... všetko o BMW ...
sxiza napísal:presne jak alas pise"tires" najprv si hovorim, ze <>vina vsak poznam len "tyres" ale cudaj sa svete obe su spravne - clovek sa uci cely zivot :)
pistacik11 napísal:nejake dalsie updaty su este v plane, ale naslapy asi nie, su tie hlinikove, ale dopredu by som chcel skor nejaky kryt zospodu taky vyhnuty az dopredu, ale to musi byt custom made :-/Vyzerá to brutálne,len teraz budeš musieť ďalej chodiť po traktor
bodli by tomu ešte nejaké poriadne naslapy a rám dopredu
Cosmo napísal::-O :-O :-O odletel dekel dakujemPekné inšpirácie na úpravy E53 a aj ukážky čo všetko zvládne v teréne sa dajú nájsť na Instagrame x.xplore.indonesia
MatusRK napísal:par stran dozadu uz je video jak som to skusalFuxxo a planujes to vyskusat a dat tomu riadne nahubu v terene ,ci je to len taka "imidžovka" ? Celkom by ma zaujimalo, koľko by to realne zvladlo , očakávania by som však veľké nemal
tomotires napísal:=D>No vyzera to fakt dobre a X od BMW nabralo ten správny rozmer
Fuxxo napísal:dik :-) ty neuvazoval som moc, lebo to nemam nastudovane narozdiel od metabondu, ale mozno casom vyskusam..