... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Fuxxo napísal:okej berem speť tedy. kazdopadne porovnava sa tu ifon s profi fotakmi? :-O
Fuxxo napísal:ale ide o to, ze vpodstate ked sa posnazis tak dokazes spravit minimalne rovnako dobre fotky jak s nadpriemernym zelezom od nikonu alebo canonu. jasne ze pri 18mpix to bude rozdiel vdaka velkym cipom tych zrkadloviek, lenze kto pouziva take rozlisenie? dnes to jebes na facetuby, instaresty a podobne stranky, kde ti to drbe 600x600px a serus. pri takom rozliseni sa tazko hlada vyhoda zrkadlofky a hlavne takej za 400-500€. lebo uz tam ziadna nieje.
heroe napísal:Z celeho battlu sa smejem uplne najviac na vyraze "trophy wife" to kde si na to prisiel, sak to je vyraz na patent![]()
![]()
voMacK napísal:Aj som cakal ze ti bude z prostredia tohto biznisu :) . Fakt som to nepocul este. Ale ten vyraz je mega normalne teraz ked si na to spominam tak sa priblblo usmievam do telefonu.Kamo, seriozne..to si fakt nikdy nepocul trophy wife? A take vyrazy ako MILF, ci gangbang poznas? Mam pocit, obavam sa, ze zialbohu ale mozno aj chvalabohu, ze zialbohu o vela v zivote prichadzas
undy napísal:MPower, ak mám povedať pravdu, ja v tom skoro žiadny rozdiel nevidím, pre mňa fotka ako fotka...ona v tom videla veľký rozdiel / asi profes. deformácia.../ pre mňa ozaj nepodstatné. Porovnávali sme jej fotky z nejakého Canonu 5-nepamätám si presne a fotky z S8 a iP 7+.