bobor som ani nevedel, ze to tak islo dole vodou, tiez som to forum uz dlho nenavstivil. Ale je to pochopitelne, tak jak hovoris, zdrojaky nejsu, same custom veci v telefonoch.
Aspon na staru Mi A1 skusim nieco nahodit, kedze v septembri skoncila ofiko podpora, rip pool wolker. A rozmyslam zobrat Xiaomi Mi 10 Lite ako nahradu, uvidim co ten amoled ci mi to zase bude oci vypalovat.
Fuxxo niekde som videl post, ze ako promo k tejto udalosti bola taka AR hracka, ze logo Eplu sa vyklapalo ako dekel na ntb, ked si nasmeroval telefon na stol. Taka mila srandicka

som zvedavy co predstavia a ake budu ceny. Co som cital tak MBP 13 za 1000$, by nemuselo byt uplne spatne. Zalezi ake appky budu dostupne a ako rychlo budu pribudat nove.
A iP12 urcite kupovat nemienim

proste nemienim dat za telefon 1000ku, jednak na to nemam a jednak by som nedal ani keby mam. Preto Chujawei s podobnym dizajnom, ktory by bol tak za 200

Navyse mam objednane SEcko, z nudze cnost
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)