Citujem:
Čaro to nikdy nestratí pretože na žabky stačí modrá vrtuľa na kapote a je jedno či to je nové staré ono ti poviem E38 pôsobila na ľudí ako väčší magnet jak tá sk*rve*á plečka F01 ktorej motor sa rozniesol po 38.000km od Afriky až po Čínu R.I.P
(motor 5,0i u F01 NIKDY, NIKDY, NIKDY, kto to kúpi berte si rovno lano na krk k povinnej výbave
) F01 Exol motor prerobil som cenu drahšej E60 v dnešnej ponuke a bol som rád, že sa našiel (bohužiaľ) iný zúfalec, ktorý jej v čase kúpi dať šancu ...Jaro stručne a výstižne

... Presne ako píšeš mal som už F01 model 750 tá sa začala sypať po cca 45k km (147k tušim zvládla +/-) ... 740d som vlastnil menej ako mesiac a šla do sveta nahradila ju táto ... (v skratke)

PS: táto už by mala mať problém s chladením turbo dmýchadiel zažehnaný. uvidíme
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ahoj, nejako mi nejde do hlavy, preco si niekto kupi ten isty motor o ktorom vie ze je ( na píču ).
Ten problem s motorom zmyzol az v roku 2013, ale ty si kupil auto mladiseho rocniku, tzn ze mas tu istu macku vo vreci co pred tym. Aj ja som planoval kupit 550i, ale po googleni a informaci zo servisov som z toho radsej vycuval. Do buduceho bmw V8 pojdem az vtedy ak sa potvdi ze V8 po roku 2013 su naozaj bezporuchove, co zatial podla informaci tak vyzera. Cize vobec mi nejde do hlavy preco si si kupil ten isty motor... :)