... všetko o BMW ...
cayman napísal:Ja to celkom chapem, ze to nechce menit a chce mat lacnochod, ktory bude komfortny, dojazd 1000+km, netreba tankovat kazdu chvilu atd...ale hodilo by sa nieco na vikendy, aspon 328i 36tka, vyhazdat ju kompletne, spravit nejake upravy podvozka a tak...auto cele max do 5k a mat to na zabavu..lebo toto by ma asi prestalo casom bavit :)
cayman napísal:tak potom je vsetko v poriadku
Maco napísal:Tak taknejako ma nezaujima mat prazdne auto a prehanat sa na nom, mam troska iny konicek
Maco napísal:Nacvik podla pristrojov ked sa zhoris pocasie a nemozes doverovat tomu co vidis vonku tak ta riadiaci dokaze navektorovat na najblizsie letisko.
miso_525d napísal:par dni je clovek mimo a pozrime sa ake zmeny![]()
Maco gratulujem k vyberu, podla mna dobra volba, aj motor (318d je slaba motorizacia), aj to ze je to LCI. Vybava fajn, na ten vyhrev volantu cumim, clovece, to nema ani vacsina F01/02Ale nebude ti chybat navigacia? Inak velmi pekne auto, palec hore !
![]()
S tou spotrebou si rychlo zvyknes, ja ked som mal volakedy E60 525d, rekord co som urobil na jednu nadrz bola 1300 kmspravil som vtedy BA - Amsterdam na jeden zatah, to bolo fajn
stal som na pumpe len vycurat sa
Maco napísal:Taak vies, ten volant a adaptivne xeny ma utesuju ze to nieje uplna soc![]()
Vies co navigacia, co ti ja viem, ako rad by som chcel navi aj panoramu ale zas vies ako to je, nemozes si vyberat a som rad ze to je vykompenzovane technickym stavom
Aj tak poskulujem po dvoch rokoch po telefone novom tak to asi poriesim sygicom a tym ze je BT tak nemusim riesit hulakanie do telefonu na stojane