstream ze je strategicky zaujem USA aby EU nekupovala plyn z ruska??? WTF? je strategicke aby ho sem vozili lodou! To akoze jebe ze take daco vypustia z paplule? jaj lebo vytiahnu cla na nemecke auta a tovar a hned su makky. USA ma najvacsie obavy so spoluprace eu ruska lebo to ich ekonomicky oslabuje. Usa rozhodne nechu dobre EU.

sysell
Auto: octa 1 AGR, F11 535

Piatok, 27. Decembra 2019, 20:36

pablo? a co tak nemci, tych nehejtujes? vdaka nim tu boli 2 svetove vojny a skurvii co sa dalo? jaj to je odpustene ale druhe nie, riesis tu co bolo pred 50 rokmi? A co tak vyjebani turci? ty tu tiez utocili,ale sak k nim chod na dovolenku. ci ideme riesit rimanov kde bojovali? To je fakt argument.

pablohablo
Kraj: Zahraničie

Piatok, 27. Decembra 2019, 22:31

popoko
Naposledy upravil/-a pablohablo v Utorok, 14. Septembra 2021, 09:43, upravené celkom 1 krát.

starynovy

Piatok, 27. Decembra 2019, 22:57

Nejaky velmi vyhodny kseft ako bude ten plynovod neznaci, ze EU a RF uz idu spolu davat kazde poobedie cajovy vecierok. RF je nepriatel č.1 v kazdej vojenskej doktrine zapadu, a je to tak spravne. Ja nechapem ako moze niekto z vychodneho bloku NEnenavidiet rusov ba co viac este snivat o tom ako sa vratia a podobne. TO su pre mna vlastizradci ktori by mali vysiet na kandelabroch, nie tie vymyslene kotlebovske kktiny. Pozyvaci nepriatela ktory nam preukazatelne takmer pol storocia skodil, stal na krku, prenasledoval a likvidoval obcanov nasho statu, by mali pochcipat.

boborjelotor

Piatok, 27. Decembra 2019, 23:10

mna len udivuje, ako sme sa velmi rychlo vysporiadali s tou nasou holubicou narodnou povahou mierumilovnou vdaka SNP. Ako keby sa udalosti z 30tych rokov nestali. Nikto nerobil ankety a statistiky kto je nacek, ale hrube odhady hovoria, skutocnych nackov v polovici 30tych rokov bolo v Nemecku len okolo 1 miliona, pricom uz vtedy mali 80 milionov obyvatelov, podla toho v ktorych rokoch sa pozerame na cenzus a ktore uzemia im patria/.nepatria. V 30tych rokoch ked sa Hlinkove gardy este len formovali a boli de iure nelegalne ich bolo 30 tisic, v case najvacsej slavy ich bolo cez 100k. Obyvatelov na Slovensku bolo 3,5 miliona. A to su len ludia aktivne zapajani do kokotizmu, tak ako sa beru do uvahy len aktivni nackovia v Nemecku, samozrejme cisla realne su ine a vyssie. Ale len tak na porovnanie no, oficialne 1 z 80 Nemcov a u nas 1 zo 100 Slovakov aktivny nacek. nehovoriac o tom, keby nas Hitler bral za partnerov a nie za skvrn na mape, ktoru chce zotriet kam by to cielavedome slovacko dotiahlo vo vrazdeni ciganov, zidov, postihnutych, rysavcov, ludi s plochymi nohami..dovod sa vzdy najde.
Rovnako ako u nas aj v Nemecku drviva vacsina obyvatelstva neboli nazi, nesuhlasili s Hitlerom, nechceli vojnu. Takisto ako vacsina obyvateslva dnes nevoli Fica, a predsa je pri moci a to dokonca aj v momente, kedy oficialne nie je a ma tam babiku na spagate.
Ceskoslovensko naozaj nemoze ukazovat prstom na Nemecko, ani sa nemoze tvarit, ze oni nas donutili, oni nam prikazali, my sme arizovat nechceli, ani Maznakov dedo arizovat nechcel urcite, to mu prikazali. Ani Zidov sme nechceli posielat na vylet vlakom. Narod holubici.

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd

Pondelok, 30. Decembra 2019, 09:16

To co je dopice? Ja nemam slov a to je co povedat! Ale najhorsie natom je ze ked uz aj kokotko ako ja chape, ze je to totalna picovina, tak to je slovensko pekne v pici, lebo s plnou republikou takychto kokotou to daleko nedotiahneme... ukaz mi jedneho imigranta co chce na slovensko, este ich aj tie nemky bavi jebat no humusaci skurveny
Podme dalej, hlina a drucker maju bilboardy ktore mi pripominaju skorej film pre dospelych free na brazers v low kvalite kurva! Keby tu nebola taka pekna zem ako nikde inde nie je tak sa nato uz jebem davno nehnevajte sa namna

Edit: ano, volil som ketlebu a 3kumpanov do parlamentu prvy raz ale uz polroka nato som to olutoval a povedal posledny raz
Prílohy
IMG_20191230_091003.jpg

starynovy

Pondelok, 30. Decembra 2019, 09:25

Tychto je malo ale o to viac naseru ked vidis tie sprostosti. :D Z kazdej skary vyskakuje pajac na spagatiku s jamkami v licach co ide zodpovedne novu zmenu so starymi ludmi. Ale ine som kcel, kto by to bol povedal, ze si to tam spravia na svoj obraz. Tj. klubovna pre tupe hlavy a ministerstvo propagandy. :D
Prílohy
SmartSelect_20191230-090818_Samsung Internet.jpg

boborjelotor

Pondelok, 30. Decembra 2019, 10:15

minmule som si tak spomenul, ze co sa stalo s tym vypalnym 20%, ktore zo mzdy museli odvadzat magianovi, boli toho plne noviny, magian klamal, ze to nie je jeho ucet, lebo je tak blby, ze nevedel ze staci poslat 2 centy aby si zistil majitela uctu, a cudu sa svete, bol to ucet Beluskeho, takze magian zachoval cest, neklamal :)
ale ked nie je zalobca, nie je ani vrah, nikto svedcit asi nechcel, a posielat niekomu peniaze nie je trestne, ked povies, ze je to dar.

ale dnes mi tlak stupol ked som si cital prepisy prejavu prokuratora na sude s andruskzkskskom, ako ho prokurator..dopice PROKURATOR obhajuje, ked sudykna povedala ze 10 rokov musi jebat, ze 15 a prokurator ho obhajuje. musi jebat prevelice. ze on spolupracoval day1, tak si zasluzi 10.

Abyssko

Pondelok, 30. Decembra 2019, 10:20

Ono sa to chape asi tak v TP, ze najhorsi je objednavatel, ani tito by bez objednavky prstom nepohli, ale tak je to velmi ale velmi zlozite

boborjelotor

Pondelok, 30. Decembra 2019, 10:46

zlozite to velmi nie je, prokurator nechce vyzerat ako chuj, ze navrhol 10 rokov, tak obhajuje svoje rozhodnutie ale tym padom aj andruska.

Abyssko

Pondelok, 30. Decembra 2019, 10:52

Otazka je preco to navrhol teda
Dostal peniaze a od koho a preco by to robil?

boborjelotor

Pondelok, 30. Decembra 2019, 11:10

neexistuje nikto, kto by za andruska zaplatil, on sam je biely kon so sekerou 1 mega na daniach, a nikto z kocnerovej strany by asi zanho platit nechcel ked ich vsetkych natrel.
prokurator zrejme pocital s tym, ze sudkyna povie 12 a oni to rovno odklepnu, ale necakali 15.

tom6667
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 30. Decembra 2019, 22:43

už som totuk nejake týždne nečítal ale zdalo si mi až príliš idylické keď som skimmoval text a vecsina príspevkov mala celkom hlavu a pätu...ostal som takmer zaskočený, prečo by zrovna na bmwklub.sk chodila vyberanejšia a pricetnejsia časť populácie??

Našťastie ma Sysell uzemnil svojimi 50mm davkami koko.izmu priemerného Slováka čo je zmätený a pomýlený kompletne zo všetkého ...ešte aj z Rostasovej príručky Zjem aj Vlek

Rozmýšľam kde nastal v takýchto prípadoch ten mentálny zlom, upchate DPF v ľavej hemisfére alebo je to len vyslovene lenivosť zisťovať si o veciach viac a učiť sa cely život ?

Abyssko

Štvrtok, 2. Januára 2020, 10:46

Mna jebne, socializmus by sa mal postavit mimo zakon
Prílohy
Screenshot_20200102_104505.jpg

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 247 neregistrovaných