... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ROKI49 napísal:M je v prvom rade o marketingu a peniazoch. BMW bude vyrabat hocico na com zarobia, vid. Active Tourer. Firma ma v prvom rade vykazovat zisk, historia a tradicie su sice pekne, ale nik sa z nich nenaje.
Tvoj prispevok znie ako keby si sa len vcera vyskytol v 21. storoci.
Fuxxo napísal:no jo, malo by to byt vyhrievane :-) jak sa to tu riesilo uz tiez niekde ze ine modely to maju
pistacik11 napísal:aha, tak mi vysvetli aky vyvojar si sadne do X5 a zacne vymyslat Mkovu verziu?? ktora jazdi dost nakokot oproti hocijakemu inemu modelu z beznej produkcie, a hociktory kombik je na mile vzdialeny sportovostou a celym jazdnym prejavom od 2+ tonoveho SUV. toto nejak nedava logiku.To aké auta robia, sa prejavuje aj na tom akým spôsobom ich navrhujú. Proste vyvojar za PC si sadne do toho auta a ide sa potom s nim šantiť na okruh. A to si neviem predstaviť, aby nejaký petrol head takto vymýšľal Kombik.
pistacik11 napísal:Pista to si nijako neodporuje. Proste idu s dobou.To si niejako odporuje s tým, ako dlho sa držali mimo x-drive, a automatu. Prvé m iba s automatom pre náš trh bola e60. Teda auto s 500k, kde sa dá iba automat chápať, lebo koľko ľudí by s tým výkonom menilo spojku tak často ako olej.
//MPower napísal:zase nevieme citat s porozumenim asi, ze?X5M je síce M, ale nesúhlasím že by to SUV jazdilo nakokot. To SUV dokáže vyprášiť aj niektoré ostrejšie ladené auta.. To mi na veľké ťažké SUV príde dosť good. A to tu nemáme ešte novú X5M.
pistacik11 napísal:to si si dost pomylil tedaNo tak to môže byť, že som si F85 pomýlil s tou m50d.
//MPower napísal:Som prespal trochu.. ale si rypnem aj s delayom.Je dobre že BMW nerobí tuctové M3 kombi len pre to aby viac zarobili. M je v prvom rade o športe, histórii a tradíciách. Kombi je bežne auto čoho su plne cesty, športové auto má byt coupe max sedan, tak je to u väčšiny značiek. Keď BMW bude vyrábať hoci čo len aby zarobili tak tým všetko padá a bude to podpásovka ako keď skalným fanúšikom Ferrari začne predávať 7 mieste SUVProste keď chce niekto úžitkové auto nech si nekupuje M, tam je a dúfam že aj ostane vždy na zlej adrese..