Piatok, 28. Novembra 2008, 12:06
skodovku si kupi ten kto chce premiestnovadlo, mal som 120, felda mi hnije na dvore a kupou bmw som sa jej bohuzial nezbavil (je to ocove auto ale vsetky opravi za 6 rokov som tam robil len ja), nastastie nic nezere ma splynovac, pouziva ju obcas mama. mal som sluzobnu fabiu, oco ma slubonu kombi fabiu, siel som aj na koktavke aj prvej aj druhej generacie, sedan aj kombi. koktavka nesedi vobec a ten kto do nej da spotrovi podvozok potom to je len tvrde ale nesedi to aj tak - tazke ako svina na predku, rit lahucka ulietava. fabia - ta je natom este horsie, chrbat ma vzdy boli jak toto z tych sedaciek. vanze, rodicia sa mi snazili nanutit bud fabiu, alebo aspon daco obdobne ked som uz zobral uver na auto. najlepsia bola kolegyna ked mi povedala co si nekupim zato radsej nejaku 6 rocnu fabiu, ved to urcite zozenem do 150t, som nevedel ci mam vybuchnut od zlosti alebo od smiechu. nakoniec po dlhom hladani som si kupil svoje. 3 dni som sa nerozpraval s nasimi doma, predsa len boli kus natoto ale inac pohodicka, proste si zvykli aj to kolko mi to zozere aj to ako s tym jazdim. to ze z garaze si robim maly sklad pneumatik si tiez uz zvykli a cas od casu ich uz aj taxikujem s tym. ta za 80 je celkom pekna, sice par korun za opravy to bude chciet. inac pekna vybava za par korun. btw babky maju auto velmi radi pretoze jedna miluje fialovu a druha sa vozi len vzadu a tam je miesto ako pre krala v porovnani s fobiou alebo filckou.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov