pisala sa streda, bol som plny elanu, ze idem co to porobit na tej hnilej hajtre co stoji pred domom, aby sa nepovedalo.. ukazalo sa, ze najvacsia chyba tychto sviatkov minimaňe.
predne spodne rameno poklepkavalo jemne na nerovnostiach, vpodstate uz od kupy, ale nejak som to neriesil, lebo nebolo to tragicke.. po 3 mesiacoch co som mal kupene diely, tak som sa rozhodol ze to idem poriesit, ALE, nepozrel som si internety predtym, hovorim sak jeden velky srobik na ramene, dva male na cape, a vymenene za 45 minut serus. to vis.. peklo prislo v momente ked som isiel povolovat tie dva hnile srobiky na tom hnilom cape, ten blizsie ku kotucu vysiel vpohode, druhy som vedel ze bude problem, ked ani nastavec nesiel poriadne nasadit, a samozrejme tak aj bolo, po par pokusoch o povolenie sa z hviezdicovej hlavicky stal kolik. najs.. v duchu som si hovoril, jeb na to, poskladaj to naspat a zober to nejakemu chudakovi co sa s tym bude trapit 2 dni.. ale de, pycha a hrdost mi to nedovolila, co by som potom hovoril ze som robil cez sviatky, nic? a uz som aj tak dal storycko na instagram, tak som musel pokracovat

karboska do ruky, odrezat hlavicku, a sak musi to potom vypadnut, zvysok zavitu uz blickami vyleze snad..
result:
samozrejme ze hlavicka toho capu je v tehlici zalezena skoro 2cm hlboko

a na 99% som si isty ze bola povodna, a rameno tiez, lebo malo bmw logo vyrazene. takze za tych 20 rokov doslova vytvorila jeden celok s tehlicou a proste sa to ani nepohlo..
tak dnes si hovorim, ze skusime znova, isiel som do nr zohnat nejake pneumaticke kladivo, to odporucali na internetoch.. plus som si od brachu pozical pre istotu aj stahovaky na capy, a nastavce na matice co su na poloosiach, keby nahodou kladivo nezabralo. kupil som, jasne ze nezabralo, nijako, nebola sanca.. tak potom som zavolal uz brata na pomoc, ďaka bohu, a secko sa poodpajalo a vymontovali sme to cele von
tiez ďaka bohu, ze vsetko ostatne na tom uz bolo robene, takze vsetko islo povolit vpohode, okrem toho jedneho capu.
dalsi krok ale bol dostat von tu kurvu, tak po asi pol hodine nacvicovania sa podarilo ho vyrazit von hajzla
a zvysok zavitu co tam ostal po jednom srobiku isiel nastastie blickami, lebo keby sa este to malo odvrtavat tak zas koma...
potom uz to bola otazka max hodiny, vycistit ako tak, poskladat a zalozit..
takze tolko k mojim dobrodruzstvam, zvysok mampici. zoberem to volakedy mechanikovi nech sa s tym trapi.. alebo ked sa naserem, tak kupim vsetko nove a porobi sa to, vpodstate uz len druha strana, a ta podla vsetkeho byva lepsia jak ta spolujazdcova.. neviem, kazdopadne odisiel mi elan uplne do toho auta aj vrtat vobec
takze je to hotove, sice som nejazdil na tom este, lebo sa mi nechcelo uz skladat plasty a upratovat, ale hadam to bude okej.
fotky pootacane jak u retardov, ale co uz