... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Áno presne tento paradox som sám priznal, čo užChcel som panensku lestenku, kupil som totalnu vydojenku predliftovu z prvej po tme.. makes sense.Tak stastne vyhadzovanie penazi salamovou metódou. Inak 306D5 je daleko famoznejsi ako tento stary ingot.
e38flight napísal:No nový majiteľ si myslím bude mať radosť. Už tam nie je veľa vecí čo sa ešte môže pokaziť :)Na tej e39 by som chcel odviezť ta bude ako nová
kadli napísal:Tak to zase nie, vieš vôbec čo stojí servis M5?No za cenu octavie dobrý, ale to co do toho nasypeš by jsi mohl mít m5 😀 jinak pán prodejce asi hodně potřeboval prachy 😀😀😀
rapidwinner napísal:Múdro je to pravda ,poznáme z vlastnej skúsenosti : Ked príde chuť sa definitívne zbaviť starej dámy e38 ,tak kupujem už len maximálne 2 ročné auto. Staré vrany budú vždy len staré vraždy .Ono cim lepsie auto kupis, tym menej penazi od teba bude vyzadovat.
Tiez som niekedy videl vlastnictvo auta tak, ako ty avsak prax ukazuje, ze dobre auto kupene za vyssiu, ale ferovu sumu ta vo finale az tak vela stat nebude.
To sa naucis casom, ked si spocitas, ze za investiciu do hajtier si mohol mat fungel novy napr. i30N. Alebo delikatne jazdenu G30.
Patres535 napísal:Jj jasné, LCI by som bral hneď ale ceny sú niekde inde
Abyssko napísal:Neviem preco, je to rovnake humno😂
Patres535 napísal:Tak to zase nie, vieš vôbec čo stojí servis M5?po pár mesiacoch / rokoch si myslím budem na cene F10, ktorá je ale vydojená už pri 200k km
Hele vím, stále je to můj sen, ale když neseženu zachovalí kus, za jaký si připlatím, tak se na ni vyseru. Vždy jde o to v jakém stavu auto koupíš, podle toho do něj budeš sypat. A kdyby jsi chtěl vychytat všechny chyby na 535d, tak jsi na ceně m5 f10. 😉 u tohohle kusu reál nájezd 600k + ?
rapidwinner napísal:Ono cim lepsie auto kupis, tym menej penazi od teba bude vyzadovat.
Tiez som niekedy videl vlastnictvo auta tak, ako ty avsak prax ukazuje, ze dobre auto kupene za vyssiu, ale ferovu sumu ta vo finale az tak vela stat nebude.
To sa naucis casom, ked si spocitas, ze za investiciu do hajtier si mohol mat fungel novy napr. i30N. Alebo delikatne jazdenu G30.
Abyssko napísal:Neviem preco, je to rovnake humno😂
e38flight napísal:a čo si prosím ta urobil všetko na tej e39 za 11 000e ? Keby sa mi na e38 nepokazil automat tak moje investície by boli od kúpy auta až do teraz ľahko cez tisíc euro ,za obdobie čo mám auto z mojím nájazdom 73 000 km . Do prednej a zadnej nápravy som v podstate ani nepichol ,akurát nové brzdové platničky nič iné , Ja som sa v podstate stále hrabal len v motore a to som na tom aute sústavne jazdil aj jazdím ale už trochu menejPS: vždy ked som niekoho odviezol na aute tak každý si chválil že aké dobré auto .