Aby tento cukor neskaramelizoval od samého úžasu, dnes som sa rozhodol riešiť jeden menší väčší problém
Samozrejme ako si väčšina z Vás povie 1.1.2015 treba dospávať včerajšiu, či dnešnú ? opicu, ja som sa rozhodol v rámci volného času zaútočiť na tie diabolské ostrekovače, ktoré nešli "štrajkovali" už dlhšiu dobu. Samozrejme ako správny patriot som sa vždy nezabudol prekliať, keď som videl cez čelne miesto okolitého diania len také hmlisté čosi... čo sa tvárilo na lacný horor, ktorého pocit strachu vo Vás vyvoláva ešte horšie ako pohľad na výplatnú pásku. Preklínal som sa vždy keď som to odkladal a na ceste potom nadával aký som vôl ...
Ale aby som to vysvetlil. Snaženie či prosba o trochu vody na čelne sklo v prípade, že bolo zahádzané vždy skončilo bezúspešne, samozrejme vodu v nádržke som mal, to len pre prípad ak šípite, že problém bol zrejme tam. To vskutku nebol môj prípad

... Takže som sa rozhodol, že objednám pumpičku ostrekovača v počte 2 (jeden pre čelne sklo, druhá pre ostrekovanie svetiel (ktoré ešte treba doriešiť resp. vymeniť komplet hadičky nakoľko sú rozpraskané vekom, tieto už mam no na nahodenie si netrúfam takže to ostane na servis) Ale aby som to dokončil pumpičky alebo ako nazvať tieto komponenty som mal v krabičke už niečo vyše mesiaca no vždy som si nenašiel čas (pravdu povediac chuť) to riešiť. až dnes som si počas vysávania povedal, že je už čas okrem motora, karosérie a iných záležitosť dokončiť k finále aj vodoinštaláciu tohto trajektu
Tak sa šlo na vec, začal som samozrejme povestným nadávaním a menovaním celej NRSR
(národnej rady Slovenskej Republiky) kým som našiel všetko potrebne a mohol som započať daný proces výmeny ... Výmena spočíva v jednoduchých krokoch a to zhodiť predne koleso, podblatník (bavíme sa o spolu jazdcovej strane) a dostať sa k samotnej nádržke ostrekovačov, ktorú zdobila krásna aleja blata, špiny a prachu ... Motorčeky zažraté hadičky na miňdár <>

a ja plný elánu do práce (to tak
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
) Takže som to rozobral vybral komplet nádržku s vodou, odpojil nefunkčné pumpy ostrekovania a šiel to umyť. Samozrejme potom som to nahodil naspäť, pripojil nove pumpy ostrekovačov a nalial novu zmes a BINGO. Krásna to sprcha valiaca sa na čelne v dostatočnej miere a sile vody pokrývajúc každý centimeter čelného skla

...
Tak aby som len nepísal prikladám pár fotografií ...