... všetko o BMW ...
motorista napísal:Mne je tento postoj sympatický. Ak si spravil niekde chybu, tak možno len v tom, že s výkonom tlačíš na pílu. Nebyť toho, autíčko mohlo ešte poslúchať a ty si mohol byť hrdý spokojný majiteľ perspektívneho youngtimera
kkt1 napísal:Suhlas, len asi nikto necakal ze tato zivotna skusenost bude trvat 3 mesiace.A chalan "opravil" prevodovku a stale nefunguje, tak aka je sanca ze da dokopy moter? A zivotnu skusenost dostal, sice trvala 3 mesiace ale je to velka zivotna skusenost
Btw. ked tu pises o ofci 1.8T tak paradox je ten, ze keby si miesto tychto dieslovych experimentov trochu poladil tu ofcu s ktorou si zacinal a vstreky + downpipe + cooler + sanie + chip = 250PS na povodnom turbe za cenu nech nezeriem 1000eurokoruniek. A ofca ma 1300kg + manual cize mozno by to lietalo este aj lepsie ako ta 535d.
boborjelotor napísal:Dobrý prístup že nemusíš odpovedať však ja aj tak viem na 100% odpoveď lebo internetový král zpoza klávesnice.s e39 si spravil asi chybu hlavne v tom, ze si do nej nalial, kolko to bolo, 11, 12, ci 15k? a chcel by si kolko naspat za nu ak ju budes predavat, 7 ci kolko bol ten optimisticky ekspektejshun? taky motorista by to kupil hned, ale na druhu e39 uz mu mama nepodpise rucenie v ceteleme, kym nezacne aspon gastracmi prispievat na stravu
keby ti niekto teraz dal do ruky vsetky peniaze, ktore si utopil do kyblov za posledne 3 roky, a videl by si teda 20k pokope, tak by si si kupil znova kyble za 3k na parkovisku o jednej rano, alebo by si si kupil auto s dusou? odpovedat nemusis, lebo tej odpovedi neuveri ani ten, ktoreho vidis rano v zkradle.
Fuxxo napísal:a co ti brani do E39 nalozit manual? kamos to tak ma spravene, da sa to relativne lahko, a robi na tom 40k rocne.. (pred kovidom no)
starynovy napísal:Asi chce uchovat originalitu tej bezcennej 5tky.Na to ti sral kazdy, dnes ďaleko prevazuje strach z toho automatu.
A co to vicko olejove?
Patres535 napísal:Keby ladím tu octaviu, mal by som prehnité, bez výbavy, nudné auto, ktoré by sa rozletelo ešte skôr ako táto 535d po takom náklade kw.
starynovy napísal:Asi chce uchovat originalitu tej bezcennej 5tky.Na to ti sral kazdy, dnes ďaleko prevazuje strach z toho automatu.
A co to vicko olejove?
pistacik11 napísal:No ja mám ten motor ako daily v ibize, a žeby to bolo nudné auto, nemôžem povedať. Síce to hrka a na origo podvozku je to tvrdé, ako keby tam bolo TA-čko ale je to fakt celkom zábavné vozenie 😉 aj keď už len z princípu úplne iné ako na 535d.
Snáď to daš rýchlo do kopy, a reči o tom, čo všetko si za to mohol mať nepočúvaj a ser na nich. Peniaze sú na to aby si človek za nich užíval, zbieral zážitky a nie aby ich sušil na účte (samozrejme, nejakú rezervu treba vždy mať). Zajtra ťa môže zraziť auto, už ti budú na nič.