Čo je nového ? ... Ako by som to len zhrnul a neoberal Vás o čas ...
Dneškom som obdržal možnosť navštíviť aktuálny stav kapoty, ktorá ma pred celolakom ešte pred premiéru keďže som nevedel naďalej kukať na ten individuálny roh ktorý sa ťahal s E38 snáď 3 rok, a nikto tomu nevenoval väčšiu pozornosť (Nastal koniec poznávaciemu znaku tejto Enterprise lode

). Takže momentálne je kapota pripravená na predčasný lak, ktorý už predpokladám je na mieste v čase kedy píšem tento príspevok

(ale o ani nie mesiac a pol to pôjde opäť spolu s autom na nekonečnú sériu brúsenia plnenia opravovania lakovania resp. striekania atď. kým to skutočne nebude výsledok za jedna
(Samozrejme prikladám aspoň 2 fotografie čo som nahodil potajme jak som si šiel kuk krásnu Kiu Opirus, ktorú im priniesol pán správanie jeho syna, teda nedočkavého mladíka čo ju oprel po ani nie 3 dňoch od kúpy (na kiu vcelku priestranné to len také malé OT) To bolo ku smútku aj mne za toho pána (úver na krku auto v nekonečne podľa jeho tvrdení)...
LAK som po preleštení ešte ani nestihol zverejniť v detaile, keďže by som to chcel už aj nafotiť ako je na tom interiér po tepovaní a ošetrení tou pravou kajšmentke kozmetikou takže hodím len 2 dni staré 2 fotografie čo som spravil a komplexnejšie story o priebehu tepovania a čistenia snáď na neskôr ...
Ďalej gumy sú už doma nahodím ich snáď až ako sa skončí s motorom vid posledný update na predošlej strane, lišty až po celolaku. A stále som sa nedokopal k tempomatu a tomu DSP resp 2 K.O reproduktorom čo mám aj fotky no tie hodím zajtra keďže sú v mobile, ktorý je pochopiteľne na stole v obývačke a ja už som o miestnosť vedľa v spálni, takže sa necítim ako Bear Grylls a takúto strastiplnú cestu naprieč ohrozením si v túto chvíľu netrúfam
PS: Otázka do pléna zvažujem strechu do bielej perleťovej ostatok ako celok čiste čierna metalická farba čo myslíte ? ... (Ani neviem prečo možno z dlhej chvíle takáto myšlienka

)