... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
ROKI49 napísal:uplne najlepsie na celej teme je to, ako je Mpower z toho totalne dopoteny jak keby v Apple bol akcionar alebo co![]()
![]()
mexican napísal:Však sme písali Samsung NEBRAŤ!No a ja kokot som si dnes kúpil Galaxy S8. To si sem nemohol postnúť skôr?
Ako som už vyššie spomínal točenie videa mám síce v piči a už vôbec nie telefénom, ale ten pocit že ak by som to náhodou potreboval, tak nejakú minutu času ušetrím, je na nezaplatenie.
A keď tak nad tým ďalej rozmýšlam mohol som si predsalen kúpiť iphone, lebo by som mohol pedať celú svoju fotovýbavu. To by bolo doma ušetreného miesta a isto by som si trochu aj finančne prilepšil
//MPower napísal:Tak to je vážne sila! Priznám sa že toto som nečakal ani ja..iPhone 8 doslova totálne rozsekal výkonom Galaxy S8+ aj Note 8. Rendering rovnakého videa zvládol iPhone 8 iba za 42s pričom to iste na Galaxy S8+ trvalo 4 minuty 7 sekúnd. Stále sa mi nechce tomu veriť rozdiel výkonu TOP smartfónov v 100vkách % to je doslova brutál :)
Killo napísal:to je podla mna jedna z vyhod ios a odladeneho systemu na dany hw.. preto aj este stale 3 roky stara 6ka fici na ios 11 vpohode, dokonca sa este zrychlilahlavne ze som to tu pisal v predchadzajucom prispevku. Neviem ci iP nemaju nejaky typ nativnej podpory pre edit videa (nedopatral som sa k info, preco su vzdy nasobne rychlejsie pri rednerovani), preto sa zariadenia s droidom nechytaju v tejto oblasti bohuzial.
voMacK napísal::-k