... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Autor témy
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: [E91 320d LCI] Mel - Loading....

Nedeľa, 24. Augusta 2014, 21:41

Ved toto, to som sa aj aj zhrozil... Ale aspon sa mi vysvetlili obrazky rozobratych motorov po otigo BMW oleji co tam nechali plnych 30tis bohvie akeho zachadzania..... Risknem to s tym Millers Oil ked to uz kazdy ospevuje tie nano castice.... Sice tych 27% znizenie trenia to su leda tak mokre sny chemikov tomu neverim ja ale ked to bude aspon 7 aj to bude dobre a hlavne plna syntetika nefalsovana....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

cretino
Auto: ..kombik :)

Pondelok, 25. Augusta 2014, 06:43

..to video s tym olejom je sranda, ale ja by som sa skorej zamyslel nad tym, ze kto a preco to robil :) Dnesny svet funguje a je tvarovany do takej podoby, ako to niekomu vyhovuje - ovciam sa ukaze to, co ovce chcu vidiet :roll:
- to, ze to vylial z BMW flakonu este neznamena, ze to bolo to, co tam malo byt
- milion prestrihov vo videu
- po naliati do sklenenej nadoby sa tato dostava mimo obraz, je tu moznost pridania akejkolvek inej chemikalie, co to sposobila
- zrychlene video, pri ktorom je vypovedna hodnota nulova - pomocou freeware programu tam aj ja ako laik zamenim obsah nadoby za vykaly mojho 8 mesacneho syna bez toho, aby si to ktokolvek vsimol
- ziadny relevantny dokoaz o tom, ze ohriatie jednej skumavky nebolo podstatne ine, ako ohriatie tej druhej

Neverte vsetkemu, co vidite a hlavne si utvorte vzdy vlastny, neskresleny nazor z viacerych nezavislych zdrojov - nebudte ovcami tejto doby :thumbup:
F11 525d
E70 35d

Maco
Autor témy

Pondelok, 25. Augusta 2014, 06:57

Jasne, je tam mrte vela premennych ale zas stale to moze byt nezmenene, pocul som to od par nezavislych zdrojov a tiez som tomu nikdy neveril ale ked som videl dake obrazky motorov co boli servisovane len v BMW len s BMW olejom a po rozobrati to bola zumpares s.r.o. Este som pocul bajku ze castrol ani neriesi aky olej da do sudu a posle to do BMW ale to si myslim ze uz bolo velmi prehnane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ako ja som za znacku Castrol, vzdy vsetko som daval Castrol len ked fakt je origo olej Magnatec, tka naco kupujem ten olej za 7,50, to rovno ked pojdem do tesca ho mozem pribalik k pecivu a k syrom.... Budem to brat ako tento olej preplach, drbnem tam ten Millers, pobavim sa na tych odvaznych cislach, uvidim a v zime ked to vyjazdim sa rozhodnem co dalej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Maco
Autor témy

Streda, 3. Septembra 2014, 07:45

Taak s autkom mozme uzavriet mesiac august najazd 4300km :lol: :lol: Ale tak zas... 3x som stahoval a dakych 6 akcii mimo BA tak to daco spravi a daky ten vylet do ciech pre naraznik :lol: Autko dostalo nove vzpery kufra lebo tie co tam boli tak pravy vrzgal takze vzdy ked som otvoril kufor niekde na tom aute a zavrzgal, som sa citil jak v dakej polorozpadnutej fabce :mrgreen:

K odstraneniu chybovej hlasky a zacatiu regeneracie DPF sme dopomohli kupou origo backpressure senzorov ktore mi sice nepomohli ale su nove no.... :mrgreen: Nakoniec to vyzera tak ze cely problem bol v temperature senzoroch lebo tie ukazuju -50 a -40 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takze to tento tyzden pokukame predtym nez zas vysolim kilo aby som si bol isty a uz to konecne dame dokopy lebo vzdy take prilezitosti na regeneraciu ale nic... Ale na diag sme zistili ze posledna regeneracia bola pred 5500km.... Olejovy filter uz je doma tak potom nakupim aj ten olej a tento bude ako preplachovy, spravim na nom aspon 8tis....
Prílohy
20140827_170831.jpg
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Streda, 3. Septembra 2014, 08:02

Pekne ides :) aj s tymi kilometrami :)

Ako si sa rozhodol nakoniec s tym olejom? Mne sa podarilo vymenit zhavice, ale potreboval by som este skocit na diag, ci ozaj regeneruje.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 3. Septembra 2014, 08:07

Dufam, ze fotky krabiciek a obalov budu!! [-(
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Maco
Autor témy

Streda, 3. Septembra 2014, 08:26

potmehuth napísal:
Pekne ides :) aj s tymi kilometrami :)

Ako si sa rozhodol nakoniec s tym olejom? Mne sa podarilo vymenit zhavice, ale potreboval by som este skocit na diag, ci ozaj regeneruje.

Skusim tam dat ten Millers oils... Uvidime. Vsak u mna na pol roka to zas tak neublizi :mrgreen: Som zvedavy co to urobi ale urcite neocakavam znizenie trenia o 27% :D :D

voMacK napísal:
Dufam, ze fotky krabiciek a obalov budu!! [-(

jasne ze budu. Ale necham si to vsetko aby som ti to mohol napchat do riti [-( [-( :twisted:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

ROKI49
Auto: G20 330i

Streda, 3. Septembra 2014, 08:35

Inak toto auto je fakt kupa roka, za ten peniaz je to parada. Mal som moznost v tom sediet a soferovat, cize z auta sa stava klubova kurva :mrgreen: . Chvilu predtym sme sli na mojom, tak sa to dalo pekne porovnat. Je to proste dost poznat, ze je to mladsie auto, kasna tuhsia, celkovo riadenie take konzistentnejsie a hlavne citit tych X kg menej. Celkovo riadenie bolo niekde inde. Motor ma fajn tah, je pruznejsi jak starsia M57, hlavne odspodu, len pocitovo je to uplne opacne, vo vyssich otackach toto slabne, R6 sa stale drzi. Tazko povedat co je lepsie, je to uplne rozdielne. A adaptivne xenony su dalsia peckova vec. Taktiez posed za volantom je typicke BMW, clovek si hned najde miesto a vsetko je tak ako sa ocakava. Tu vsak oproti 5ke hodnotim ako horsie to, ze je to pocitovo (asi aj realne) mensie, ale tak to je logicke. Hlavne tym, ze je to uzsie a pritrojovka je tiez na cloveku viac "natlacena". Ale inak fajn auto, kebyze mam menit, tak s tym nemam vobec problem. Takze pockam kym to Maco vyservisuje a utopi v tom polrocny plat a postavim sa do radu na kupu :mrgreen: :mrgreen: :thumbup: :thumbup:
PRÍBEH: ex E39 525d, 2003, Individual Obrázok
ex F30 330d, 2013 Obrázok
G20 330i, 2022 Obrázok

Maco
Autor témy

Streda, 3. Septembra 2014, 09:15

Tiez som prekvapeny z toho riadenia. Na to ze to je elektricke je to uplna bomba. Teraz vzdy ked sadnem do ineho auta s hydraulikou normalne mam pocit ze to je ziguli a zeto auto nepoznavam :lol: :lol: Ten kto povedal ze sevotronic na tomto aute je pohroma by si mal dat injekciu rano a povedat to znova :mrgreen: :mrgreen: A s tou velkostou uz som si zvykol, jedine kde pocitujem ze je mensie oproti 5ke je pri nohach, teda sirke miesta pre nohy.... Tam je fakt uzsie ale tak je to 3a tak tak by to malo byt :mrgreen: Ale zas co sa tyka nastavenie sedadla po dlzke je tu uplne inde, tam kde som bol v 5ke nadoraz tak teraz vmojej polhoe mam este tak 5-7 centi rezervu a ked dam nadoraz nedosiahnem na pedale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 3. Septembra 2014, 09:25

Ty tam mas active steering, ze mas elektricke riadenie?
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

potmehuth
Kraj: Nitriansky

Streda, 3. Septembra 2014, 09:34

Tak som fest zvedavy na recenziu z Millers oil :)

Maco
Autor témy

Streda, 3. Septembra 2014, 09:36

jop. Mas soc a to je hydro, potom ked mas CO2 package mas electric a potom active.
http://bmwfans.info/parts-catalog/E91N/ ... /steering/
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

bendy252
Auto: E91 320d

Streda, 3. Septembra 2014, 13:33

same smaky pocuvam asi by som sa mal ist tiez previezt nech viem ako sa vozia pani :shock:

Maco
Autor témy

Streda, 3. Septembra 2014, 16:34

Aaale prosim ta, toto je auto pod tvoju uroven :D nema vela dolezity iDrive, panoramu a v meste to zere pod 6litrov:D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 18 neregistrovaných