... všetko o BMW ...
Tu je otazka, ked regeneruje tak to aj dako oznami ci len o tom nevie clovek a vsetko ide dalej?![]()
Maco napísal:Ked dam strieborne ziarovky tak nebude oranzovesvetlo ňi?
Neviem mozno som zebrak ale dat liter za chip co fakt nie je vela roboty mi pride ako zlodejina. Skusim zistit kolko stoji ta bmw uprava co maju.
Ja mam spotrebu 5,4 az 5,5 real a stale klesa. Posledna regeneracia bola 1500 km pred kupou auta to jestasi 9tis km... Tak dufam ze to este bude fungovat lebo sa mi aj vidi ze zahadzuje ten filter....
Maco napísal:Dal som auto umyt do jednej firmy a som s vysledkom nadmieru spokojny... Za umytiie vozidla, navoskovanie, umytie kolies, impregnovanie gumy, komplet povysavanie introsu, umytia plastov, palubovky a naslednej impregnacii a umyti komplet okien som dal 27€ co ma len utvrdilo v tom ze asi nema vyznam sa s tym sratNavyse pouzivaju len Autoglym. Auto vyzeralo paradne, ako nove a vznutra tiez, to sa mi moc nepdarilo odfotit
ale nevadi. Hlavne ze zacalo vecer teraz prsat
![]()
![]()
Maco napísal:Tak ked 9tis neregeneroval tak sa to ocakavaAle tak spravil som teraz cez vikend 900km tak dufam ze sa zotavil no pozrem to jedine na diag
Mohli dat daku kontrolu ze prebieha regeneracia pokracujte v jazde alebo co....