Tak kedze tu niesom novy tak sa to pokusim skratit (mozno

) tak nie...
Klasicky rypaci si asi povedia ze dalsi mlady co mal V8 a nedokaze ho uzivit

Opak je pravdou, auto sa da uplne v pohode uzivit len som si vstupil do svedomia a zacal rozmyslat logicky a ekonomicky a o buducnosti kind off

Vsetko to zacal Ado (cretino) So svojou 318d ked mi zacal robit zle s 1200 km dojazdom na jednu nadrz a podobne. Tak som odolaval az ma pustil si to oskusat a bol som velmi milo prekvapeny oproti 46ke interierovo obrovske auto tak isto jazda skvela, motor dostacujuci no zacal som sa lamat a prepocitavat. Kedze na Xku som za pol roka najazdil okolo 16tis km len po BA no dobre tak 2tis bolo 2x praha, 1x detva 1x dobra niva 1x Jicin som si zacal uvedomovat ze je to hovadina. Tankovat kazdych 3-5 dni za 45e a najazdit v priemere 350km uz zacalo byt otravne. Jazdit jednu nadrz jeden a pol az dva tyzdne by bolo vsetko ok ale takto so mzacal uvazovat silnejsie
Po tejto siahodlhej uvahe som zacal hladat dake 318d na nete a aj som nasiel v rozmedzi 9800-11tis bud uplna socka alebo to malo tempomat, km rozstrel od 130tis po 250tis km tak som cakal a rozmyslal kedy dam X na inzerat. Az zrazu utorok tohto konciaceho tyzdna na mna vyblaflo toto ked som si povedal ze vsak pozrem aj dake 320d. Na inzerate vyzerala dobre, vybava sice nic nafullovane ale malo to moj zdravy zaklad co potrebujem od auta a to xenony, tempomat a vyhrievane sedacky.... Aj farba vyszerala afajn tak som si prekontroloval Km a vyzeralo ze sedia tak som uz len v hlave kontroloval a hamoval sa aby som tam nesiel az prisiel bod zvratu takzvana streda poobede ked som volal mojmu spolocnikovi v rychlych kupach matthemu ze co robi v piatok a ci sa mu nechce ist do Kosic

Ako vzdy nesklamal a povedal ze moze ist a tak bol specateny osud tejto vypravy
Cestovanie bola parada, pozdravujem urad vlady

Po Zvolen super od zvolena 50 rokov zivota az sme dorazili do KE. Autko uz posobilo velmi pekne z dialky tak sme ho okukali z vnutra, z vonka, dost zachovale, farba bomba (nie vzdy sa ju podari odfotit ale na slnku je mega) potom prisiel moment pravdy s nastartovanim motora, nastrazil som usi na frekvenciu sveholenia rozvodov a la felicia a ono tam ticho... Tak sme sa isli previest auto super a po zahriati som si zas vypocul a stale ticho... Tak sme napojili na diag pokukali, dohodli sa na cene, dali najlepsi kebab v KE

a odchadzali sme natankovat a za dalsimi povinnostami....
Po natankovani plnej svietil dojazd 957km, hovorim si ze no ok teda... Ked sme uz isli do BA tak som sledoval ze ta zasrata rucicka sa nepohla z plnej nadrze az som si myslel ze to je pokazene, kuknem dojazd a po 150 km tam svietilo ze 980km, po dalsich 130km ze 940

tak som si povedal ze ok, uz sa mi to paci
Kedze na druhy den sme isli stahovat jedneho nemenovaneho klubaka tak sme mu este pobrali z domu dake drobnosti a vydali sa na cestu.
Pocity z auta/ jazdyJazda proste uzasna... Cela cesta domov o polnoci bola fakt perfektna, jazdnymi vlastnostami a pocity z jazdy milionkrat lepsie ako X, prvykrat v aute som mal oprety cely chrbat na sedacke, ziadna unava, motor ide nadherne, adaptivne bixenony su asi najlepsia vec s ktorou som sa stretol

BT v aute tiez parada takze zatial dost velka spokojnost, a to tazne je vymyslene perfektne
Upravy/Opravy/PlanyKedze auto sa mi dost paci ako je tak ziadny Mpak, ziadne vacsie kolesa a dorabky nebudu takze toto bude asi len servisna knizka

(ano je to trapne foti si veci co menis do pribehu

ide tu o upravy na tomto fore!!!!!

)
Opravy, treba vymenit lambadu pred DPF a klasicky olej servis.
Plany, no kupit letne a zimne pneu nove, tu je otazka ze ci treba kupovat tie XL kedze niekto tu pisal ze sa to bez nich nechova ohvie ako ci to uz je pase?
Daco z vybavy....
Colour BLUEWATER METALLIC (896)
Description (EPC)
S1CAA SELEKTION COP RELEVANTER FAHRZEUGE Selection of COP-relevant vehicles
S1CBA CO2 UMFANG CO2 equipment
S1CCA AUTO START STOP FUNKTION Auto start/stop function
S1CDA BRAKE ENERGY REGENERATION Brake Energy Regeneration
S248A LENKRADHEIZUNG Steering wheel heater
S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Multifunction f steering wheel
S255A SPORT-LEDERLENKRAD Sports leather steering wheel
S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Deleted, model lettering
S386A DACHRELING Roof railing
S3ACA ANHAENGERKUPPLUNG Trailer coupling
S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Floor mats velours
S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit
S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Interior mirror with automatic-dip
S493A ABLAGENPAKET Storage compartment package
S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Seat heating driver/passenger
Description (interface)
Description (EPC)
S4AEA ARMAUFLAGE VORNE VERSCHIEBBAR Armrest front, retractable
S4B9A INT.LEISTE ALUMINIUM FEINSCHLIFF Interior trim strips,alum.finishgrinding
S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Headlight cleaning system
S507A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC), rear
S520A NEBELSCHEINWERFER Fog lights
S521A REGENSENSOR Rain sensor
S522A XENON-LICHT Xenon Light
S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptive Headlights
S534A KLIMAAUTOMATIK Automatic air conditioning
S540A GESCHWINDIGKEITSREGELUNG Cruise control
S5DCA FONDKOPFSTUETZEN KLAPPBAR Rear-seat headrests, folding
S644A HANDY VORB. MIT BLUETOOTH-SCHNITTS. Preparation f mobile phone w Bluetooth
S663A RADIO BMW PROFESSIONAL Radio BMW Professional
S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 for DVD
P7RSA COMFORT PAKET Package Comfort
Description (interface)
Description (EPC)
L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG NATIONAL VERSION GERMANY
S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Dealer List Europe
S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR On-board literature, German
S8SCA LAENDERSPEZ. TELESERVICEFREISCH. Telematics access request,country-spec.
S8SPA COP STEUERUNG Control unit COP
Description (EPC)
S2SXA LM RAEDER VIELSPEICHE 282 BMW LA wheel multi-spoke 282
S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Exterior parts in vehicle colour
S548A KILOMETERTACHO Kilometre speedo
S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Language version German