... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:Díkyno tak gratulacia k novej lestenke![]()
![]()
![]()
som akurat zvedavy teraz za kolko pojde E39 z domu.. je fajn sypat do auta prachy kolko chces, problem je, nechat si ho dostatocne dlho aby sa zvysila jeho cena na uroven tvojej investicieu vacsiny aut toto nenastane nikdy, E39 tazko povedat, za 11k ju nepredas asi nikdy, takze najskor len minimalizovat skody no..
Fuxxo napísal:no tak gratulacia k novej lestenke![]()
![]()
![]()
som akurat zvedavy teraz za kolko pojde E39 z domu.. je fajn sypat do auta prachy kolko chces, problem je, nechat si ho dostatocne dlho aby sa zvysila jeho cena na uroven tvojej investicieu vacsiny aut toto nenastane nikdy, E39 tazko povedat, za 11k ju nepredas asi nikdy, takze najskor len minimalizovat skody no..
cayman napísal:To hej :) možno niekto rád trávi takto víkendy a baví ho to :) časom to každého prejdeJedine, co ti da tento typ auta je to, ze sa nieco naucis sam si vymenit. Ale - zabijes pri tom tonu casu, penazi, energie a v koncecnom dosledku sa stale vozis takmer na aute, ktore ma tie najlepsie roky davno za sebou. Keby tie peniaze, ktore dal do aut a servisu dal dokopy, mohol mat nepremiovy "funglac" napr. 2 roky stary, ktory aj tak tieto 15 rocne premiovky schova do vacku. Ovela jednoduchsie je kupit nieco novsie, mat zaruku, svaty pokoj a kapotu otvarat len vtedy, ked ides dolievat ostrekovace a nie cakat, kedy sa co vysype a vikendy travit pod autom s gola sadou...