... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Neviem ci famoznost nekonci, cim blizsie si k 500kChcel som panensku lestenku, kupil som totalnu vydojenku predliftovu z prvej po tme.. makes sense.Tak stastne vyhadzovanie penazi salamovou metódou. Inak 306D5 je daleko famoznejsi ako tento stary ingot.
M3 lover napísal:Uff, ak si za dva roky utopil v E39 cez 11 tisic a potom si o 1 v noci kupis 535d za 3 ci kolko tisic, tak je na case robit lepsie rozhodnutiakonas moc emocionalne chlape :)
Je super mat top motor, akurat ked vsetko ostatne je davno po zivotnosti neviem ci a ake uspokojenie ti to bude prinasat :) snad to mas zratane.
Ale asi som uz moc stary a kukam na secko moc prespekulovane. To som sa od vomacka naucil.
Wanted napísal:ĎakujemParaada, drzim palce a vela stastnych kilometrov
M3 lover napísal:Uff, ak si za dva roky utopil v E39 cez 11 tisic a potom si o 1 v noci kupis 535d za 3 ci kolko tisic, tak je na case robit lepsie rozhodnutiakonas moc emocionalne chlape :)
Je super mat top motor, akurat ked vsetko ostatne je davno po zivotnosti neviem ci a ake uspokojenie ti to bude prinasat :) snad to mas zratane.
Ale asi som uz moc stary a kukam na secko moc prespekulovane. To som sa od vomacka naucil.
Abyssko napísal:Jj jasné, LCI by som bral hneď ale ceny sú niekde indeTak vela stastia, skoda ze je to nie je LCI