... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
coWon napísal:co budes mat prve auto? poistku neries pokial je to +-1000sk... je to nutne zlo, vyjednavaj, popytaj sa po znamostiach, po kamosoch ci nemaju znamosti... a platis stvrt rocne alebo cely rok, podla toho ako sa citis v danu chvilu
SnipE_88 napísal:presne ako pise jararak...
ja mam tiez na firme sluzobne fabie aj kombiky dokonca aj vochcalku a ti poviem ze na tych autach sa bojim chodit hlavne na oktavke lietas na ceste ako handra no hrozne...
minule som mal tu cest ist do trutnova(500km)na fabke a o dva dni na oktavke a vysledok? ked som dosiel na fabke nedokazal som sa vystret ako ma chrbat bolel a ked som prisiel na oktavke tak to iste. skratka hroza..
na mojom ked vystupim aj po 1000 kilometroch tak som oddychnuty a spokojny... a spotrebu mam mimo mesta aj 6 litrov v meste 9 a to mam 328i
doma som mal to iste mama takmer osedivela ked som jej povedal co chcem kupit otec mi vynadal ze niesom normalny ale ked uz bolo na dvore a previezol som ich tak mi este aj peniaze pozicali aby som si mohol kupit zimne gumy a podobne srandy :-)
BTW som s LM ak chces aby sa rodicia previezli na BMW tak sa kludne dohodneme akurat ze mam E46
NiktO napísal:hhh.takze skodovku mozes kupit len na dve veci..po1. ist tak po dedine do obchodu a po2.pozicat kamaratom nech ju mozu rozbit...
BMW som tiez kupoval v situacii ci som normalny ze na to mat nebudem kolko to stoji a vsetko.Never tomu..Sice som typ cloveka co si svoje auticko sperkuje(podvozok 28 000,-,brembo brzdy 10 000,-. Vymena vsetkeho co sa dalo odmontovat asi cca 20 000,-..:)) ale za nic na svete by som o svoju E36 nechcel prist..Je to vynimocne auticko a za cenu priblizne okolo 130 000 urcite nic lepsie nekupis..Co sa tyka stability,jazdnych vlastnosti,pohodlia za volantom a hlavne pocitu z jazdy..
Urcite sa nenechaj prehovorit a kup BMW...Sice mam len 1,6 ale uz by som sa popozeral po nejakom 6V..:)A kup auto aj s nejakou vybavou ja by som dvojzonovu klimu nedal za nic a elektriku a ABS by som ti odporucal brat ako samozrejmost..
Takze sa uz len tesim na tvoje prve dojmy zo svojho "noveho" BMW..:)
ice.blade napísal:uz vidim ako to bude prebiehat u vas... vela kriku ze co to ides kupovat a nakonec ta tatinko pochvali ze ake fajne auto si si kupil