aj tuto nejaky update po par mesiacoch, X5ka dostala novy oľej tiez :-)
a uz nejaku dobu som mal tlacitka na klimapanel doma, len som sa k tomu nedopracoval, az teraz, ked som upratoval interier, a som si povedal ze to poriesim lebo ma to sralo kukat na to..
tak som to vymontoval, takto nejak to vypadalo pred..
chybalo tlacitko na rozmrazenie zadneho okna, takze tu funkciu som doteraz nepouzival

plus tlacitka na nastavovanie teploty boli zlomene.. povodne som chcel skusit tie tlacitka prehodit takto ako to bolo, bez rozoberania, ale ked som to skusal odtial vypacit, sa mi to zdalo prilis drasticke, plus to tlacitko na zadne okno ked som tam zatlacil, tak nefungovalo, stale bolo dolu, tak som vedel ze nieco bude zle.. no nic, musel som to rozobrat

to islo vsetko vpohode, aj tlacitka vymenit isli relativne lahko, ked som ich z vnutornej strany vedel vycvaknut, takze to islo vpohode rychlo. problem nastal ked som to isiel skladat, hlavne ked isiel naspat ten panel do plastoveho tela, tie prijebane mini "pruzinky" su uplne dementny system

som to skladal xkrat a vzdy zhruba polovica tlacitok nefungovala.. potom som az prisiel na to, ze si musim to plastove telo podlozit po krajoch nech su tlacitka vlastne volne, v spodnej pozicii, a potom zatlacit do toho panel, aby tie pruzinky sa nestlacili pri tom

tak po pol hodine som to zlozil, a vuala :-O spokojny som velmi

stalo ma to nejakych 20€, vsetko funguje a hlavne to vyzera jak nove, a uz tym padom aspon na palubovke nemam nic take co by vyzeralo nejak osupane alebo staro. az na tie dve praskliny na tom oblozeni sivom :-/