... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Helldiver
Auto: E90 330d M-paket
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 4. Decembra 2008, 12:39

Svisto: len dodam, ze to volvo nebolo ziadne terno ani vo svojej dobe (tu 940 testovali v AMS v tom istom teste z ktoreho som dal odkaz na E36, bolo v kategorii velkych aut z ktorych dobre dopadli len tri (E34, W124 a Audi 100/A6), volvo dopadlo priemerne az zle, maxima, croma atd uplna katastrofa), ma 1340kg a hlavne v teste na ktory si dal odkaz malo vybraty motor :!: - co je u FWD aut vzhladom k uchyteniu motora casto jeden z podstatnych prvkov ktory drzi kasnu pohromade, navyse sa s vybratym motorom a prevodovkou podla mna dostala ta hmotnost auta dost pod 1200kg, tazke ten modus bol v dobe testu vyrazne tazssi... Pre mna len dalsia skurvena loby pitcha-automobilky (podobne ake velmi dlhe pojazdy sedadiel, ktore su v testoch dane nadoraz dozadu...), jasne ze pokrok nezastavis, len chcem povedat ze zas to netreba brat takto tragicky, je mozne ze ak by tam namiesto volva 940 bez motora stalo nejake bawo z tej doby tak by to dopadlo uplne inak.
EX E30 325i limo 89' Deplhingrau
EX E34 535i 92' Schwarz
EX E34 535iA 91' Diamantschwarz
EX E46 328ci 2000' Silber
E90 330d 2007' M-paket

NiktO
Auto: F11 530D
Kraj: Košický

Piatok, 5. Decembra 2008, 19:32

Mam otazocku..Ked uz tu z toho vznikla akasi tema bezpecnosti BMW na cestach chcem sa opytat aky rozdiel bol medzi E36 z rokov 91-96 a 97-98...Su v niecom odlisne alebo iba facelift???...okrem striebornych blinkrov:D..A myslim si ze ak by do toho noveho modusu j*blo nejake stare 7BMW tak by z neho ostalo menej ako z toho volva...takyto test by som si rad pozrel...
A este nieco..Kamarat sa mi rozbil hore soroskou na E36 525TDS a ty co ho vystrihovali vonku tvrdili ze keby mal fabiu uz ho ani nestrihaju!!..Spravil 4 otocky cez strechu a potom si este 20 metrov dalej nasiel cigaretu ktora mu vypadla cez okno..Auto je hotove ale on nemal ani skrabanec...A teraz si dajte otazku,"STASTIE alebo CELKOM SLUSNE AUTO"????Nie je bohvie co ale ja do neho s kludom posadim svoje babo(uz som na nom zacal pracovat) do sedacky a pojdem si!!!!

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Piatok, 5. Decembra 2008, 19:57

NiktO napísal:
Mam otazocku..Ked uz tu z toho vznikla akasi tema bezpecnosti BMW na cestach chcem sa opytat aky rozdiel bol medzi E36 z rokov 91-96 a 97-98...Su v niecom odlisne alebo iba facelift???...okrem striebornych blinkrov:D..A myslim si ze ak by do toho noveho modusu j*blo nejake stare 7BMW tak by z neho ostalo menej ako z toho volva...takyto test by som si rad pozrel...
A este nieco..Kamarat sa mi rozbil hore soroskou na E36 525TDS a ty co ho vystrihovali vonku tvrdili ze keby mal fabiu uz ho ani nestrihaju!!..Spravil 4 otocky cez strechu a potom si este 20 metrov dalej nasiel cigaretu ktora mu vypadla cez okno..Auto je hotove ale on nemal ani skrabanec...A teraz si dajte otazku,"STASTIE alebo CELKOM SLUSNE AUTO"????Nie je bohvie co ale ja do neho s kludom posadim svoje babo(uz som na nom zacal pracovat) do sedacky a pojdem si!!!!

neviem.... tusim ze od nejakeho 94 pribudol spoljazdcov airbag a od 96 boli aj bocne airbagy k mani za priplatok. Za tie roky by som ale ruku do ohna nedal cize s rezervou.

Ci boli nejake konstrukcne zmeny neviem.... Mozno ...

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 39 neregistrovaných