Cez rok bez príspevku

.
Kupéčko má konečne po tých rokoch oficiálny nick Hrkálka

, pozor, nie je to nadávka, ale láskyplné oslovenie

.
Čo iné sa za ten rok a pol udialo? Skoro som nad Hrkálkou vyniesol rozsudok, nie kvôli technickému stavu alebo nejakým problémom, Hrkálka poslušne jazdí bez akýchkoľvek problémov. Ale kvôli kúpe nového alebo "nového" auta, písal som to tu už dávnejšie.... Čiže začiatkom roka som si spravil tabuľku, zrátal čo a ako, videl pár bilboardov, že za 10k € kupim nové auto. Oukej tak poďme na to, vyfiltroval som čo sa dalo a zostala mi toyota yaris, suzuki swift a mazda 2. Keď som začal behať po showroomoch tak tie ceny teda absolútne neboli okolo 10k €

. Tudy cesta nevede.... Tak som kukol jazdenky a tam som tiež nenašiel nic čo by mi nahradilo Hrkálku.... e90 330i čo sme kúpili pred rokom pre kamoša (ktorú aj momentálne predávame) nie je pre mňa dostatočný upgrade, musela by to byť proste láska na prvý pohľad....
A toto všetko Hrkálku zachránilo od predaja a posunulo bližšie k wellness na východe našej krásnej republiky.
Keďže sme sa teda s manželkou rozhodli si Hrkálnu nechať, tak bolo treba podniknúť dlho odkladané servisné kroky. Prvým krokom bol kontakt Jožka z KoKi Teamu v PO, poznáme sa už dlhú dlhú dobu, čiže to nebolo také ťažké. Druhým krokom bolo ho presvedčiť, že sa do toho chcú pustiť

, robím si srandu samozrejme

, chalani sú profíci a nezľaknú sa ničoho. Čiže sme dohodli termín (nie nebolo to zo dňa na deň) a išlo sa odviezť Hrkálku na miesta jej známe

, no na prvý pokus sa mi to nepodarilo. Auto samozrejme bez zaváhania, ale mňa chytila taká bolesť hlavy, že som musel v ZA pri tescu odstaviť a doslova plakať od bolesti

neskutočná bolesť naozaj, do PO som proste nedošiel a bol som rád, že som došiel do MT k svokre a tam prespal do druhého dňa.... O týždeň neskor sme s manželkou a dcérkou v brušku Hrkálku chalanom odviezli. A nazad vo veľkom štýle vlakom.
Tu sa začala časť príbehu, kedy Hrkálka bola na operačnom stole a my sme boli bez auta. Kamoš s e90 330i odchádzal dlhodobo z EÚ, tak sa rozhodol ju predať no nestihol to, čiže následné tri mesiace som auto používal ja, musím povedať, že je to výborný kúsok auta, naozaj je. Ale pre mňa tam nebol ten správny pocit, proste to nie je láska

, aj keď je to auto po všetkých stránkach lepšie ako e46, pohodlnejšie, rýchlejšie, modernejšie, proste vo všetkom, ale nie je to Hrkálka

. Mám jeden komix Káčerovci, niekde u rodičov, týpeček, nejaký káčer, tam mal možnosť si kúpiť nové auto, a kúpil si presne také isté staré ako mal na začiatku komixu..... no a bola tam veta "Stará láska nehrdzavie." a tak to proste je

.
Po troch mesiacoch som teda išiel pre hotovú Hrkálku do PO. Keby niekto chcel vedieť čo sa robilo, tak je to na prvej stránke aj s cenou, nechce sa mi to rozpisovať, ale skoro všecko. Samozrejme prachy som chcel vybrať až v PO, aby ma nejaký šikovníček neočóroval keď budem vo vlaku chrápať na zubára. Čuduj sa svete na všetkých kartách nastavený dostatočný limit no ani jeden bankomat mi nechcel toľko pustiť

. Takže sme obehli tri bankomaty a potom konečne k chalanom na dieľňu. Chvíľu pokec. A idem sa s kamošom najesť do McDonaldu, hneď prvé metre som odpadol. Sadol som si do svojho auta, ale bolo to iné auto

. Podvozkovo som úplne nechrápal, teraz môžem povedať, že všetky tie "zachavalé" jazdenky môžu ísť fajčiť handry (a to som chcel použiť iné slovo). Fakt, že nechápačky. Prikladám jednu random fotku z Hybe, pri návrate od chalanov a jednu random keď som vymenil blinkeriše

.
No a 15. októbra sa nám narodila dcérka, ktorú som mohol na Hrkálke o týždeň neskôr odviezť domov. Samozrejme po naštartovaní instantne zaspala, do dnešného dňa aj vždy zaspí, z čoho usudzujem že Hrkálku ľúbi rovnako ako ja

.
Veľké
ĎAKUJEM patrí chalanom z KoKi Teamu v PO

, za to že sa Hrkálke povenovali.
Ďalšie plány? Vymeniť po neviem koľkých rokoch ľadvinky ktoré mám prichytené binderkami, vyriešiť nejako tie chrčiaky čo sú namiesto výškačov v H&K výbave, konečne zohnať vyhrievané sportsitze v béžovej koži, domontovať RLS na automatické svetlá, ešte zadné LED svetlá by to chcelo a to už bude hádam všecko....
P.S. Na tomto sa zabávam
JožkoA toto je čo za diel prosím Vás pane?
(poslal mi odfotené brzdové kotúče, resp. to čo z nich zostalo
)Neviem, či sa toto dá nazvať ešte kotúčom
Ja(rozmýšlam, veď kotúče aj s doštičkami som kupoval nedávno, kamoš súhlasne prikyvuje, no potom som si kukol príbeh......)Aj platnicky aj kotuce boli nahodene presne 11.11.2013
60k km cca
Skor 70k km
JožkoTakze sme doma