... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:tak je to ok a potom to nieje ok paci sa ti to a potom sa ti to nepaci..Tak hneď na úvod, ja som neuznal že RS6 Avant je ok ale že je to pekne auto. Rovnako ako som nenapísal že RS6 Avant neuznávamMimochodom Audi si zakladá na tých avantoch a je to ich tradícia a našli takú dieru na trhu. Preto im ja na to kecat nebudem. Ďalej sme sa bavili IBA o M3 kombi. To že BMW M5 kombi bolo mi nie je žiadna novinka. Evidentne ho ale BMW nechce keď že ho neponúkajú, okrem toho E60 M5 bolo podľa mna oveľa krajšie ako E61 M5 :) A M5 kombi (rovnako ako RS6 Avant) dáva/dávalo oveľa väčší zmysel a logiku nakoľko to sú super rýchle luxusne limuzíny predovšetkým a tam sa miesto na kočík hodí, nie je mi ale známe že by M3 bola určená ako super rýchla luxusná limuzína do rodinky :) M3 je totálne iná kategória ako M5. A to že BMW robí oturbene M atd. je normálna vec, nie porušenie ich tradicii. To si žiadajú ľudia a doba, inak by nevedeli konkurovať. Mne ako majiteľovi absolútne nevadí že mám turbo v Mku
Naopak to vítam. A treba aj napísať že BMW si dalo na S55 tak záležať že ten motor prakticky napriek turbu nemá dieru a reaguje okamžite. Toto sú nejaké hodnoty u BMW M, že aj keď robia nevyhnutne kroky, tak to robia tak aby ten motor hrdo mohol niesť M. A veľa testov potvrdilo že M3/M4 za staršou M3 v ničom nezaostávajú.
Fuxo:
X6M zajazdila NS za 8:14s, to znamená že hocijaký sedan to auto neutre ani v zákrutách. Ja som práve na to narážal že to vie aj zatačať. Verím tomu že nová X5/X6M pokorí 8min a to už je lepší čas ako E92 M3 (8:05)Na to už nebude stačiť 330i :)
Maco napísal:jedna vec je co si myslia a druha vec jak to ideTak ked by sa chcel dakto nahanat na SUV asi pojde skor do Stelvia v tej normalnej cenovej hladine, v tych vyssich asi URanUS popripade ked terazky vyjde čejen kupe.
Inac fuxo ty sa tu cudujes ze kto by sa nahanal na SUV a pritom na SUV je to este ok ale ved kolko dphckarov si mysli ze G63 je amg gt-r