Nedeľa, 15. Decembra 2019, 10:40
vomack minister zdravotnictva, abyssko mynister skolctva, empauer minister hospodarstva, dogg88 minister spravodlivosti, pistacik minister obrany (alebo utoku, podla toho ci nakupi zbrane americke alebo ruske), minister financii by bol zlozeny z teamu studentov, co kupuju bmw pri prijme 150 eur mesacne, ja by som bol skromne premierom a hlavna statna radkyna by bola ta bloncka zo SME, tu by som nosil ako klobuk... Ostatne ministerstva prenechavam na obsadenie koalicnym partnerom.
a v tom svete realnom a smutnejsom ako nas onanklub neviem. moznosti u mna su len 3, a nie je to ani o tom, volit mensie zlo, ako volit menej chujov. Ak by Sulik zostal v uzadi a nebol vo vlade, zostal by som asi u SaS, hoci som si po povaleni vlady povedal, ze kym tam bude Riskokotko tak im uz nedam ani ciarku, nieto kruzok. Lenze aj vdaka jeho jebnustosti so zvolavanim zjazdu a utvrdzovanim si pozicie, napriek tomu ze Galka konecne odstavil, len ukazuje aky je sebestredny buzerant, ktory stranu povazuje za svoj majetok, podobne ako Fico. A SAS mozno padne za obet 50 dnovemu moratoriou, lebo ak posledny prieskum bude ukazovat 5%, asi sa nezopakuje uspech spred 4 rokov, kedy z anketarskych 5 vystrelili 2x vyssie. U zaludov a brblakov mam v oboch pripadoch problem, resp. mozno ani nie - Keby u brblakov nebol Beblavy, Stefunko ani Truban, ich kandidatka ma najviac mien, ktore mi sedia, rovnako tam osobne poznam snad 10 ludi, hoci vsetkych na nezvolitelnych miestach, ale celkovo mi pride ich zoznam kandidatov najlepsi. Ale proste Truban je jeden velkohuby arogantny chuj, poznam ho z intrakov, kedy hlasal lavicove kecy a volil Smer, a poznam ho aj z biznisu, kedy zrazu prudko otocil ked zistil, ze ludia na zivnost u neho robit nebudu a musi ich zamestnat, bol som vo websupporte na vianocnej party asi 10 - 11 rokov dozadu, ked poslal niekoho kupit nejake tie genericke ocenenia/trofeje do obchodu lebo chcel vyhlasovat top 3 zamestnancov roka a ked potom videl ucet za 130 eur tak pokazil vsetkym ludom naladu a isiel rucat do kancelarie a nadavat do kokotov, potom sa vratil ukludneny, ze pozrel sa na stav firemneho uctu a uz mu je lepsie. taketo cloveka ked takato kokotina rozhodi a hentak sa opusti, to uz aj ja mozem ist kandidovat potom. Preco o fetovani vobec skusal klamat, to robil verejne pred nespocetnym mnozstvom ludi netusi snad ani on sam, to by mu nepreslo ani v dobe bez internetu v kazdej chladnicke. Nehovoriac o tom, ze v podnikani nedokazal on sam nic, o com tiez zmenil retoriku ked mu to zacali ludia hadzat na oci, tvaril sa ako popri skole riesil faktury a vypadky sluzieb, on sam sa hral na h4x0ra a teraz by zaprel aj to, ze blackhole.sk bol jeho web. A Beblavy slizky chuj, ktory pred 20 rokmi este vo VTV kazdy den sedel v nejakej diskusii sa dnes dovoli nazvat "nova tvar v politike", musi jebat chalani. Stefunko sa tvaril, ze v Monograme vlastne nikdy ani nebol, ani sa nepodielal na rozhodovani, neviem ci pri tej transformacii z laviciara na libtarda mu aj lyzicou niekto spravil lobotomiu, ale ako niekto moze mat vobec tu odvahu klamat ked sa zucastnoval na stretnutiach s desiatkami ludi,ktori jeho aktivity dokazu potvrdit.. netusim, ale je to rovnaka slizka donebavolajuca arogancia aku predvadzaju kokotkovia typu Fico ci Blanar.
U Kisku Seliga na 3 mieste, musi jebat chalani. Musi velmi jebat. Na 26 mieste Baco, lebo sak stary Baco sa v HZDS naucil, mlady skusenosti vyuzije.
Takze si mozem vyberat, Sulika, ktory tam stranu bud ani nedostane a potom bude oduvat papulu, Kisku, ktory sa rovnako bude oduvat a privedie tam chujov, alebo brblavcov, ktori maju u mna najmenej problamaticku kandidatku od 4. miesta nizsie, ale na prvych 4 miestach su minimalne 3 uberkokoti.
A Matovica ja ani vizualne...