Taakze co tak napisat.... V sobotu auto pokorilo zazracnu hranicu doebavania sa novych aut tak dufam ze to nezobere vazne... 150tis za nami.. teda uz aj viac co znamena ze od kupy mame spolu natocenych dakych 5700km tak mozno by sa hodila aj taka recenzie...
Motor: Motor si trebalo zvyknut na ten trasuci a prdkajuci maly dizlik ale casom si clovek zvykne a naopak sa odvdaci na dvojliter slusnou pruznostou a peknou spotrebou... Ale zasa klasika, tym ze je to maly objem maly motor tak jeho spotrebobitie je hrdinske do 125km/h. Potom to zacina rast trosku ale stale to nie je zle ale hold nie je to auto urcene na dialnicnce presunyako R6 dizle ktore maju naopak najlepsiu spotrebu tam kde male motory koncia.
Podvozok: na to ze to je trojka tak musim povedat ze E90ku fakt vyladili perfektne... to sa neda porovnavat konecne to je bavorak aky ma byt. Zatial nikdy nezradil a aj na balonoch 16kach drzi pekne a filtruje. Zatial nebucha.
Brzdy: kotuce du priemer 310mm takze to uz napoveda ze brzdia skvele a je to aj pravda. Dokonca som si najprv musle na citlivost zvyknut a musim poklopat zatial nesklamali.
Prevodovka: velmi dobre spraveny manual, dobre radenie aj prevodovka ako ma byt... Len ma to strasne nebavi a nudi cely ten manual
Interier: Stale si myslim ze je spraveny velmi dobre az na tie skurvete vyduchy kurenia ktore keby boli mensie mohli by ich predavat na pumpe ako prenosne.... Klasicke sedacky su fakt velmi pohodlne na moj udiv a nemam im co vytknut. Sportovy volant tiez super, hrubka akurat aj velkost, vyhrievanie mega vec. Ovladacie prvky na to ze to je plocha palubka su fakt pristupne tak ako klasicky bavorak ma. Adaptivne xeny nebudem ospevovat lebo budu nosit nos do hora, naprsi do nich a potom budu v pecku.... Odkladacie priestory fajn ale interier je prave ten oddiel kde by som mal vytku. Po par tis. km na BA cestach mam niekedy ale len za urcitych podmienok pocit ako keby sa tie cvoky ktore drzia tapaciry na dverach uvolnili a tak si poskakuju svojvolne a ide ma to vytacat
Uzitkova hodnota: zatial som preniesol vsetko co som potreboval, dokonca som bol prekvapeny co vsetko sa zmesti takze za toto palec hore, aj 5ti v aute sme sa v pohode odviezli.
Takze tak. Ked by chcel niekto aby som to porovnal s niektorym vrakom co mam/mal som tak kludne...
Dalsia nemila zalezitost, poriesilo sa mi lakovanie naraznika co sa mi odlupovala farba len som nemyslel ze to bude rovno na vymenu... Susedovi sa postastilo vcera vecer

Fkova 116d chcela okusit starsiu sestru

Aaaa Mpaket ma omrzel tak keby niekto chcel predny naraznik nech sa ozve