No.. Tak mame za sebou cez 8tis km a ja som sa dostal do mojho klasickeho stavu ze zacinam pocut a citit vsetko aj to co v tom aute neni

A tak dako som zas zacal rozmyslat o zmene. Nechapte ma zle. Je to uplne paradne auto, stoji prevadzka par korun, palivo skoro zadarmo to mu neberiem to je uzasne. Na druhu stranu. Je to trojka, je to manual a je to R4

Proste si neviem na to zvyknut

Ten motor nakolko je dobry tak proste je to stale R4 diesel a s tym sa dako neviem stotoznit proste mi to dako nesadlo. Trojka je priestorovo velka ale stale je to trojka, zakladny model proste zaklad. Chyba mi pohodlie velkych aut ako su 5ka alebo Xko.... Manual je tu spraveny velmi dobre ale zase raz sa potvrdilo to ze mna ten manual strasne nebavi a unavuje. Furt sa s tym drbat a hlavne v meste to by som fakt asi vyhodil.
Skusil som sa porozhliadnut co je na predaj... No je to dost chabe

do tej financnej hranice 14-15tis som nenasiel nic normalne. Hladal som samozrejme 5 touring ako je ich par LCI ale nic moc vybava.... Jedina paradna je ta co predava aj tu Peqpeq ta predfacelift... Ta je paradna aj dobre nalozena. 7cka jej edniny sedan co by som prijal ale neviem ci E65 je ten spravny model

E70ka je paradna no strasne maly vyber, teda az na jednu eroticku za 17... Ale.. Je za 17

Mercedesi som zo srandy pozrel a potvrdilo sa mi ze sa mi proste tie auta bridia, ked nie po zovnajsku tak tym interierom urcite proste hnus

A mozno zakotvim v mojom "dream" car co je Discovery 3 ktoru som vzdy chcel :) No uvidim sam, mozno este toto tu vybyvam dalsich 20tis km a porozmyslam potom lebo tie mesacne naklady to je fakt smiesne