... všetko o BMW ...
Pilifo napísal:Úprimnú sústrasť, snáď to ešte niekedy dostaneš do stavu, kedy to bude normálne jazdiť.
BTW, keď som pozeral na tie kilometre, čo to auto má najazdnené, tak ma napadlo, či netušíš, či sú tam stále pôvodné rozvody alebo už boli menené?
kkt1 napísal:nie ze by sa dalo v niecom nesuhlasit s tebou, ale ked sme tu robili bukkake hejt uz ked to kupil ako dalsi kyblik na topenie penazi, si nahodou nehovoril trochu opacne, ze tie skusenosti, co ziska tym vrazanim penazi do vrakov su prave ta zivotna lekcia, ktoru zuzitkuje,lebo sa vela nauci a v buducnosti mu to pomoze? :)Nic v zlom, ale auto ma najazdenych takmer pol mega, motor KO, prevodovka KO. Po jednom vylete k vmax umrelo. Asi by som sa zamyslel nad tym, ci to ma zmysel vobec ozivovat. Lebo utopis v tom dalsie tisice, polepis to na koleni a vsetci vieme ze toto auto uz spolahlive bohuzial nikdy nebude. Mozno by som zvazil to rozpredat na diely a brat to ako zivotnu lekciu a drahsi vylet k 260km/h ako keby si si zaplatil jazdu na ferrari la ferrari.
boborjelotor napísal:Suhlas, len asi nikto necakal ze tato zivotna skusenost bude trvat 3 mesiace.nie ze by sa dalo v niecom nesuhlasit s tebou, ale ked sme tu robili bukkake hejt uz ked to kupil ako dalsi kyblik na topenie penazi, si nahodou nehovoril trochu opacne, ze tie skusenosti, co ziska tym vrazanim penazi do vrakov su prave ta zivotna lekcia, ktoru zuzitkuje,lebo sa vela nauci a v buducnosti mu to pomoze? :)