... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:Tie lacnejsie budike budu vzhladovo/tvarovo podobne ako tieto digitalne len tam nebudu mat display na rychlomer a otackomer. (Namiesto kruhov budu tieto divne tvary)plodna veru![]()
za mna ten digitalny stit je bomba, velmi som zvedavy nazivo, ale podla mna sa to paradne hodi aj tvarovo k tomu dizajnu palubovky, a hocijak, v dnesnej dobe to musis mat uz.. ale predpokladam ze to bude za priplatok, takze tam budu aj jednoduchsie budiky urcite.. aj v Z4 sa mi to paci, pride mi to take sportovo-scifi :-)
Fuxxo napísal:jak vies?![]()
pri G30 su nepriplatkove budiky okruhle a niesu plne digitalne.. takze tazko povedat, ked to nikto nevidel este tu variantu..
//MPower napísal:dobra rada, dikFuxo pokial chceš výborne jazdecké auto zober M3/M4, to je auto kompletne s divízie M a stále bude úplne niekde inde ako budúca M340i ktorá má akurát tak iba M nálepku.. Pokial chceš len pozlátko a displeje, technológie a neviem čo tak bude M340i jasná voľba. Inak ten xDrive v M340i je celkom možný, keď sa aj obzrieme späť a keď sa aj BMW samo vyjadrilo že manuál u M budú držať iba dovtedy pokial bude o to ako taký záujem tak to že bežná 340i bude iba xDrive nie je až tak nereálne, aj keď je to len špekulácia zatiaľ. (Už sme to videli na viac autách od BMW).