... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Maco
Autor témy
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Re: [E91 320d LCI] Mel - Loading....

Streda, 20. Augusta 2014, 11:22

Staci poznat teba a clovek sa hned stava dysfunkcnym, ale ok mohli by ste aj prestat to tu zasierat :)
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Maco
Autor témy

Streda, 20. Augusta 2014, 12:14

ROKI49 napísal:

Stale ma problem s nocnymi vyronmi? To je dlha puberta.......

Nie prilis vzdialena buducnost (cca jar 2015):

ty si kar :D
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

bendy252
Auto: E91 320d

Streda, 20. Augusta 2014, 13:27

a sme doma...ziadne upravy nebudu auto je pekne take ake je :D

Maco
Autor témy

Streda, 20. Augusta 2014, 13:37

Vsak je :D to ze to mam doma neznaneman ze to idem hned dnes nahadzovat, mozno to na jar predam ten naraznik :) Adovi :mrgreen: :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

cretino
Auto: ..kombik :)

Štvrtok, 21. Augusta 2014, 09:18

Maco napísal:
Vsak je :D to ze to mam doma neznaneman ze to idem hned dnes nahadzovat, mozno to na jar predam ten naraznik :) Adovi :mrgreen: :mrgreen:

..za 80? :mrgreen:
F11 525d
E70 35d

Maco
Autor témy

Štvrtok, 21. Augusta 2014, 09:56

Samozrejme, aj s jednotkou predtym, ved to ziskava na cene :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Inac tym ze sme dnes mali rano 12stupnov tak som bol nuteny kurit a celkom ma to prekvapilo ze to auto kurilo hned a plne zahriate kurenie bolo vtedy kde E39 zacala kurit trosku. Jasne ze je teplo na to este a v zime to bude ine ale poteseny celkom :mrgreen: :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Esence
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 21. Augusta 2014, 18:58

Maco práve premýšľam či tým nárazníkom nechceš zahladiť tvoj skutočný plán a to dopasovať ho na X5 /ku a ten z X5 chceš hodiť na 3er a opačne čím dosiahneš novú modelovú radu X9 ktorú ešte v BMW do dnešného dňa utajujú a čakajú na to ako dopadne konkurencia. :mrgreen:

Dúfam, že som ťa neprekukol :mrgreen:
Každopádne s 3er závidím fakt, že na pumpe tráviš menej času ako ja, čiže šetríš nie len na palive ale aj na bagetách, ktoré som nútení konzumovať na dlhé trate (česť debrecínskej [-o< ) :twisted:

Maco
Autor témy

Štvrtok, 21. Augusta 2014, 19:23

To je pravda, za 3tis km som tankoval len trikrat :D :D V tomto je to fakt fajn a hlavne to caste tankovanie ma uz vyvadzalo do nepricetna. Ved to poznas :mrgreen: :mrgreen:

S tym modelom si ma odhalil :oops:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Maco
Autor témy

Nedeľa, 24. Augusta 2014, 09:06

Vcera sme absolvovali German Cars meeting, kamoska troska poslalomovala na aute, autku som zadovazil millers oils DPF aditivum takze ked si to dam vsetko dokopy tak to vyskusam ze co to zac, keby sa mi odpalil palivovy system mal som vas rad :mrgreen: a taktiez som si vybral disky na vrziu typu decentne znizenie, m paket a samozrejme keby sme nezili v bananistane bez ciest, len skoda ze najmensie boli 19ky....
Obrázok
Obrázok

A jedna fotka od Pata co som videl, ako tam svieti pomedzi tie auta :mrgreen:
Obrázok

Dalsia znepokojujuca vec co som sa dozvedel od Romana bola ze BMW Original olej je v podstate Castrol Magnatec :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Normalne mi az zle prislo a potom mi to hovado poslalo toto video..... https://www.youtube.com/watch?v=g7Tc-YkJRxk Normalne rozmyslam nad vymenou oleja :mrgreen: Niekto hovoril ze Millers oils ale ked som videl ze za liter chcu 15€ az som sa zasmial a otocil sa :mrgreen: :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Esence

Nedeľa, 24. Augusta 2014, 09:19

MACO:
Dalsia znepokojujuca vec co som sa dozvedel od Romana bola ze BMW Original olej je v podstate Castrol Magnatec :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Normalne mi az zle prislo a potom mi to hovado poslalo toto video..... https://www.youtube.com/watch?v=g7Tc-YkJRxk Normalne rozmyslam nad vymenou oleja :mrgreen: Niekto hovoril ze Millers oils ale ked som videl ze za liter chcu 15€ az som sa zasmial a otocil sa :mrgreen: :mrgreen:

Tak som si to pozrel a poviem otvorene neviem čo si mám myslieť resp. nečakal som, že olej čo je v úvodzovkách to najkvalitnejšie čo samotný výrobca odporúča (BMW olej) na tom horšie ako bežne dostupný olej Castrol ... (Teda ak to usudzujem podľa videa a toho množstva nánosu bordelu) ... Každopádne aj ja ďakujem za otvorenie obzorov a idem si pokukať o tejto problematike niečo viac nakoľko ma to dosť zaujalo...

MACO PS za tie kolesá fakt krása to by som si vedel predstaviť i keď otázka na teba nechcel si ponechať niečo menšie ako sú práve R19 ? :mrgreen:

Maco
Autor témy

Nedeľa, 24. Augusta 2014, 09:33

Uplne nechapacky z toho, idem pokukat ako je natom Mobil1 alebo daco take lebo potom sa nedivim ze tie motory odchadzaju :mrgreen:

Tie kolesa to su cista slintacka, tak ja by osm najradsej nechal 16-17 19 su take z to bude vyzerat brutal ale tieto nase cesty to je strach v ociach :mrgreen: Ale predstavovat si to mozem no :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

cayman
Auto: E34 540i 6q

Nedeľa, 24. Augusta 2014, 10:32

Millers stoji viac ako kastróly, ale ked si pozres cenu 5 litroviek tak je za nejakych 50E sa mi zda...ja teraz idem urcite do Millersu.
E34 540i 6q - LSD 2,93 25%, BC-racing, 4pot E32 750iL brakes, AMA exhaust w/ X-pipe, front strutbar, M5 sway bars, styling 21, Michelin PS4, full M-tech
E46 330ti 5q - swap M54B30, ECUGarage, LSD 3,46 25%, BC-racing, polyurethane bushings, 330i brakes, Hawk HP+ pads, HEL Performance BL, Schmiedmann headers, K&N intake, front/rear strutbar, X-brace, BBS-CH 007, Westlake 235 square setup, Sparco EVO2+, AnimalRacing consoles, stripped interior, oil cooler

daily MB GLB 2021

E90 330i EX

Maco
Autor témy

Nedeľa, 24. Augusta 2014, 12:32

To hej ale asi pojdem cestou jednoduchosti lebo boh chran ale clovek nikdy nevie co sa moze stat a na pumpe skor kupim shell alebo mobil1. Mam par favoritov ale neviem si vybrat :D

http://www.motorove-oleje.sk/mobil-1-es ... -5w-30-5l/

http://www.motorove-oleje.sk/shell-heli ... -5w-30-1l/

http://www.motorove-oleje.sk/shell-heli ... -5w-30-5l/

http://www.motorove-oleje.sk/shell-heli ... -5w-30-1l/
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Maco
Autor témy

Nedeľa, 24. Augusta 2014, 12:53

alebo zeby predsalen? http://www.millersoils.sk/obchod/action ... oils.xhtml len to su vsetko take pekne cisla a slova len co je pravda.....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Esence

Nedeľa, 24. Augusta 2014, 19:59

Maco ja osobne som dával vždy Castrol resp. nikdy som s tým nezaznamenal určité problémy a to ako u benzínov tak aj u naftovej motorizácie ... Každopádne čo si dnes postol to video na YT tak som bol trošku čo sa týka toho každým ospevovaným BMW kvalitným olejom dosť zaskočený aký je to nepodarok ... Teraz si predstav tie oleje čo predáva TESCO etc ... ](*,)

BTW Každopádne aby to nebolo len OT ... TAK ja by som ti odporučil niečo čo je len pre skutočných automobilových fanatikov, ktorý vedia čo chcú ! (prikladám fotografiu toho čo by si tvoje auto zaslúžilo :-({|= :mrgreen: )
Prílohy
OLEJ.png
OLEJ.png (122.85 KiB) 1404 zobrazení
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 19

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 20 neregistrovaných