Pondelok, 9. Novembra 2020, 12:59
nemal nahodou moto g4(plus)? fantomove dotyky mali snad vsetky do jednej. Ja som bol vo firme za kokota cely rok vtedy, lebo uz roku pana, ked vysla uplne prva moto g, u nas sa to ani nepredavalo, som to kupil v mediamarkte v dojclande asi za 170 eur a bol to telefon, co s prehladom vyplieskal 300 eurove kadejake tie Ackove a Jckove verzie od samsungu. lenze potom tam furt pchali kadejake 400kove snapdragony, do plus verzii davali tie najlacnejsie 600ky, a moto g4 plus bola tusim prva moto g, ktoru ponukal telekom, a vtedy si to na moju radu kupilo, nech nezerem dobre cez 10 ludi v budove. Ja som ju tiez vtedy kupil pre tatka, aj som sa nudil niekedy pred rokom a flashol som tam nejaky arrow/lineageos klon, ale uz je to tragicky pomale a hlavne sa tam jebal charging port, takze ak to niekto nemal (toho fantoma) mimo nabijania, tak bol happy, lebo pocas nabijania to robilo divy. jednemu kolegovi to komplet odjebalo kontakty, druhemu to poposielalo nejake forwardy smsiek kadekomu. cele zle. a na reklamacii uspel asi az na 3x, 2x vratili ze neda sa zreplikovat, potom vymenili nabijaci port, ale aj tak sa to odjebalo pochvili.
ja som potom kupil g5 tatkovi, ten mal fajne hlinikove telo, tiez ho mam v sufliku, tatko rozbil displej po 2 tyzdnoch, tak som to pouzival chvilu na stene ako philips hue ovladac, sestku som tusim tiez niekomu kupil na vianoce, ale neviem ci som ju mal vobec v ruke.
najvacsia pluha moto su tie updaty, ktore nie su kumulativne. ak niekto neupdautje pravidelne, a o pol roka vyjde novy androdi alebo co, tak najprv to 7x musi prejst celym cyklom updatov kym to dovoli nainstalovat novy.
inak vcera mi do youtub feedu skocil test xiaomi 10t, reku pozrem sa, co zmenili oproti 9t, akoze 9mm hrubka tela plus 4mm hrubka camera bumpu a vaha 220 ci kolko gramov je masaker, ale IPS displej namiesto oledu, co vkonecnom dosledku nemusi byt zle, ak by to mal byt blikotavy displej ako na 9t. no ale za cenu s20FE pomaly.