... všetko o BMW ...
starynovy napísal:=D>Ale clapci, ja vas tu nebudem presviedcat, ked si myslite, te strkat 5k rocne do auta, ktore potom predate za trhovu hodnotu je cool, nech sa paci. V pripade, ze je to tvoja srdcovka a nechas si to, nevidim problem. Vid. zmienena amortizacia. Lenze ked A, tak aj B a to hodnota za peniaze. Aj keby si na jazdenej G30 tratil 5k rocne (cerpam z epizody 530dA) tak stale mas auto, s ktorym sa nemusis bat ist za tabulu a netreba kazdu nedelu alkytonom popritierat rohy. Lenze taka strata ceny tam nieje, preskumaj si.
Fuxxo napísal:znama takto po roku predala jazdenu A3 do minuty, za rovnaku cenu ako to kupila pred rokom, pak obehla dealerov merkelesu a celkom bieda, nasla sa nejaka skladovka A (ci CLA ci co to), ak by to bolo na objednavku tak 3-5mesiacov cakacka.=D>
presne takto to je
a na jazdenej G30 duplom tento rok a minimalne aj buduci nebude clovek najskor tratit nic, prave naopak, s tym ako to vyzera na trhu.. niesu nove auta, niesu ani jazdenky, ceny idu hore. takze kupis teraz, a za rok predas o 10-15% drahsie jak si kupil aj s 10-20 tisic km viac na tacho
pistacik11 napísal:skoda, ze sa nerobila maturita z kritickeho mysleniaS tou školou to bolo kus ináč myslené. Máš XY ľudí, čo dotlacia deti na školu, ktorá ich nebaví, prinajhoršom ukončia štúdium hneď na začiatku, alebo si odseru celých 5r a potom sa aj tak venujú inému.
Ďalší príklad, vystuduje vš a nakoniec aj tak zarobí menej ako nejaký alkoholik ako pista, čo je rád aj za maturitu.
pistacik11 napísal:A tym sa utesujes? Nejakym chudakom co ma bud Katolibansku v Ruzomberku alebo byva v spisskej, takze je jedno aku ma skolu? Niesom pracovnik UPSVaR ale dam ruku do ohna, ze uz len absolvent prveho stupna VS zarobi napriec spektrom o slusnu mincu navyse. A stale sa to bude umocnovat, kedze na slovensko prichadzaju nadnarodne korporaty, kde si jednoducho cislo v masine a zarabas podla tabuliek, detto statna sprava. A ked je na danu poziciu podmienka bc., tak sa tam jednoducho nedostanes. Takze mylis sa.Ďalší príklad, vystuduje vš a nakoniec aj tak zarobí menej ako nejaký alkoholik ako pista, čo je rád aj za maturitu.
Veď aj ty ak sa nemýlim, nerobíš v tom, čo máš vyštudovane. Ináč by si nemal v živnosti, bez zásahu.....