... všetko o BMW ...
Abyssko napísal:Viem, karierny postup na 12 je isto taky ze za 5 rokov sa prepracujes na pracu z domu...
A ja som pochopil co chcel stary povedat, ze by bolo dospiet a zacat sa pozerat po veciach ktore ti za par rokov nepretecu pomedzi prsty a svoj volny cas a peniaze napr. Investovat do domu co sa ti vrati za 10rokov ale e39 to nebude. Ja som to pochopil a mozem povedat ze ma pravdu. Pred dvoma rokmi by som povedal ze rozprava kokotiny ale teraz akosi prehltam horku slinu a uvedomujem si ze piseme o mne do patresovho pribehu
Abyssko napísal:hhhhhNahodou, mna presne toto picovanie, nuti, sa nad sebou zamysliet...Nikto nehovori ze mas robit to co bmw klub pise, bud si z toho daco zoberies alebo nie. Toto vso.
e38flight napísal:Co to znamena vysvetli, mam pravdu alebo trepem kokotinyhhhhh
Abyssko napísal:trepeš od veci a načo práve tu ? nariekať môžeš v krčme tam aj tak určite nechodíšCo to znamena vysvetli, mam pravdu alebo trepem kokotiny
pablohablo napísal:Som sice under influence odvcera ale toto za boha/narod neviem pochopit co znamena. Vysvetli plsKed ti napisem kolko som za tento rok vytrumpoval na kruhacoch tak ti vyjebe baterku na 7 voltov naprazdno.
e38flight napísal:Tento jebnutec ta este vysmeje, ze nechodis do krčmy.. Mna odjebe.trepeš od veci a načo práve tu ? nariekať môžeš v krčme tam aj tak určite nechodíš
starynovy napísal:Individuálny člen čo si kompenzuje svoje výlevy náreku na Internete ,pretože jeho stará staronová ako stará je trefa mimo jeho predstavy o krásnom živote plné lásky a nehy ..Tento jebnutec ta este vysmeje, ze nechodis do krčmy.. Mna odjebe.Pri jeho mentalnej vybave a moralnom kompase je narcenie, ze trepeš, mozne brat ako kompliment.