... všetko o BMW ...
. Uvidíme ďalšiu zimu.
, a ako som neskôr zistil autoleveling na ňom proste nenastavím.... Takže ak niekto má záujem posuniem ho ďalej alebo vymením za LSZ2 pre xenóny s automatickým zasvecovaním svetiel.
to som splašil tiež a pri rozoberaní som zistil ako spraviť jednoduchý upgrade na tlačítka tak aby som nemusel držať tlačítko zadného okna až kým sa zavrie. V podstate som to zistil tak že som zapojil tlačítka zo sedanu...... ale keď som ich rozobral zistil som, že sú rovnaké a v podstate treba len odrezať kúsok plastu na kupéčkových tak aby to fungovalo
.
, na to som prišiel až neskôr, večer, doma, proste chodil som okolo neho dookola pozeral ale furt mi tam niečo nehralo - dvere navyše proste....... Gabo10 napísal:Mne 30i prišiel zaujímavý tak mesiac po kúpe,kvôli prechodu z nafty takže...jééééj točí to do 6000ot benzín uuu...Ja som ten motor ani nechcel,len som sa nejako náhodou ku nemu dostal,takže ked ťa motor nebaví vtedy nemáš dôvod to vytáčať
A myslím že aj to bude dôvod ne-miznúceho oleja
Určite v tom má spojitosť aj to že mám e39...to auto ťa neláka rezať zákruty
Jasné vzhľadom na to, že 530iA má o 200kg viac ako 330ci sa nečudujem.. 0-100km je to 7,7s vs. 6,5s a to je celkom rozdiel.. Chápem veď 5ka v automate je o niečom inom
PetoK napísal:Neboj, ono to chce si najst poriadnu frajerku, potom zabudnes aj na auto...
Speed320i napísal:No tak to aby si sa poponáhľal, lebo ak túžiš po e46, tak tie už lacnejšie nebudúTak ty mysliš zrejme milenku haha.. Nie nie, coupe som si nekúpim aby som balil ženské resp. našiel ženskú. Je to vyslovene kôli samotnému autu/motoru atď.. A je to aj slabá náplasť za vysnívanú M3, ktorú som doteraz nenašiel!