... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
Mimo napísal::D také reči nepočúvaj... ja som sa nedal odhovoriť a nelutujem... BMW je BMW
Miro525 napísal:Nenechaj sa prehovorit na skodovku.Dovolim si tvrdit ze nahradne diely su na takej istej cenovej urovni ako na Fabiu,ale tieto auta sa nedaju vobec porovnavat .Ak chces E36 ber aspon 6val.(320i a vyssie)
320i ti zozere este mozno menej ako Fabia 1,4Slusnu 36-ku zozenes aj u nas nemusis kvoli tomu chodit von.Staci sa pokukat tu po inzercii
ice.blade napísal:uz vidim ako to bude prebiehat u vas... vela kriku ze co to ides kupovat a nakonec ta tatinko pochvali ze ake fajne auto si si kupil
coWon napísal:ja som mal tiez dilemu, ale nakoniec bola vysledna reakcia natolko prekvapujuca aku som ani necakal, "tatino" mi aj dlhy odpustil ked zistil co idem kupovat
vozim sa sem tam s kamaratom co ma oktaviu lavritn klemens, tiez dobre vozenie......
ale bavo si proste zamilujes natolko, ze sa uz nikdy neodmilujesa na CENU!!!!!! uz popri tom nahradnych veci a suciastok tak nebudes plakat, vsetko sa da ked sa chce, treba len obetu
ONdr3j napísal:tak tak, nevzdavaj sa
ja som rodicom povedal, budeme mat bmw a nic ine, ine ako bmw nebudem soferovat (nekecam), som im vymenoval (aspon podla mna) o co je lepsie bmw od skodovky (lebo tiez mama rozmyslala nad skodovkou - konkretne nad oktaviou), proste nedaj sa
neviem s kade si ale najlepsie by bolo keby bol niekto ochotny povozit tvojich rodicov v baworaku ze co to jetaku sancu dostala mama a uz bolo rozhodnute