... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
nadro
Auto: BMW E46 320 touring
Kraj: Žilinský

Re: [E53 X5 3.0D] + [E38 740LI] Nekonečný príbeh pokračuje .

Utorok, 23. Septembra 2014, 19:24

aké to bolo pekne umyté a hľa aký "bordel" :smile:
Dano 0905/571254
pribehy-nasich-aut/krakow-a-nova-rozpera-t57331-600.html
v ponuke rozširovacie podložky na všetky typy BMW

hellrider
Auto: e39 530d
Kraj: Bratislavský

Utorok, 23. Septembra 2014, 20:44

heh, moj kufor tiez treba povysavat/vytepovat... pred dvoma vikendami sa tam tiez vozilo kadeco od dosky, omietok, lepidla az po stavebny odpad vo vreciach..... a ze sedan nie je prakticke auto :D (thx God za sklapatelne sedacky)

s tou 7er.... klobuk dole este raz.... :thumbup: :thumbup:
e39 530d 06/2000 - BledoModreWozitko |

bmwcoding.sk

jararak
Auto: skodofka 120l

Utorok, 23. Septembra 2014, 21:24

momentlane som v rovnakom stadiu

interier auta mam pocit, ze su vstupne dvere do obchodaku a kazdy si v nom utrel nohy, nepomaha ani raz tyzdenne povysavat a pretriet prach, snad cez vikend vyda cas na hlbkovejsie cistenie

btw stale si mi neodpisal na to tepovanie
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Maco
Auto: visavytena pajta

Utorok, 23. Septembra 2014, 21:35

Od kedy som kupil trojku tak som ju nevysaval :D :( ked furt daco sa zomlelo
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

korado
Auto: len V12 a len long

Utorok, 23. Septembra 2014, 21:58

ešte jedna pripomienka k nadpisu - E38 long sa označuje iL a nie Li (prosím opraviť :mrgreen: )
Li sa označovali long-y až od E66 a novšie :wink:
Prílohy
i088897.jpg
i088897.jpg (46.31 KiB) 1683 zobrazení
bmw-745li-rear_4ec6d.jpg
INSTAGRAM: korado_korado

korado

Re: [E53 X5 3.0D] + [E38 740IL] Nekonečný príbeh pokračuje .

Piatok, 24. Októbra 2014, 20:30

nič nové? :(
inak tvoja bývalá 735i je na predaj, aj keď teda vyzerá podstatne horšie: http://bmw-rad-7.autobazar.eu/735-i-at-id5985137.html
Prílohy
5985137_1.jpg
5985137_2.jpg
5985137_4.jpg
5985137_6.jpg
5985137_11.jpg
5985137_12.jpg

Esence
Autor témy
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 7. Decembra 2014, 09:21

Človek, ktorého som nasledoval nebol ničím výnimočný ani pohľad, ktorým som ho cestou po chodbách letiska pozoroval nenasvedčoval tomu čo malo prísť. Je to ako moment alebo pocit, ktorý Vám napovedá... niečo sa určite udeje ! No Vy aj napriek tomu pokračujete vo svojej ceste. Stále nezabudnem na vôňu kávy, ktorá ma sprevádzala počas každého kroku valiaca sa ako lavína od kaviarne s ktorej na Vás útočil výklad plný francúzskych kroasantov a zákuskov rôznych príchuti. Výzdoba, ktorá prezrádzala blížiace sa sviatky moju nervozitu ukľudňovala, no napriek tomu tam bol stále STRACH či to stihnem ! Stále som pokračoval v ceste pred sebou a netušil som či to vôbec zvládnem ! Mal som len jeden cieľ, len jeden moment a jedinú myšlienku ... KDE je tá prekliata TOALETA o ktorej ma informovala tabuľka ktorá sa už vzdialila od môjho nutkania z dohľadu :mrgreen:

Takže takto dajako prebiehal môj včerajší návrat, kedy som si uvedomil, že som tu tak povediac zaspal :D To znamená, že by to chcelo trošku rozvíriť prach a pokračovať ... Samozrejme sa ospravedlňujem tunajšej komunite za úvod hodný B/čkového FILMU ... ALE viete ako každý sme raz začínali :-({|=

Ako prvé začnem s E53 ... V momentálnej situácii slúži ako má motor si to pradie typickým zvukom a prejavom diesla, ktorý človeka teší len pri čerpacej stanici :lol: , ktorú ale tak často nemusíte navštevovať keďže ten dojazd tam hraničí na dobrej úrovni aj pri tak ťažkej krave akou je X5/ka. Ako ste si určite väčšina z Vás všimli na uliciach sa vytratilo čaro pracujúcich spoluobčanov v oranžových vestách na verejno prospešných prácach práve z dôvodu, že v ZIME sa títo BURŽOÁZNY KATOLÍCI pripravujú na novo ročnú nádielku nových zákonov aby nepremeškali možnosť ohľodať tento štát o ďalšie a ďalšie dávky, ktoré zaplatíme práve MY z naších daní a odvodov to tejto REPUBLIKY :mrgreen: čo tým ale chcem povedať je to že je tu opäť ZIMA a ja ako správny KAJŠMENTKE som prezul až teraz na ZIMNÉ papučky samozrejme autogram dám až na letisku a dámy už nie je vtipné pýtať podpis na PRSIA keď je -2C myslite na svoje budúce deti a ich lásku k Vašemu dekoltu :-({|=

Tým som chcel len povedať niečo čo inde vpracete do slovného spojenia "PREZUL SOM" ... Takže ako už napovedal úvod a začiatok jadra, momentálne sme pojazdný a pripravený na strastiplné cesty po Slovensku ... /Tu by som chcel apelovať na BRATISLAVU, že ak budete v rozmedzí 19.12 / 22.12 niekde na úrovni nábrežia Dunaja resp hotelu Danube majte oči otvorené bude sa tam premávať spoločensky unavený Pišta :twisted:
Dosť bolo týchto lacných rečí miestnej komunite prejdime k podstate toho prečo sme tu ! ... Takže X5 ka si prešla za posledné obdobie strastiplnú cestu cca 400km ](*,) Čoho mi je ľúto keďže je nevyužitá, ale aj napriek tomu ostáva... Ako parník pre cestu na rybník, miesto inými milovaného kostola čo pre načerpanie energie postačuje. To len aby Vás nenapadlo Vy SUPY, že či je na predaj ! Nie, nie je ! Technicky je všetko v poriadku veď čo by sa aj mohlo pri 400km potentovať pochopiteľne :-k . Ešte ma napadlo, že bol striekaný kufor resp. som sa zbavil typickej chyby a to kvitnúceho kufra u daného modelu ... v priebehu Dneška sa chystám na fotenie tria MB S po ľavej BMW X5 v strede a BMW E38 po pravej strane v akomsi časopisovom režime, uvidíme či nazbieram šoférov na presun do odľahlejších miest tunajšieho kraju :mrgreen:

Ďalej sa mi podarila i keď už dávnejšie ale tu som sa o tom nerozpísal zohnať nová sada svetlometov na predok a zadok za sumu, ktorá bola jasným dôkazom, že som pripravený stať sa novým OLIGARCHOM v oblasti zjednávania. Výmena prebehla bez problémov spoločnosť mi robil Jack a Daniel"s jediným problémom bolo ako vždy nezvyčajné kríženie mojich prstov a rúk po každej jazykovej debate s touto dvojkou na etikete fľašky ... Ale ako správny Slovák som si hrdo povedal čo nejde silou musí ísť ešte väčšou silou takže som hneď otestoval test deformačných zón starého svetlometu ktorý jaksi ušiel z ruky ... Chýbala len kamera, veď viete ako to je niekto jeb"ehm"ne o zem Iphone ja svetlomet ... Ale ako na svoju obhajobu musím povedať, že za to mohlo moje druhe JA, ktoré si povedalo že bude lepšie pracovať v rukaviciach, ktoré sa ale "vôbec na iných predmetoch nešmýkali" :mrgreen:

E53
Výmena oleja, filtrov, striekanie kufra a gúm prebehlo v poriadku bez vážnejších problémov a je načase posunúť sa od prvej polovičky JADRA na druhú stranu blížiacu sa k záveru dnešnej krátkej správy, ktorá atakuje denne naše oči práve tu na klube v príbehoch ...

BMW E38: Takže ako iste viete (nie neviete :mrgreen: ) AUTO má konečne jednotnú FARBU a to ČIERNU a nepôsobí efektom alá chameleón, takže zelené dvere nárazníky atď. majú jednotný odtieň a dotvárajú celkový dojem, ktorý vo Vás pohľad na E38 vzbudzuje myšlienkové pochody na dobu V. MEČIARA :-({|=
Ďalej sa mi podarilo zadarmo oblepiť strechu kapotu a kufor fóliou za, ktorú ma tu každý ukameňuje ale hneď po ZIME pôjde dole ide skutočne len o fakt toho aby ten lak nebol pokrstený hneď prvou zimou v mojej spoločnosti ... Lepenie prebehlo priamo na mieste kde sa striekalo s tým že šlo o pozostatok fólie ktorú lepili na reklamný kamión karbónom od Volva. Od kúpi som si hovoril ako budem na sedmičke behať len sporadicky čo sa mi praktický aj darí blížim sa len k hranici 10.000km od kúpi čo nie je vôbec veľa keď si zoberiem, že auto je u mňa od AUGUSTA ... Ale je pravdou, že primárne je zaťažený Mercedes, ktorý momentálne dosluhuje ale to by som rozpísal len v prípade Vašeho záujmu nechcem tu vzbudzovať rozbroje keďže sme na BMWklube u Ska by to bolo v príbehu na takú menšiu knižnú predlohu (teda v mojom podaní určite :twisted: ) ...

Ale aby som prešiel k podstate PODARILO sa mi komplet rozbehať DSP K.O reproduktory (6ks) sú nahradené novými čo je samozrejme poznať ! ... Konečne funguje tempomat, ktorý štrajkoval už od kúpi dal som na Korada a mal pravdu problém bol až komický :mrgreen: ... Nefunkčné zadné polohovanie sedadiel je tiež minulosťou oprava bola nutná len v kabeláži, ktorá bola nahradená inou z búranej long sedmičky ...

Momentálne ma auto ešte 2 chyby
1: Nejde telefón resp podsvietenie neviem ho ani zapnúť ani na navigácii nie je položka Telephone ... Korado povedal, že ho odpojil ale nedopracoval sa, že kde to odpojil a ako to ja BARAN opäť spojazdním :mrgreen: lebo ja ako TALENT viem pozrieť len kábel od slúchadla do opierky a ten je zapojený tudiž neviem čo iné odpojil a teda si to opäť zapojiť.

2: Neviem ani za BOHA zohnať lištu na predné vodičové dvere ... UŽ mi je do plaču

Takže aby som to zhrnul dvoma slovami "Eta Vsjo"

/fotky pridám na večer hlavne finále interiéru E38 a exteriér by som chcel pofotiť spolu s X5 takže to si nechám na neskôr :wink:

Maco
Auto: visavytena pajta

Nedeľa, 7. Decembra 2014, 10:16

Ty si nam zas dal :mrgreen: :thumbup: Uz som sa zlakol ze si na nas zanevrel ale este ze tak. Som silno zvedavy na foto :thumbup: :thumbup:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

korado

Nedeľa, 7. Decembra 2014, 10:25

Foto tu už malo dávno byť :wink:
Čo bolo s tempomatom?
Lištu na vodičove dvere máš u mňa :!:

jararak

Nedeľa, 7. Decembra 2014, 21:39

Ked nebudes mat na taxik z letiska, klidne daj vediet, naburame do nejakej putiky kde bude sediet korado
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

Esence
Autor témy

Piatok, 19. Decembra 2014, 18:49

I keď o pár dní neskôr ale taký vôl ako ja si to snáď u Vás vyžehlí porciou fotiek :-({|=

Začnem hneď v úvode, že skutočne posledne čo Vás poteší v zime, je ak mate pred sebou toľkú špinu na cestách, ktorá ani na tej WAPKE nejde za boha dole :-k Samozrejme ako každý z nás vie práve z dôvodu mastných ciest, kde čistá voda ako taká nepostačuje natoľko aby sa mi ušetril čas takže ručne stručne :evil: ..

Takže prvá etapa poumývať druha etapa preparkovať a samozrejme nakoniec pár fotografií 3310 tko/u ... Nie každy mame na Iphone 6+ však Radko "Korado" :mrgreen:
Prílohy
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg

Esence
Autor témy

Piatok, 19. Decembra 2014, 19:05

Takže samostatne E38 ... (fólia pôjde zhruba na jar dole resp. po tom celolaku šlo o prevenciu)
Prílohy
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg
22.jpg
23.jpg

Esence
Autor témy

Piatok, 19. Decembra 2014, 19:09

Na zaver by som ešte chcel poznamenať, že neodporúčam niečo ako MB S či 7er na vianočne nákupy tie kufre sú tam maximálne pre kabelku :evil:
Prílohy
Zaver.jpg

jararak

Piatok, 19. Decembra 2014, 20:26

Povedzme si otvorene ze ani x5 nema zazracny kufor a zmesti sa do neho kulove
bmwcoding.sk

ROKI49
Auto: G20 330i

Piatok, 19. Decembra 2014, 20:37

to teda kukam....z takej stodoly si spravil auto.....neuveritelne....zastav sa v BA, nech ten zazrak opat uvidim na vlastne oci :mrgreen:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 9 neregistrovaných